Jump to content

Pokemon Go! Ваше мишљење?

Препоручена порука

• Одговори 124
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

198X - Čiko je l' možemo u Vaše dvorište, upala nam je lopta?
201X - Čiko je l' možemo u Vaše dvorište, tu se krije pokemon?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

198X - Čiko je l' možemo u Vaše dvorište, upala nam je lopta?
201X - Čiko je l' možemo u Vaše dvorište, tu se krije pokemon?

23 minutes ago, Paradoksologija рече

Само да питам Загора, карамба и карамбита!

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, R2D2 рече

Нисам инсталирао игрицу, никад нисам волео Покемоне, али видим да влада жешћа манија око свега тога. Које је ваше мишље о овој игрици и њеном начину игре?

Moram da priznam, zaista je dusekorisno igrati igrice :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Mene pokemoni mnogo ne zanimaju, ako nešto onda više ovi katalozi gdje si mogu izabrati kakvu sliku će mi naštampati na umrtní oznamení - parte. Kad već nisam mogao izabrat kako i kada ću se rodit onda barem to kako i gdje će me pokopat i šta će mi u parte i na spomenik napisat:

2414-0-f5da959bcdffbc924267f35770d3b66d.

Ovaj mi se svidja, barokni anděliček:

Parte, andílek sedící, č. 2414

Umrtní oznamení - razna

A za strilečke i Doom je "malo" kasno, nije svako Alexander Hemala:

Ukažte, že nepatříte do starého železa! Xzone

Da to su možda u pravu da ne pripadam do starog željeza ali do nove urne svakako, ahahahahaha!

Ta ne mora biti željezna.

Ovaj mali je otprilike star kao nećak, sin od sestre a ta je od mene i starije sestre bila mladja 10 godina i cijeli život nismo imali nikakvih baš nekih mnogo zajedničkih tema dok i ona nije postala 40+, tek sad imamo šta s njom pričat. Zato ne pravite velike razlike izmedju djece u godinama, ako stignete i mognete najbolje ih naredajte rafalno odmah sve od uveta do uveta što se kaže u narodu. :)

Mladi youtuber, zabavljač i pjevač pjesama za djecu, njegova publika - vršnjaci na You Tube i na Facebboku

Istina, nisu svi oduševljeni njegovim kantautorskim počinom, ovdje jedan

mladenec moli da ga neko upuca jer mu se taj Mišin song stalno vrti u glavi.

Zastřelte mě prosím někdo... V hlavě mi dokola hraje „Mishovi Šílenosti (Mišine ludorije) - CS-GO Song“.

A ovdje su ga uhvatili u nekalim praktikama da si je sakrio statistiku od like i dislike na YT kanalu
FB page, mladenci koji ne podnose Mišine ludorije

Zavidnika i dušmana ima svuda - ta dječica si od rane mladosti već znaju šta je karijera

i bespoštedni rivalitet a tvrdo suparniče medju sobom i ostavljaju si ožiljke za čitav život.

Подели на овим сајтовима

Meni bi više odgovaralo kada bi bilo Dragon Balls Go, da sakupljaš zmajeve kugle... Ali to je samo moje mišljenje :-)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...