Ћириличар Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 7 hours ago, Млађони рече Nije valjda da su i na tu feministicku naraciju spali!?! Stvari su gore nego sto sam mislio То је та интерсекционалност коју заговара Стево Шајвс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Ja mnim kad bi clanovi AS otrkili sex da bi svi postali vernici , makar i da plate ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 8 hours ago, Ђоле Пролеће рече А што уопште више било ко обраћа пажњу на то шта ликови из АС мисле о било чему? Ко су они, шта они представљају, кога они представљају, каква је уопште тежина било чега што они мисле, раде и говоре? То су сујетни анонимуси који паразитирају на религији, шлепају се како би изашли из анонимности, пошто другачије не могу јер их нико не зарезује ни 2 %. Па они су авангарда, елита, крем де ла крем, а ми смо паланка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 12 hours ago, Dijasporka рече http://www.telegraf.rs/vesti/2213833-proklinjem-zenu-koja-je-htela-abortus-teske-reci-svestenika-spc-posle-afere-u-bolnici-u-smederevskoj-palanci Kako se znaci odvijalo to. Ljekari su rekli da zena nece moci iznijeti trudnocu, dakle abortus je bio neminovan. Samo sto je onda dosla na praznik i oni su rekli da ne zele da urade abortus jer je crveno slovo. Dobro ljekari su postupili kretenski ne rad na crveno slovo nema nikakvo uporiste u hriscanstvu i povrh toga narusili su principe pruzanja medicinske usluge, ali i zena je mogla imati strpljenja pa doci sutra. Ljekari naravno ni u kom slucaju nisu smjeli odbiti ako je trudnoca vec rizicna da moze doci do komplikacija, ali vjerovatno se nije o tome radilo. Reakcija svestenika je vjerovatno napumpana od strane novinara, ali znajuci kako po pitanju abortusa odnose u crkvi nije za cudo ako je on ovako ili slicno stvarno reagovao. Ћириличар and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 41 minutes ago, Muramasa рече Vama prepodobnima je beše zabranjen sredom, petkom i za sve moguće praznike i za vreme postova. To te neko slagao , moras malo bolje da se upoznas sa ucenem crkve po tom pitanju . Ja i dalje nudim da vodji AS platim neku trotoarku u terapeutske svrhe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 13 hours ago, Dragi рече Koliko mi je poznato, ne postoji obaveza za lekare da vrše abortus, barem ne na zapadu. Za Srbiju sad ne znam. Ali ako želi k zapadu a da nema takav zakon, moraće ga primeniti. Lekarima jedan bravo, i veliko hvala! Prekid trudnoce nije bio iz hira neodgovorne majke vec medicinska nuznost zbog neuspesne trudnoce. Ja i moja supruga smo prosli kroz jednu takvu trudnocu i znam kako stvari izlgedaju i koliki je to stres za roditelje. Dakle, doktori nisu odbili abortus vec su ga samo odlozili za sutra. Zato mi sada nije bas najjasnije, zbog cega "bravo i hvala za doktore"? Na cemu? Ako je bravo zbog toga sto su odbili da izvrse abortus, onda je to totalna glupost jer ga nisu odbili nego samo pomerili za drugi dan. Ako je bravo sto su zdravlje pacijenta stavili iza besmislenih religijskih rituala, onda neka im sluzi na sramotu i bescovecnost. Isto kao i vama koji podrzavate ovaj cin. Zato bih zaista voleo da mi blize objasnis, na cemu si zahvalan doktorima u ovom konkretnom slucaju? Ako nije problem, naravno, i ako imas vremena... Avocado, Јелена011, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 14 hours ago, Dragi рече Koliko mi je poznato, ne postoji obaveza za lekare da vrše abortus, barem ne na zapadu. Za Srbiju sad ne znam. Ali ako želi k zapadu a da nema takav zakon, moraće ga primeniti. Lekarima jedan bravo, i veliko hvala! A onda se stavi na mesto roditelja, koji najpre prolaze kroz stres zbog toga sto im neko saopstava da trudnoca mora da se prekine i to sto pre (jer su takve procedure, znam) i onda tek sto svaris i prihvatis to sto te zadesilo i krenes u tu neminovnu i vrlo, vrlo stresnu avanturu (narocito za zenu) i nekako odes do tog strasnog mesta koje ce ti zauvek ukloniti plod iz stomaka i tamo zateknes neke ljude kojima je neka trivijalnost vaznija od tebe i tvog zdravlja. Pa onda odes kuci skrhan i unezveren u svojoj agoniji koja nastavlja da traje, a tamo na drustvenim mrezama zateknes neke druge ljude koji aminuju postupak lekara pa ih jos hvale i bodre njihov postupak do te mere da ce uskoro, koliko vidim, da postanu i heroji... Realno, sve vas koji ste satro zalazete za "zivot" zapravo zabole cose i za majku i za to dete koje se abortira. Zabole vas za emocije i emotivnu torturu koja proizilazi iz takvog postupka... jedino vam je vazno da se ispostuju neke dogme koje ste sami sebi zacrtali u glavi a koje vecinom slucaja i nemaju puno veze sa samom religijom na cijim se plecima slepate dok opravdavate svoje necovecne poglede na svet i ljude. Verovatno emotivnije pristupam tome jer sam i sam prosao kroz tu agoniju, i majke mi bez ikakvog preterivanja mi se povraca od stavova poput tvog, i ne mogu da tebe (i ostale ucesnike teme koji dele tvoje misljenje) posmatram drugacije nego kao sociopate operisane od empatije Avocado, Јелена011, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 10 hours ago, zuti car рече Ja mnim kad bi clanovi AS otrkili sex da bi svi postali vernici , makar i da plate ... Nesto kao prijemni za pravoslavlje? Lepo definisano zuti car је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 13 minutes ago, cloudking рече Ja i moja supruga smo prosli kroz jednu takvu trudnocu i znam kako stvari izlgedaju i koliki je to stres za roditelje. Mnogo mi je žao. Ronald, АлександраВ, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Potpuno je sve nejasno a najbljutavije je sto se ovakva nesreca koristi u politicke svrhe (jer sve ovo je cista politika). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 5 hours ago, Muramasa рече "- Kako, ubio si dete i kažeš da si dobro delo uradio? - Stani i ne sudi po svom umu. Jesi li video detence? Ono je začeto na dan Vaskrsa. Pošto se nisu uzdržali roditelji na dan Vaskrsenja Gospodnjeg, dete je, po Božjem sudu, imalo da u svojoj 20. godini postane razbojnički zapovednik i da ubije svoje roditelje. To beše kazna za njihovo neuzdržavanje. I mnogo je ljudi imao da pobije, i mnogo pometnje imao je da čini u svetu, jer je bio začet na tako veliki dan. "http://serbianforum.org/threads/zasto-bog-dopusta-zlo.92597/page-3 Nisam ja ništa izmislio. Sad makar znamo odakle toliko ubica , secikesa, ateista ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 5 hours ago, Muramasa рече "- Kako, ubio si dete i kažeš da si dobro delo uradio? - Stani i ne sudi po svom umu. Jesi li video detence? Ono je začeto na dan Vaskrsa. Pošto se nisu uzdržali roditelji na dan Vaskrsenja Gospodnjeg, dete je, po Božjem sudu, imalo da u svojoj 20. godini postane razbojnički zapovednik i da ubije svoje roditelje. To beše kazna za njihovo neuzdržavanje. I mnogo je ljudi imao da pobije, i mnogo pometnje imao je da čini u svetu, jer je bio začet na tako veliki dan. "http://serbianforum.org/threads/zasto-bog-dopusta-zlo.92597/page-3 Nisam ja ništa izmislio. Ovo je jedna od onih stvari na koje mislim kad kažem (a često kažem) da svačeg ima u 'pravoslavnoj' literaturi. Jezive i tužne stvari, sve zajedno. Tragam za pravoslavljem u ovome svemu, ali mi nešto izmiče. АлександраВ, Јелена011, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Kako se nisu toliko užasnuli što se deca ubijaju abortusom? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 22 minutes ago, cloudking рече Realno, sve vas koji ste satro zalazete za "zivot" zapravo zabole cose i za majku i za to dete koje se abortira. Zabole vas za emocije i emotivnu torturu koja proizilazi iz takvog postupka... jedino vam je vazno da se ispostuju neke dogme koje ste sami sebi zacrtali u glavi a koje vecinom slucaja i nemaju puno veze sa samom religijom na cijim se plecima slepate dok opravdavate svoje necovecne poglede na svet i ljude. Nemas pojma koliko si u pravu , meni nikad nije bilo jasno kako neko moze da stavi tudji zivot iza bilo cega drugog pa i Boga ? Svoj zivot moze kako hoce ali tudji...Ne postoji dogma koja kaze rizikuj neciji zivot jer se tako valja ili ne valja , posalji bolesnika kuci jer je crveno slovo i slicne gluposti . Ljubav pre svega pa onda dogme ,vera sta god ... Svi mi znamo sta je dobro a sta lose ,sta je zlo a sta nije ali sto iz straha ,sto iz neznanja ,sto iz sujeverja ,sto iz ciste zlobe a uglavnom iz koristi ljudi ne cine dobro. I posle se neko naziva hriscaninom . АлександраВ, cloudking, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 5 minutes ago, Иван ♪♫ рече Kako se nisu toliko užasnuli što se deca ubijaju abortusom? ko? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука