Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

A ja sam  kad sam bio mali najviše volio da slušam žene kako toroću dok piju kavu...

To je tako opuštajuće...

Jednostavno mozak ti se ugasi i ne misliš ni o čemu, i samo te neko blaženstvo spopadne... heaven

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

A ja sam  kad sam bio mali najviše volio da slušam žene kako toroću dok piju kavu...

To je tako opuštajuće...

Jednostavno mozak ti se ugasi i ne misliš ni o čemu, i samo te neko blaženstvo spopadne... klapklap

Е,то је права ствар...џабе добијеш осећај блаженства или преведено на језик сир Оливера:"Цијена?..права ситница!"  0104_cheesy heaven

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

heaven klapklap klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Kolo sestara mi je OK naziv, ali zamislite naziv "kolo braće"...

...malo je isuviše gejevski, ili bar sektaški..

Kolo veze Vasa

kolo se talasa,

oko strina Dese

kolo nek se trese

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Мирођијо позивам те на ово предивно пиће, поведи и друштво има за све:

Постављена слика

takeoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Мирођијо позивам те на ово предивно пиће, поведи и друштво има за све:

Постављена слика

:)

Долазим  одмах, шапни, је л нешто  славимо,

мислим  прилика  је  екстра... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Још увијек не славимо, али ево за неких петнаестак дана биће ми рођендан, свашта има да вам припремим  :).gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Evo i mene u kolo,jest da slabo igram ali mogu biti na klupi!?

Zovem se Rada,majka 2 djece(ćerke),nezaposlena a uvijek uposlena(ha,znate vi to)

i eto...ja od cijele guske prijavih samo jedno pero  Hristos vaskrse

Подели на овим сајтовима

Zovem se Rada,majka 2 djece(ćerke),nezaposlena a uvijek uposlena(ha,znate vi to)

i eto...ja od cijele guske prijavih samo jedno pero   crvenilo

Добродошла  нам, Гушчије перо :) 0442_feel

Упослићемо ми тебе и овде, може и овако, за Милевин рођендан. tanning

Ја се озбиљно  спремам...

Чујеш ли Милевааааааааааааа...

grouphug t1007 t4431 zru

Подели на овим сајтовима

i eto...ja od cijele guske prijavih samo jedno pero   crvenilo

Добродошла  нам, Гушчије перо 0205_whistling 0442_feel

Упослићемо ми тебе и овде, може и овако, за Милевин рођендан. tanning

Ја се озбиљно  спремам...

Чујеш ли Милевааааааааааааа...

grouphug t1007 t4431 zru

Чујем, чујеееееееееееееем  0110_hahaha

има да буде https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> torta kafica pivo jooojhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> и  0202_238 0508_music dada 0409_feel joooj

Ма биће супер, обећавам! Журка, журка!  zru

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Сутра је слава у манастиру Св. Василија Острошког у који ја идем, и Његова Светост Патријарх Српски Иринеј долази, скупа са још неколико Владика, тако се радујеееееееееееем 0110_hahaha crosseo prstgore https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/girl_jumping.gif :) torta 0110_hahaha joooj радујте се са мном!  joooj

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ево, радујемо се  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crosseo' />

Слава му и милост !  torta

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Лионе, што ти добро плешеш, извини што ти понекад станем на стопало  crosseo. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...