Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

43 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Britanci izglasaju izlazak iz EU, feministkinja i libertarijanac u Srbiji se posvađaju, hehe... :)

И то баш кад сам остао без кокица :(

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Juan рече

Тако је, Млађо, сигуран сам да си ти јако добро упућен у то из прве руке. А замисли тек моју групу где је ситуација са докторантима следећа: један Бразилац (за просечног Трамповог бирача то је исто што и Мексиканац) један Португалац рођен у Бразилу (скоро Мексиканац), један Шпанац (што му такође дође Мексиканац) и један Мексиканац из југоисточне Европе познат под именом Хуан. Само један докторант је Холанђанин, сви остали паразити на разним холандским и ЕУ фондовима. Један Немац је баш пре неки дан одбранио докторат. Једина нада је тај био да мало побољша расну структуру групе, али му кева Јапанка. Пуста политичка коректност, не може више чист Немац да добије посо. А један Рус и један Иранац управо завршавају паралелно радећи у компанијама као програмери. Један професор је из Индонезије. Тамна кожа, а очи ко Кинез, види се да му је једино стало до пара из фондова и сигурно ке и он примљен због политичке коректности. Све у свему, једна жешће паразитска имигрантска екипа, ко створена за плакате кад Вилдерс распише референдум.

Ne pomaze ni to sto su u STEM odeljenju, ipak su to f***g academics.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, АлександраВ рече

#Brexit would cause global warming!

Zato sto su se uplasili da ce ostati bez posla. Prosto sam poceo da obozavam naucnike posto svi misle da smo svi mi duzni da placamo njihova istrazivanja. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Ne pomaze ni to sto su u STEM odeljenju, ipak su to f***g academics.

Jel to oni stemovci sto pisu radove kako je gravitacija socijalni konstrukt? 
Znas, kada se pojave takvi radovi red je da pocnes da mislis da je peer-review sistem zestoko korumpiran. 

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Млађони рече

MA briga me za tvoj cherripickng istrazivanja evo ti lnk koji sam ti ostavio, koji konstatno ignorises jer bi se raspravljala sa argumentima koje si cula u svom feministickom diznilendu. 
Ustvari ja sam tebe provalio. Ti imas neke argumente koje su ti rekli neki feministi i u rasprave ulazis sa predrasudom da mi nemamo neke druge argumente.

Pogledaj nekad malo sta suprotna strana kaze, al intelektualno iskreno ne boli, obecavam.  

Svaka ti čast. Pročitala sam i tvoj link i Darealisove iako ste me zasuli svim i svačim sa svih strana u roku od sata.

Čitala sam o istraživanju koje Darealis pominje dosta ranije iz različitih izvora (ovo tvoje za dokumentarac je novije, zato sam ih pomešala).

Ti napadaš i optužuješ bez osnove. Sam posle sekunde odbaciš svaki protivargument i nikad se ozbiljno ne pozabaviš onime što sagovornik podeli s tobom, već skočiš na narednu temu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Млађони рече

Jel to oni stemovci sto pisu radove kako je gravitacija socijalni konstrukt? 
Znas, kada se pojave takvi radovi red je da pocnes da mislis da je peer-review sistem zestoko korumpiran. 

Ti si bas zesce potonuo u zaverologiju.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Ti si bas zesce potonuo u zaverologiju.

Ko je potonuo u zaverologiju, najozbiljnije je lik objavio naucni rad da je gravitacija socijalni konstrukt. 

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Paradoksologija рече

Paraziti.

Jesu paraziti, vecina istrazuje neke savrsheno irelevantne gluposti a fondove dobijaju tako sto ljube dupeta politicarima. 

Nauci treba reforma ka crowdfounding. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Iz koje oblasti? Daj link.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sokal_affair

Fizicar je hteo da pokaze kako je falican peer review proces postao posebno u drustvenim naukama. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

E, ovaj rad sam čitala od uvoda do zaključka. :D

Totalno genijalno.

Ali jedino pokazuje zašto je postmodernizam u 'nauci' mrtav. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Paradoksologija рече

Svaka ti čast. Pročitala sam i tvoj link i Darealisove iako ste me zasuli svim i svačim sa svih strana u roku od sata.

Ja te nisam 'zasipao svim i svačim', dao sam ti jedan link čisto da vidiš kako zaista stoje stvari.

Ali ni to nije vredelo jer si relativizovala 'iz svog iskustva'.

A ovamo 18% britanskih muslimana bi bilo ponosno da im se član porodice učlani u Al-Kaidu. 1% bi bilo neprihvatljivo. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...