Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

2 minutes ago, kordun рече

gledam ja juce na sajtu rts-a video o ovim tvojim vazduhoplovcima sto su docekali predsjednika kine kao lovacka pratnja, odma sam se tebe sjetio. od toga su napravili cijeli podvig, cak su pominjali neki specijalni manevar razdvajanja lovacke grupe usljed neke faze oblacnosti na visini od 2000 metara, piloti postrojeni ispred zardjalog hangara i dice se ko .. prije 100 godina, a novinar ladno reko za mig 29 da je najbolji avion trece generacije, promasio citavo desetljece, srbija ko drzava je u teskoj saobracajki...

Знам, видео сам кад је Беда (ппук Дејан Беда) причао... Шта да се ради...

Па и ја сам направио од тога догађај :)))

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Deja Vu рече

Faradz se ni po cemu ne razlikuje od ove dvojice.

Jel ja to mirisem neki fasizam kod tebe ili je to od ove vrucine? :smeh1:  Sta bi sa onim libertarijanskim udaranjem u prsa i tome da je sloboda najbitnija? Ja koliko znam sloboda kretanja ljudi je nafundamentalnija sloboda koja moze postojati.

Nisam iznenadjen mnogo posto vec podrzavas Trampa i idiote iz UKIP-a.

DV pa vidiš da Faraž otvoreno kaže da mu je glavna propagandna poruka laž, zamisli to i Mladjoni, Darealis i Ćirilicar ga podržavaju i onda mi kažu da referendum nisu odraz populizma.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Господин Дареалис рече

"And just tell me where in the world do we find these angels who are going to organise our society for us? I don't even trust you to do that." :)

Čim nešto pokušaš da radiš i zaradiš odmah se uveriš koliko je ovaj čovek u pravu!

Подели на овим сајтовима

Ма свака част свакоме, и нека је са срећом свакоме, а ово за нас може бити добро јер ће сада више да гледамо ка Русији што је по мени боље решење. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Жељко рече

Наш пријем у ЕУ ће бити вероватно отежан.

12:smeha:

Иначе само што нисмо ушли у ЕУ...али проклети Енглези...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ronald рече

DV pa vidiš da Faraž otvoreno kaže da mu je glavna propagandna poruka laž, zamisli to i Mladjoni, Darealis i Ćirilicar ga podržavaju i onda mi kažu da referendum nisu odraz populizma.

Ako cemo biti precizni - moja podrska Bregzitu se zasniva na licnoj zelji na UK sama sebi zada tezak udarac, jer je ponasanje politickih elita u Engleskoj krajnje licimjerno, zeleci ujedinjeno UK ali ih za Evropu bas briga jer... Jer su Englezi i oni ne trpe tudji autoritet ( sva ta prica o suverenitetu i generalno citav odnos UK sa EU je od pocetka bio takav i uvijek su trazili poseban tretman sli ne iz opravdanih ekonomskih razloga, nego globalno-politickih ). A to da je Faraz fasistoidni klovn je donekle ocigledno. No hej, on i njemu slicni su mozda cak ucinili Evropi uslugu, jer ako se sve zavrsi samo kod UK, EU ce biti jednostavnija i efektivnija jer se nece morati hodati kao po jajima zbog UK kod donosenja zakona.

Da sam Britanac, glasao bih za ostanak, a ovako pjevam "Najdzele, pisi iz Londona koliko ti treba bataljona!"

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Pa oni ne otcepljuju teritoriju, samo izlaze iz te birokratske eu.

Ali na toj liniji razmisljanja, sve su to moralna prava, ono po principu „fer je", „ako mozes ti mogu i ja", ali velike sile tacno bas briga za to. Oni ce da rade kako njima odgovara, bez obzira da li je fer ili nije, a ako neko drugi uradi isto to, a ovima ne odgovara, nabedice ga da je zlikovac, faktor nestabilnosti itd. jer im se moze.

Европска Унија (ЕУ) је економска и политичка унија а Федерализам је организациони принцип и политичка филозофија под утицајем политичког католичанства и има за циљ да промовише сарадњу, па Рeпублика Српска не отцепљује територију, само излази из те католичанске филозофије. Није ли тако?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ali će 'ladno u stvari možda biti olakšan, jer Englezi su ti koji su nas sve najviše kao 'stoku balkansku' kočili - samo ćemo možda mi manje biti zainteresovani, možda baš jer je lakše :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Доста занимљивих размишљања о разлозима за овакав исход и шта ће се дешавати даље:  Линк

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, GeniusAtWork рече

Доста занимљивих размишљања о разлозима за овакав исход и шта ће се дешавати даље:  Линк

vjeruj najveci razlog je za engleski ukus prevelik broj stranaca, stranci se trude da budu konkurentniji na trzistu rada jer nisu dzabe napustili otadzbinu i uputili se tamo, domacima to nikako ne odgovara jer su dobili vitalnu konkurenciju u svim oblastima, samim tim je i oborena cijena rada, to je razlog br1. slusam o tome vec nekoliko godina cesto, najbolji prijatelj iz djetinjstva mi je tamo u londonu

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Тања1 рече

Значи Република Српска сада може да изгласа: напуштамо Босну!

Такође у Северној Ирској јасно је да Велика Британија са не у ЕУ одриче се права да одлучује о Северној Ирској.

Ne dao nam Bog.

Nije.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...