Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

Ok ovi twitovi su defeitnivino fejkercine i ocajnicki pokusaju britanskelevice da jos vise satanizuje "leave" blok.
zaista tuzno...
https://twitter.com/PostRefRacism

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Млађони рече

@RYLAH @GeniusAtWork Jedno pitanje.. jel vam cudno da su svud prekrizane twitter adrese? Posto je twitter poprilicno javna socijalna mreza ja hteo da proverim ove tweetove, i vidim svud sakrivene adrese onih koji su ih postovali!?!!?!?!

Sve vise pocinjem da mislim da su sve ove price o rasizmu namerno dizanje podvale od strane stayovaca da bi jos malo ad hominem napadali leave politicare... 
Posto im je glavni argument VASA RETORIKA CE DA PROBUDI STRASAN RASIZAM... 

Јел могуће да те толико мрзело, кад си имао имена, презимена, текст твитова и кад су објављени?! Онај ко је ово сакупио, вероватно је имао неки трип да то уради на брзину па није лепо одрадио, али ово је сасвим уобичајено кад постојеш нечију поруку са друштвене мреже на неки велики сајт.

Ево ти само неколико, а остало тражи сам:

https://twitter.com/minyingh/status/747001436161052673

https://twitter.com/TherealNihal/status/746600925905719296

https://twitter.com/TheBuddhaSmiled/status/746453286077796356

https://twitter.com/jamiepohotsky/status/746330057933733888

И потражи убудуће мало, провери оно што причаш, нема овде нико интереса да ти не будеш у праву, нити смо сви део неке велике завере или било шта слично. И сто пута сам нагласио да нити имам шта да будем за "остани", нити "изађи", јер везе са ВБ немам, само пратим оно што ми занимљиво у свему овоме.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Млађони рече

Pitao sam te za tvrdnju u proslom linku da britanci prave toliko veci trosak.
Cisto da proverimo da li je statistika faulty, cistoda bi imali cime da pune glavu narodom.
Jer kao sto rekoh, ako su ubrajali penzionere, decu i invalide oni su namerno hteli da predstave imigrante kao korumpirane.

Ево ти га рад: Линк

2 hours ago, Млађони рече

Ne troluje lepo ti je pokazao.

Тролује јер се мој пост који је цитирао односи на нападе на имигранте после гласања о изласку, а није о томе да ли су ти напади већи или мањи од разних кривичних дела која чине имигранти, као да неко овде уопште пориче да и имигранти чине кривична дела.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, GeniusAtWork рече

Ти стварно верујеш у те комунистичко-паразитске радове које пишу комуњаре које раде на комунистичким универзитетима и објављују у корумпираним комунистичким часописима?!

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Juan рече

Ти стварно верујеш у те комунистичко-паразитске радове које пишу комуњаре које раде на комунистичким универзитетима и објављују у корумпираним комунистичким часописима?!

Обмањивали су поштен свет док их онај чова није провалио са хеуристиком квантне гравитације. Сад је јасно ко су и за кога раде!

Подели на овим сајтовима

38 minutes ago, Dragi рече

Imaju se mnogo faktora koje, verujem, nisu ubrojane u studiju ;)

Наравно да је могуће, само што је у том случају терет доказа на ономе ко тврди тако нешто :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

Who knows, who cares... :)

Bitno je ko donosi zakone po kojima se živi u njihovoj zemlji i bitno je koliko oni polažu račune tim ljudima.

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, RYLAH рече

И потражи убудуће мало, провери оно што причаш, нема овде нико интереса да ти не будеш у праву, нити смо сви део неке велике завере или било шта слично. И сто пута сам нагласио да нити имам шта да будем за "остани", нити "изађи", јер везе са ВБ немам, само пратим оно што ми занимљиво у свему овоме.

I ja sam trazio ali nisam uspeo da nadjem. Meni je sumnjivo sto su prekrizali adrese vidis ovo gde pise @minying to je bilo prekrizano, ja preko toga nalazim tweetove. 

Poenta je rile, sto oni ovde sire twitove. 

ono "ja sam cuo" "meni rekli" itd..

a nemaju neke prave dokazive proverive izlive rasizma.
Ja znam da si ti za/protiv, ali ono sto mediji rade, sire pricu kako je sad neki bog zna kakav rasizam po twtivoima... pa smesno..

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, GeniusAtWork рече

Наравно да је могуће, само што је у том случају терет доказа на ономе ко тврди тако нешто :)

Pa tvoje studije tvrde da su migranti "produktivniji" u nekontrolisanoj migraciji od samih engleza.
Ti si taj koji moras da dokazujes (to jest oni koji su radili studiju)

Npr, da li je onaj rast BDP standardan rast, ili je uzrokovan migracijama? Kakav je bio rast bdp pre migracija?

U principu ja znam da migranti svakako doprinose kada su legalni. Ali kada su legalni onda je druga prica, a drugo je kada dolaze sakom i kapom ljudi koji ni sopstveni jezik ne zjau da pisu. CIme ce oni da doprinose( pricam o "izbeglicama" sa bliskog nam istoka)

Sto se tice poljskih i rumunskih izbeglica, cak i da gresimo nebitno je. 
I dalje imamo problem sa nemackom koja prihvata izbeglice sa bliskog istoka sakom i kapom.
Sa grckom koja preti da ce da deli sakom i kapom licne karte grcke.
Itd.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, GeniusAtWork рече

I kao sto sam rekao.
Decu imigranata nisu racunali kao "konzumante javnih dobra" vec strogo radne imigrante. 
Dok su decu, penzionere i invalide britanaca racunali kao "konzumente javnog dobra"

8 hours ago, Juan рече

Najsmesnije... sto sam bio u pravu.
Porede migrante i engleze, englezima racunaju decu i starce i invalide a migrantima ne. 
Sta je to ako nije manipulacija?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

CIme ce oni da doprinose( pricam o "izbeglicama" sa bliskog nam istoka)

Doprinosice Engleskoj tako sto ce biti neradnici na socijalnoj pomoci i obavezno pljuvanje drzave koja im hleba daje.

Znam takve i Srbe dosli beskucnici, napili se najeli pa se to osililo, a ne znaju jezik drzave 15 godina zive u njoj. Eto to su ti ugrozeni ljudi. To sve treba vratiti odakle je i doslo iz najvece bede.

Подели на овим сајтовима

0f0f13f52f5c3cb15a0243d87ee49674.jpeg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Deja Vu рече

13533169_10209901034833114_6783645523865

Koji cherrypicking :)))pa ovo je nerealno....
"vi ste svi neradnici!"
- evo dvojice koji nisu ceo zivot neradnici samo su neradicni poslednjih 20 godina :D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Dragi рече

Pa pogledajte, kada student koji je par meseci radio kao taksista postane premijer Austrije, tj. Werner Faymann, a student prava koji takođe nije završio studije postane ministar inostranih poslova, tj. Sebastian Kurz, šta onda reći?

Pazite, ljudi nemaju završeno školovanje a nalaze se na vrhu države i EU-birokratije i odlučuju o vama :(

Realnost!

Ma ajde! 
Pa evo ti jedan litvanijski birokrata koji je bio uspesni hirurg pre 20 godina! 

Lupetaju gluposti ti idioti kao Farage.. To su sve strucni ljudi, eksperti na tim pozicijama, prost nisi mogao da nadjes bolje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...