Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Šta znaš sele, možda ti Gospod omogući prije nego što ti to misliš. Hvala Mirođijo.  facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Mnogo su lepe slike i podsetile su me da duo nisam bila u Grgetegu i manastirima na Fruškoj Gori.Prelepe su,Milevac 0205_whistling facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Добро вече драги моји како сте ми сви од реда. Спремате ли се за празника а?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Спремате ли се за празника а?

Како се спрема за празнике?

Код мене то подразумијева смишљање шта спремити за Васкршњу трпезу, како обојити и нашарати јаја планирање како да стигнем на богослужења која желим и појачана молитва. А ти?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Код мене то подразумијева смишљање шта спремити за Васкршњу трпезу, како обојити и нашарати јаја планирање како да стигнем на богослужења која желим и појачана молитва. А ти?

Жао ми је, али сам твој коментар који је непримјерен морала да обришем. Молим те поведи рачуна и бирај ријечи - ипак налазимо се на Православном форуму. Милева

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

joooj .please. .please. 0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

psihicki se pripremam za sada....kad razmislim, druga priprema je sporedna

nekako svake godine prodje kroz trku, frku, posao,farbanje, spremanje - sve bih to menjala za nedelju dana mira i tisine, pa da mozda dozivim i prozivim sve onako kako bi trebalo........

Подели на овим сајтовима

Добро вече драги моји како сте ми сви од реда. Спремате ли се за празника а?

Milevče,ja jedva čekam da šaram i crtkam.Veruj mi,to me odmara,psihički i duševno.Nemam neku posebnu pripremu,osim da kupim boje,četkice i ostale skalambete i da krenem da uživam.JEDVA ČEKAM girl_jumping :bla: 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...