Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Може неки алкохол, да заборавим своје муке (овде би најбоље дошао смајли који плаче од муке .. морамо да набавимо један такав за форум).

Magdo,seko,ajde malo da zaboravimo na sopetvene muke,ovde i ostavimo strahove po strane na trenutak girl_jumping bliss jeeee

girl_jumping bliss jeeee bangin

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Може неки алкохол, да заборавим своје муке (овде би најбоље дошао смајли који плаче од муке .. морамо да набавимо један такав за форум).

Magdoooo,udani duboko,izdani,pomisli na nešto lepo bangin girl_jumping Sad će piće...

cocktails.jpg

Šta je boja' girl_jumping

Ko ofarbana jaja bliss jeeee

Ja ću plavo piće,moja boja je plava  bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ljudi ja sam ovde.. ali nisam ovde..  0203_cool

Posluzila sam se .... (i ako nisam pitala za dozvolu)

Ako vam trebam ... cimnite me

I da

Mislim na vas  :group111: :group111: :group111: :group111:

A šta je s tebe lepotice,šta si se ti potuljila? Ajde bre,vidi kakvo društvo,uZi piće,uživaj u muzici i probleme na stranu...Vidi temu,mi smo kolo sestara ŽRU...Idemo u susret najvećem i najlepšem prazniku,nema neraspoloženja algabacaju :group111: 0442_feel leteti

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja sam ovde.. ali nisam ovde..  0203_cool

I da

A šta je s tebe lepotice,šta si se ti potuljila? Ajde bre,vidi kakvo društvo,uZi piće,uživaj u muzici i probleme na stranu...Vidi temu,mi smo kolo sestara ŽRU...Idemo u susret najvećem i najlepšem prazniku,nema neraspoloženja algabacaju :group111: 0442_feel leteti

Јупиии!!!

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja sam ovde.. ali nisam ovde..  leteti

I da

A šta je s tebe lepotice,šta si se ti potuljila? Ajde bre,vidi kakvo društvo,uZi piće,uživaj u muzici i probleme na stranu...Vidi temu,mi smo kolo sestara ŽRU...Idemo u susret najvećem i najlepšem prazniku,nema neraspoloženja algabacaju :group111: 0203_cool leteti

NIsam se duso uopste potuljila... Imam obaveza za faks.. A ja sam ko Anci.. Najbolje radim nocu... Tako da sam malo tamo.. a malo ovde....

0442_feel

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja sam ovde.. ali nisam ovde..  0203_cool

I da

Mislim na vas  :group111: :group111: :group111: :group111:

A šta je s tebe lepotice,šta si se ti potuljila? Ajde bre,vidi kakvo društvo,uZi piće,uživaj u muzici i probleme na stranu...Vidi temu,mi smo kolo sestara ŽRU...Idemo u susret najvećem i najlepšem prazniku,nema neraspoloženja :group111: 0442_feel leteti leteti

NIsam se duso uopste potuljila... Imam obaveza za faks.. A ja sam ko Anci.. Najbolje radim nocu... Tako da sam malo tamo.. a malo ovde....

0203_cool

A to li je,pa onda polako,stićićeš sve.Ne brini algabacaju leteti :bla:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Glory,dakle noćne ptice...stvarno,najbolje funkcionišem noću,nekako mi je to prirodno stanje,noć,zvezde,pun mesec... algabacaju

Nights in white satin, never reaching the end...

Подели на овим сајтовима

Glory,dakle noćne ptice...stvarno,najbolje funkcionišem noću,nekako mi je to prirodno stanje,noć,zvezde,pun mesec... greengrin

Nights in white satin, never reaching the end...

Znas li koliko volim ovu pesmu

Hristos vaskrse ovoliko da mi se ruke vrte oko glave....

Ne da si zasluzila cokoladu... Nego biraj sta najvise zelis......

Sta volis od slatkisa....

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Martiškaaaaaaaaaaaaaaaa,tu si bate moj  0442_feel 0442_feel

Javi se sekaniiii  pleaseeeeeeeee  ekstra :(

Подели на овим сајтовима

:(

Eeee  tu si?U isto vreme smo se ovde pojavili  0442_feel ekstra

>

Подели на овим сајтовима

za ovo veče sam se preobukao u žensku odeću, tako da sam i tu kod nas u sobi sestrice moje drage...hi hi hi hi

jeste li skoro nešto vezle od Vilera? ja sam naručila preko Burde neke nove dezene hi hi hi

A što je slatka jedna suknjica...mala crna 

hi hi hi

:(.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' />

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...