Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

da , to si u pravu ,

pa sve takve filmove treba na Veliki petak a ne za Vaskrs

Narocito ovaj

http://www.break.com/movie-trailers/127-hours-full-trailer

127 hours?Jesi li gledao?
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

da , to si u pravu ,

Narocito ovaj

Da. Mnogo jak film po istinitom dogadjuju o nesreci koja je zadesila alipinisu Arona Ralstona u kanjonima Jute.

Ali film je tako reziran da je bas 100% za Veliki petak i po smislu/poruci i po montazi. Bas je zivopisna scena

u kojoj sam sebi amputira ruku.

Подели на овим сајтовима

Ako imaš daj link na pp za skidanje filma,please  torta :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

da , to si u pravu ,

Narocito ovaj

Da. Mnogo jak film po istinitom dogadjuju o nesreci koja je zadesila alipinisu Arona Ralstona u kanjonima Jute.

Ali film je tako reziran da je bas 100% za Veliki petak i po smislu/poruci i po montazi. Bas je zivopisna scena

Јел овај филм биће на неком каналу или...?

Подели на овим сајтовима

da , to si u pravu ,

Narocito ovaj

Јел овај филм биће на неком каналу или...?

Neverujem da ce to biti na tvu jos neke 2-3 godine. Nego da se gleda ovako sa neta ili downloada cisto

da vidimo kako mogu neki nehriscani da nas izuju i naprave malom decom po pitanju snage, hrabrosti, trpljenja.

Подели на овим сајтовима

Sad si me zaintrigirao u vezi filma.Baš.Volela bih da ga pogledam Akvi. klapklap

Подели на овим сајтовима

Sad si me zaintrigirao u vezi filma.Baš.Volela bih da ga pogledam Akvi. klapklap

To bi trebalo pustati Tomi Nikolicu odmah bi prekinuo ovaj  cirkus sto izvodi ako ima 2 grama stida

u sebi.

Ali teško da ima stida...teško,gladuje a na infuziji,klovn najobičniji,treba da se stidi.Treba.
Подели на овим сајтовима

Odoste u politiku,nego da ti kažem Anči da mi je neko dao link za pomenuti film,ali sam ga ja na pp.obrisala izgleda,stvarno sam  klapklap bendoff bendoff bleh :) bangin

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Poslaću ti ja link i ne brini...poslao mi je Akvi.Jaooo ja bih u Pariz ponovo,Glori je tamo.Uhhh kakav grad  klapklap bendoff bendoff bleh :)

Подели на овим сајтовима

Poslaću ti ja link i ne brini...poslao mi je Akvi.Jaooo ja bih u Pariz ponovo,Glori je tamo.Uhhh kakav grad  bliss jeeee :( confused confused confused1

Bila si?Blago tebi...Ja bi u Luvr,muzeji...jaoooo živote confused 4chsmu1 4chsmu1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

link=topic=5061.msg418265#msg418265 date=1303430713]

...poslao mi je Akvi

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Šta je smešno tu?Tepanje? bleh
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...