Jump to content

Штетност емоција

Препоручена порука

Дај неки увод да се можемо надовезати.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Па, ето га увод - постављајте препоруке за/линкове штива које се баве овом темат'ком. :)

Могу и лична мишљења, али ово је примарно. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ne znam nikad mi nije bilo jasno zasto se muskarci cudno ponasaju kad zene udju u pms ili klimaks?Zasto odjednom udaraju glavom o zid beze iz kuce,napijaju se,trce kod mame,mnogi i ocelave osede od toga,bas se cudno ponasaju -to su verovatno neke lose emocije u njima trebali bi da porade na tome :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, *Jелена* рече

Ne znam nikad mi nije bilo jasno zasto se muskarci cudno ponasaju kad zene udju u pms ili klimaks?Zasto odjednom udaraju glavom o zid beze iz kuce,napijaju se,trce kod mame,mnogi i ocelave osede od toga,bas se cudno ponasaju -to su verovatno neke lose emocije u njima trebali bi da porade na tome :D

Ali i zene bi trebala da malo vise razmisle zasto ih muskarci ne razumiju, jer nije lako prihvatiti toliko promjena raspolozenja u kratkom periodu. Prosjecno je kod zena raspolozenje dosta promjenljivije.:)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, 3006 рече

Рецимо то овако: емоције често знају да буду штетне, али без њих је штета далеко већа.

Кад немаш емоције, онда те баш брига за штету. Као да је нема.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, -Владимир- рече

Кад немаш емоције, онда те баш брига за штету. као да је нема.

Јесте, али ако на једну страну ставим живот са емоцијама (и лепим и ружним) а на другу без...

Не бирам равну линију.

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Ronald рече

Ali i zene bi trebala da malo vise razmisle zasto ih muskarci ne razumiju, jer nije lako prihvatiti toliko promjena raspolozenja u kratkom periodu. Prosjecno je kod zena raspolozenje dosta promjenljivije.:)

Ma naravno Roni ja se to salim (vidis smajlica gore)ovo i jeste bilo na racun promene raspolozenja zena i sta sve jadni muskarci trpe od toga(kao stetnos emocija).

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, *Jелена* рече

Ma naravno Roni ja se to salim (vidis smajlica gore)ovo i jeste bilo na racun promene raspolozenja zena i sta sve jadni muskarci trpe od toga(kao stetnos emocija).

Znam, ali i muskrci bi mogli malo da se potrude, heheheheh:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...