Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 па по тој логици за пола планете би требало да поставимо исто питање Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 7 minutes ago, Ronald рече Pa da mu radja zbog nacionalnih interesa, ne zanimaju njih( mislim na ove koji imaju ovakve stavove) mnogo djeca jer ih roditelji podizu, a on će ispuniti neku svoju nacionalnu kvotu, koju je zacrtao u glavi. Jeza... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 16 minutes ago, Ronald рече Pa da mu radja zbog nacionalnih interesa, ne zanimaju njih( mislim na ove koji imaju ovakve stavove) mnogo djeca jer ih roditelji podizu, a on će ispuniti neku svoju nacionalnu kvotu, koju je zacrtao u glavi. А у чему је разлика између мушкарца оји прати Лигу шампиона и залуђеника за компјутере, музику, боди билдинг или било ког ко је опседнут својим послом, мислиш да су они способнији да буду родитељи? како си успео да повежеш националне интересе и Лигу шампиона? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 @Снежана kao sto rece Roni mislila sam uopsteno na tu vrstu razmisljanja. Ja u njegovom spisku vidim da je on sam sebi najvazniji ne vezano je li to sport kompjuteri sta vec ga ispunjava.A onda mi je nelogicno da uz zenu koja "ume da nestane kad njemu to treba" hoce decu,jer deca(ti to bolje odmene znas)nisu samo radost nego i ogroman rad davanje,pa cak i da ocekuje sve to da zena zavrsi opet smetace mu,to place nocu,pravi haos po kuci kad krene u skolu trazi pare...mozda mu pogodi tv loptom za vremd lige sampiona pa sta onda mucenik da radi.Na to sam mislila sta ce mu smetnja kad se lepo vidi da covek ume da voli i pazi samoga sebe. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече @Снежана kao sto rece Roni mislila sam uopsteno na tu vrstu razmisljanja. Ja u njegovom spisku vidim da je on sam sebi najvazniji ne vezano je li to sport kompjuteri sta vec ga ispunjava.A onda mi je nelogicno da uz zenu koja "ume da nestane kad njemu to treba" hoce decu,jer deca(ti to bolje odmene znas)nisu samo radost nego i ogroman rad davanje,pa cak i da ocekuje sve to da zena zavrsi opet smetace mu,to place nocu,pravi haos po kuci kad krene u skolu trazi pare...mozda mu pogodi tv loptom za vremd lige sampiona pa sta onda mucenik da radi.Na to sam mislila sta ce mu smetnja kad se lepo vidi da covek ume da voli i pazi samoga sebe. како си успела да видиш све то из овог списка? ја сам га доживела више шаљиво, у опште нисам приметила да га "Лига шампиона" испуњава и да је то центар његовог света, и не видим ништа лоше у томе што има жељу да не буде 24/7 везан за сукњу своје жене, а чак и да јесте везан, то није никакав гарант да није егосентрик и потенцијално лош родитељ. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Znaci sestro gde si bila celog mog zivota ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 13 minutes ago, Снежана рече А у чему је разлика између мушкарца оји прати Лигу шампиона и залуђеника за компјутере, музику, боди билдинг или било ког ко је опседнут својим послом, мислиш да су они способнији да буду родитељи? како си успео да повежеш националне интересе и Лигу шампиона? Uopšteno sam mislio jer je taj stav naveden ne znam kako si odmah izvukla ovu generalizaciju. A ako bi bas isli u detalje mnogo veći broj ljudi koji zainteresovan za fudbal, a preko toga i nacionalne interese( ne mora biti liga šampiona već mečevi reprezentacije), dok je bodybuilding individualan sport i obično ih nacionalni interesi manje zanimaju. Ko je dobar i sposoban roditelj? Pa ako u Srbiji bar 80% tuče djecu a sve ozbiljne studije pokazuju da je to je kontraproduktivno, cak i narusava mentalno zdravlje djece, onda se valja zapitati i razjasniti šta bi značilo sposoban i dobar jer je to širok pojam zar ne? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 2 minutes ago, Снежана рече како си успела да видиш све то из овог списка? ја сам га доживела више шаљиво, у опште нисам приметила да га "Лига шампиона" испуњава и да је то центар његовог света, и не видим ништа лоше у томе што има жељу да не буде 24/7 везан за сукњу своје жене, а чак и да јесте везан, то није никакав гарант да није егосентрик и потенцијално лош родитељ. Daleko od toga da se moze covek proceniti na osnovu nekog spiska. Ako je sala onda ok za salu sam uvek. Nego sam valjda pod utiskom svega na ovoj temi to shvatila smrtno ozbiljno,i onda mi je sve islo nekako eto covek nabraja svoje i samo svoje potrebe nigde ni reci,da zeli nesto od sebe da pruzi da ga to mozda cini srecnim a na kraju da mu radja,pa reko sta ce mu ikakvo radjanje i deca i obaveze kad sve sa spiska govori da on hoce sebi da ugadja ,prosto mi je kontradiktorno u tom smislu Ali se iskreno nadam da je sala ko sto kazes Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 10 minutes ago, Ronald рече Uopšteno sam mislio jer je taj stav naveden ne znam kako si odmah izvukla ovu generalizaciju. A ako bi bas isli u detalje mnogo veći broj ljudi koji zainteresovan za fudbal, a preko toga i nacionalne interese( ne mora biti liga šampiona već mečevi reprezentacije), dok je bodybuilding individualan sport i obično ih nacionalni interesi manje zanimaju. Ko je dobar i sposoban roditelj? Pa ako u Srbiji bar 80% tuče djecu a sve ozbiljne studije pokazuju da je to je kontraproduktivno, cak i narusava mentalno zdravlje djece, onda se valja zapitati i razjasniti šta bi značilo sposoban i dobar jer je to širok pojam zar ne? кренула сам да ти одговорим...али... пријатан дан Ronald је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 кренула сам да ти одговорим...али... [emoji4] пријатан дан [emoji4] Sto, sta je bilo?[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 15 minutes ago, Ronald рече Sto, sta je bilo? Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока ништа...одох и ја да направим списак Ronald је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 ништа...одох и ја да направим списак Hajde, ali napisi pozitivne osobine, posto je njih manje, koje su pozeljne i poredaj ih po prioritetima, uvijek je to lijepo procitati od lijepe i zrele zene, hehehe[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 2 minutes ago, Ronald рече Hajde, ali napisi pozitivne osobine, posto je njih manje, koje su pozeljne i poredaj ih po prioritetima, uvijek je to lijepo procitati od lijepe i zrele zene, hehehe Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока мислила сам на списак за пијацу Џуманџи, Плутон, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 мислила сам на списак за пијацу [emoji3] Mislis sta bi na pijaci voljela da ti nosi, dok kupujes, povrce bi a voce mozda i ne[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 10 minutes ago, Ronald рече Mislis sta bi na pijaci voljela da ti nosi, dok kupujes, povrce bi a voce mozda i ne Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока не мислим ... најбитнија је решеност да будеш са неким, и да то буде добро. Решеност да будеш са неким кога желиш да усрећиш, коме желиш да улепшаш живот да олакшаш живот, насмејеш живот... Ronald, АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука