Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Vlado,ja sam oduševljena.Nekako sam uvek bila u muškim sekcijama i onim sportskim ( košarka,fudbal,odbojka,plivanje),tu je uvek bilo manjka devojčica,ali mi je to pomoglo kasnije u životu,takođe mudra odluka,moje nastavnice fizičkog.Nego...ti gobleni?Nisi mi ih nikada pokazao  greengrin

Rukopis ti je zaista krasnopis,ali gobleni?Hoću da mi pokažeš! :(.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' /> 4chsmu1

pa mudra odluka s njene strane što nas je zbog rukopisa stavila u tu sekciju... a sa naše srećna odluka, jer smo bili među najlepšim devojčicama u razredu, a imali smo opravdanje za to...ono da ne bude blam što pričaš sa njom i slučajno je držiš za ruku.

Sadrija je kasnije oženio jednu Milicu koja je isto bila na toj veziljskoj. To je bilo doduše 12 godina kasnije...ali tada se javila prva simpatija

dada  greengrin

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Vlado,ja sam oduševljena.Nekako sam uvek bila u muškim sekcijama i onim sportskim ( košarka,fudbal,odbojka,plivanje),tu je uvek bilo manjka devojčica,ali mi je to pomoglo kasnije u životu,takođe mudra odluka,moje nastavnice fizičkog.Nego...ti gobleni?Nisi mi ih nikada pokazao  greengrin

Rukopis ti je zaista krasnopis,ali gobleni?Hoću da mi pokažeš! :(.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' /> 4chsmu1

pa mudra odluka s njene strane što nas je zbog rukopisa stavila u tu sekciju... a sa naše srećna odluka, jer smo bili među najlepšim devojčicama u razredu, a imali smo opravdanje za to...ono da ne bude blam što pričaš sa njom i slučajno je držiš za ruku.

Sadrija je kasnije oženio jednu Milicu koja je isto bila na toj veziljskoj. To je bilo doduše 12 godina kasnije...ali tada se javila prva simpatija

dada  greengrin

A gobleni?Kad ću da ih vidim...a,izvlačiš se Vlado  greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

pokazaću ti ih posle Vaskrsa...

sad ovih par dana da se smirujemo i ne uvodimo u iskušenja.

Bojim se da bi se smejala kada bi sada videla, a to nije u duhu ovih Strasnih dana.

Inače video sam najavu na Prvoj TV da u nedelju u 21 puštaju onaj fenomenalni film Mela Gibsona o Stradanju Hristovom. Samo što mi je u principu možda glupo da ga tada daju. Više je to film za Veliki Petak.

Подели на овим сајтовима

pokazaću ti ih posle Vaskrsa...

sad ovih par dana da se smirujemo i ne uvodimo u iskušenja.

Bojim se da bi se smejala kada bi sada videla, a to nije u duhu ovih Strasnih dana.

Inače video sam najavu na Prvoj TV da u nedelju u 21 puštaju onaj fenomenalni film Mela Gibsona o Stradanju Hristovom. Samo što mi je u principu možda glupo da ga tada daju. Više je to film za Veliki Petak.

Videla sam i ja pre par dana i isto pomislila,ali s obzirom kakav je program u ove dane na ostalim kanalima,to je još odlično girl_jumping

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ne bih ti se NIKAD smejala za goblene womens

Šta ti misliš o meni?Da se samo smejem?Umem ja i da plačem baš ovako  0311_womens

Ali to nije za publiku.

Jednom sam gledala taj film i nemam hrabrosti da ga pogledam još jednom :bla:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Napamet pričam, ali mislim da će prigodne programe davati Prva TV i B92. Verovatno po neki film o Hristu ili nešto slično. Državna TV mi je uvek misterija, mada u principu oni budu OK poslednjih godina za ove velike Hrišćanske praznike.

Uobičajeno je da se daju filmovi kao što su... (Ben Hur, Deset Božijih zapovesti...) a ima baš masa tako dobrih filmova sa temom Hristosa koji nisu verovatno nikad bili na TV...

Подели на овим сајтовима

Da,Vlado u pravu si.Ja sam pomenuti film gledala i dušu isplakala,ali opet ću,baš zato što imam,kako to doktori kažu *kamene suze*.Mislim da se i na RTS 2 u nedelju daje dobar repertoar,ali treba proveriti,jer smo TV i ja u svađi duže vremena 0311_womens

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja gledam samo dr.Hausa,pa ako bi mi Vlada učinio uslugu da zajedno gledamo filmove.Predložio mi je danas,samo da ga podsetim.Ne mogu sama da gledam filmove,nemam koncentraciju,u dvoje je lepše a može i u petoro što nas je više to bolje.Vlado,mislila sam na onom tvom Big Screen-u od televizora.Ako može  dizzy999

Подели на овим сајтовима

Više volim da gledam onaj mali što je u kupatilu. Čisto mi je lepše dok sam u džakuziju.

Подели на овим сајтовима

Vidiš da bi on u džakuzi,a ja još nisam spremna na takav korak.Jel ti veliki džakuzi? dizzy999

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...