Милан Ракић Написано Мај 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Па шта знам. Полазим од тога да људи можда нису упућени и сл. А ако евентуално имају неке нечасне намер, њима на душу. Шта да радим. Човек Жоја, АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 12 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Хахаа..... @Милан Ракић, па ти с' луђи од њих што се расправљаш. Шта хоћеш да им докажеш? Мислиш ли да хоће да те схвате? Мислиш ли да им је стало да те схвате? Да ли стварно мислиш, а не само ти већ и остали, да је нашим, српским атеистима, заиста стало да прихвате православне хришћане? Значи не у смислу фолирања, "ето ми српски атеисти смо еманциповани и толерантни , то је сад мода, а ми смо увек у тренду, па смо верски толерантни", већ на оном људском нивоу... Јок море, нем' о' тога ништа. Иста је ту прича као и са оним мајмунима из АС, само мало друкше упаковано, лепше, да мирише. А у суштини све се своди на даш им прс' они 'ће да откину целу руку. Мис'им, да неко не помисли да им ја не би наставио пружати прс', далеко од тога. Ал' средњи. A sta ces... Ne mozemo svi da budemo fini, kulturni i covekoljubivi kao hriscani. Mora neko da bude i bitanga, zbog ravnoteze, kako bog zapoveda... dzo ni је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 изгледа да сам нешто страшно написао. пре пар сати ми је админ МР уклонио пост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Прво прослављање Светог Илије на новоотвореном београдском аеродрому под Бежанијском косом, 2. августа 1928. године... Домаћин славе, Командант јединице, мајор Миодраг Томић (родио се на данашњи дан) Из "Споменице српског војног ваздухопловства", LeadenSky Books Колекција: Миодраг Томић АлександраВ and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука