Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Желим да се придружим овом веселом колу  0442_feel 0442_feel 0442_feel

Милева, радујем се због тебе што ћеш бити присутна том дивном скупу  girl_smiley

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

Не брини се сестро, имам два стопала  girl_smiley

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Сутра је слава у манастиру Св. Василија Острошког у који ја идем, и Његова Светост Патријарх Српски Иринеј долази, скупа са још неколико Владика, тако се радујеееееееееееем 0110_hahaha girl_smiley 0110_hahaha 0442_feel prstgore 0442_feel 0442_feel joooj радујте се са мном!  joooj

Слава му и милост!

Тако се радујем због тебе Милева! joooj

Подели на овим сајтовима

hvala вам дивни сте.  А ти Лионе прави си џентлмен  girl_smiley.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Mileva,raduje me što ideš u to Sveto mjesto,donesi nam blagodati Božije sigurno će se

pokazati kroz tvoje pisanije na  prstgore  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='girl_smiley' />  0442_feel  0442_feel  0110_hahaha  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Сутра је слава у манастиру Св. Василија Острошког у који ја идем, и Његова Светост Патријарх Српски Иринеј долази, скупа са још неколико Владика, тако се радујеееееееееееем 0110_hahaha girl_smiley prstgore 0442_feel joooj 0442_feel 0442_feel joooj радујте се са мном!  joooj

Radujemo se i mi za tebe i s tobom....

0110_hahaha

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Утиске има да Вам пренесем, и ако Бог да поставим и коју фотографију.  nasznak и hvala Гушчијем перу и ПД.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Сутра је слава у манастиру Св. Василија Острошког у који ја идем, и Његова Светост Патријарх Српски Иринеј долази, скупа са још неколико Владика, тако се радујеееееееееееем girl_smiley 0202_238 girl_smiley girl_jumping girl_smiley girl_jumping girl_jumping girl_smiley радујте се са мном!  slavabogu

Radujemo se i mi za tebe i s tobom....

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Иначе, сутра је и свечана Архијерејска Литургија у родном месту Св.Василија Острошког у Мркоњићима у Поповом Пољу у Херцеговини - 400 година од рођења Св.Василија !

Радујем се са свим мојим прецима тих простора који су га дубоко поштовали и волели !  :drugarstvo:

0102_laugh

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Радујемо се са тобом,Милева, grouphug и нека ти буде учешће на Светој Литургији на здравље,радост и спасење!

amin-nas 0110_hahaha 0110_hahaha

Помени у молитвама својим и наше ближње и нас. crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

[da ovi manastiri su predivni i istina da kada covjek ude u manasir da se tako divno osjeca osjeti neki blagi mir ma to se nemoze opisati]

ja sam bila u manastiru SOPOCANI kod Novog Pazara algabacajui svaki put kada dodem ja sam bila presrecna isla sam skoro svaki dan bleh i bilo mi je predivno i ostala mi je slika  i uvijek se rado sjecam 0110_hahaha 0405_feel 0203_cool 0913_sport hvala nasznak algabacaju.

Подели на овим сајтовима

[da ovi manastiri su predivni i istina da kada covjek ude u manasir da se tako divno osjeca osjeti neki blagi mir ma to se nemoze opisati]

ja sam bila u manastiru SOPOCANI kod Novog Pazara predivan svaki put kada dodem ja sam bila presrecna isla sam skoro svaki dan bleh i bilo mi je predivno i ostala mi je slika  i uvijek se rado sjecam 0110_hahaha 0405_feel 0203_cool 0913_sport hvala nasznak algabacaju.

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре,

управо сам се вратила са Литургије, али не могу вам сада написати утиске, јер морам да идем, поставићу неке фотографије, и испричати како је било вечерас ако Бог да. Јда драго ми је да си с нама. Свако добро. 319.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ех, ево и мене напокон данас  :smiley:

Дакле да почнем - излазим из аута, једва нађосмо паркинг, град врви, улице затворене, у ваздуху се осјећа некакво ишчекивање, сви журе, неко послом, неко у куповину, неко у шетњу, али већина се журно креће ка улици у којој се налази манастир. Журим, обузета неким ишчекивањем, и сопственим мислима, и заборављам да идем с мајком и тетком. Покушавам да прођем кроз огромну масу људи, војници, старице и старци, дјеца, мајке, омладина, здрави и болесни, сви су ту. Насмијеших се у себи, помислих, како је диван наш народ, наш вјерни народ. И тада пролазе Патријарх Иринеј, и Владике Лукијан, Лаврентије, Георгије и Василије. Почиње Литургија, настаје тишина, претопло, тијесно, али сви мирно стоје, и поју. Нисам на земљи оте ми се мисао. И сва Литургија пролази као у неком сну, оном из којег не желиш да се пробудиш. Слушам ријечи бесједе Патријархове, и најежих се од главе до пете, народ гладан утјехе, гладан ријечи Божије упија сваку његову ријеч, плачу, радују се, занијемили од захвалности. Бесједа дуга, а ипак, као да је свима жао да се заврши. Уморни, али нико не одустаје. Хвала Богу за овако диван дан, кад су нам срца испуњена радошћу, Дух Свети толико присутан, слика радост на сваком лицу. Ех, како је диван данашњи дан био, како је величанствена данашња слава била,  slavabogu и слава и милост нашем Св. Василију Острошком, да нас чува као и до сада и да нам увијек буде заступник и молитвеник пред Богом.

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Слике су сликане телефоном, па нису најбољег квалитета, а ви браћо и сестре не замјерите.

Дивно је било и у Мркоњићу данас, видјела сам на тв-у, је ли неко био тамо?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...