Jump to content

Најмањи политички тест на свијету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овај тест у 10 кратких питања невјероватно прецизно вас дефинише гдје генерално спадате на политичком компасу. Само треба имати на уму да су питања рађена за Американце, па питања о смањивању државне потрошње и пореза као и (не)потребности националне личне карте се односе на САД конкретно ( па у том смислу најбоље је одговорити као да сте Американац ):

https://www.theadvocates.org/quiz/quiz.php

Ево мог резултата:

70_60.png

Подели на овим сајтовима

50_50.png

Мислим да сам центриста. :))

Centrist prefer a "middle ground" regarding government control of the economy and personal behavior. Depending on the issue, they sometimes favor government intervention and sometimes support individual freedom of choice. Centrists pride themselves on keeping an open mind, tend to oppose "political extremes," and emphasize what they describe as "practical" solutions to problems.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

50_60.png

Можда зато што сам на пола питања одговорио са 'maybe'   :)))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ниџока 1.1 рече

50_50.png

Мислим да сам центриста. :))

Centrist prefer a "middle ground" regarding government control of the economy and personal behavior. Depending on the issue, they sometimes favor government intervention and sometimes support individual freedom of choice. Centrists pride themselves on keeping an open mind, tend to oppose "political extremes," and emphasize what they describe as "practical" solutions to problems.

НИ ЛЕВО НИ ДЕСНО НЕГО ПРАВО У МЕСО!!! :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

I ja ispadoh centrista :D nisam prepisivala ništa :D

Screenshot_2016-11-09-10-58-29.png

Подели на овим сајтовима

IMG_0811.PNG

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...