Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

hvala svima, drago mi je da vam se sviđa.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ja sele nešto slično vidim prvi put, pa me je baš obradovala, i popravila dan. 1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Та икона Пресвете Богородице се може видети у храму Св,Трифуна на Топчидерском гробљу stadaradim 1314_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А такође може да се купи у манастиру Врдник 0212_rolleyes

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Хвала, Милева... 

Од када сам је добила (мислим да је купљена у манастиру Велика Ремета) носим  је са собом у новчанику. Нема речи да се опише Њена лепота.

Мени рекоше да је то Анђелчић...

Подели на овим сајтовима

Уђем данас у цвјећару да наручим бидермајер и погледах у жену која ради, спокој се огледа на њеном лицу. И тако договорим се ја с њом за цвијеће, и купим мами ружу, и оде жена да уситни новац. Тек тад се осврнух око себе, и схватих откуда мени такав пријатан осјећај у једној тако скученој просторији. У малој тамној цвјећари на зиду испред мене, доста икона, упаљено кандило, цвијеће у саксији на којој су насликани светитељи и пише "ради и вјеруј, моли се и не тугуј", какве ријечи утјехе помислих. Поглед ми се заустави на овој икони

Постављена слика

Како је дивна помислих, али ко ли је то на њој? Испод пише нешто на руском језику, не могу да схватим шта. И тада се враћа цвјећарка. Ко је то на икони, упитах, а она ће мени - то је Богородица када је имала 3 године, управо сам је добила из Русије, добила сам на поклон.Очи јој сијају док ово говори, а мени се одједном плаче. Каква радост Господе. Дозволила ми је да је усликам и ја сам морала ову своју радост да подијелим са свима вама. Одушевљена сам љепотом ове иконе. Никад ни једну сличну нисам видјела. А ви?

Bidermajer?Milevice,jel se ti to nama udajes? :(
Подели на овим сајтовима

Кумујем селе, кумујем, а кад се будем удавала и ако то буде воља Божија - сви ћете знати. :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ako sele Bgo bude dao, naravno da ćete biti pozvani.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja se ne udajem - čisto da se ne radujete unaprijed,  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Милева, само напред! :) prstgore

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...