Jump to content

Овако девојка тражи дечка (видео)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

6 minutes ago, Natasa. рече

Ja mislim da se ona samo šalila :).

...или хтела је да буде популарнија од Вучића. :smeh1:

Bez naslova.png

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Svaku li temu ojadite...
Kakve estetske operacije...kakve dijagnoze? Hej vi tamo!!!!
Tema je - Ovako devojka (tamo neka 1324_womens)traži dečka... a vi odmah generalizujete, čak se pozvaste i na nesigurnost žena, i to svih, pa poremećaji razni...ludilo :D 
Postoji podatak da je šizofrenija češća kod muškaraca, nego kod žena, i treba li da gledam svakog muškarca kao nervnog bolesnika?
Manite se dijagnostikovanja, stručnjaci, i vratite se temi, jer napravismo posla administraciji. 0703_read

Подели на овим сајтовима

Svaku li temu ojadite...

Tema je - Ovako devojka (tamo neka 1324_womens)traži dečka... a vi odmah generalizujete, čak se pozvaste i na nesigurnost žena, i to svih, pa poremećaji razni...ludilo [emoji3] 

Postoji podatak da je šizofrenija češća kod muškaraca, nego kod žena, i treba li da gledam svakog muškarca kao nervnog bolesnika?

Manite se dijagnostikovanja, stručnjaci, i vratite se temi, jer napravismo posla administraciji. 0703_read

Uvijek sam imao zelju da uradim tetovazu duz citave lijeve ruke, od ramena do zgloba, mada nikad nisam imao ideju sta[emoji1]

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Uvijek sam imao zelju da uradim tetovazu duz citave lijeve ruke, od ramena do zgloba, mada nikad nisam imao ideju staemoji1.png

Neka sad ,neka..... :)))

Poslato sa malog, veselog, sivog laptopa 0703_read

Подели на овим сајтовима

Neka sad ,neka..... :)))

Poslato sa malog, veselog, sivog laptopa 0703_read

Kad ti kazes neka, neka sad, znam da si raspolozena:-), a to je lijepo:-)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Ayla рече

Svaku li temu ojadite...
Tema je - Ovako devojka (tamo neka 1324_womens)traži dečka... a vi odmah generalizujete, čak se pozvaste i na nesigurnost žena, i to svih, pa poremećaji razni...ludilo :D 

internet-guide-hat.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

A kako muskarac moze da pomogne zeni da pozeli da lici na sebe? Sta znaci uopste da lici na sebe?emoji1.png

I ja bih to volela da znam ....:D

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

I ja bih to volela da znam ....[emoji3]

Znam ja, ali ne odajem tajne, nije tesko, ona ima zelju, njegovo je samo da razmislja i da bude strpljiv[emoji1] Licice na sebe kada bude voljena onako kako ona hoce[emoji1] A posvetiti joj vrijeme za spremanje hrane, trening, zajednicki odabir sminke i garderobe, pa to je sitnica[emoji1]

Подели на овим сајтовима

Lutko, bas sam se prepoznao, samo jedna stvar nas zeza... ja ne volim  da se slikam a  vidim da ti je to bas vazno..., ako ikako mozes prijeci preko toga... vodicu te dva puta na more.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

Тражи петицу из Природе и друштва и шаље пољубац учитељици!

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...