Jump to content

890. мхе на аеродрому Батајница прославила Крсну славу. Освештан нови хангар

Препоручена порука

Па шта знам. Полазим од тога да људи можда нису упућени и сл. А ако евентуално имају неке нечасне намер, њима на душу. Шта да радим. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Хахаа..... :smeh1:

@Милан Ракић, па ти с' луђи од њих што се расправљаш. Шта хоћеш да им докажеш? Мислиш ли да хоће да те схвате? Мислиш ли да им је стало да те схвате? Да ли стварно мислиш, а не само ти већ и остали, да је нашим, српским атеистима, заиста стало да прихвате православне хришћане? Значи не у смислу фолирања, "ето ми српски атеисти смо еманциповани и толерантни , то је сад мода, а ми смо увек у тренду, па смо верски толерантни", већ на оном људском нивоу...

Јок море, нем' о' тога ништа. Иста је ту прича као и са оним мајмунима из АС, само мало друкше упаковано, лепше, да мирише. А у суштини све се своди на даш им прс' они 'ће да откину целу руку. Мис'им, да неко не помисли да им ја не би наставио пружати прс', далеко од тога. Ал' средњи.

A sta ces... Ne mozemo svi da budemo fini, kulturni i covekoljubivi kao hriscani. Mora neko da bude i bitanga, zbog ravnoteze, kako bog zapoveda...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

slava.jpg

slava1.jpg

Прво прослављање Светог Илије на новоотвореном београдском аеродрому под Бежанијском косом, 2. августа 1928. године... Домаћин славе, Командант јединице, мајор Миодраг Томић (родио се на данашњи дан)

Из "Споменице српског војног ваздухопловства", LeadenSky Books

Колекција: Миодраг Томић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...