Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Драге сестре,

баш лијепо wc joj

Ја веома волим тај крај Ваљево, и манастире у околини. Једном приликом сам била у манастиру Лелић, целивала мошти па смо моја породица и ја ишли у оближње село Сушицу код једног брата у Христу који ту живи. И све вријеме сам осјећала неки мир и ту благодат од моштију. Тај мир је трајао и то вече иако смо се вратили кући и сутра сам се пробудила и нестао је. Није то обичан као мир у души већ нека не помућеност и потпуна сконцентрисаност и радост.... не знам да објасним. Јако је лијепо обилазити манастире посебно гдје имају мошти. У сљедећу сриједу су Благовести тад је у манастиру Ћелије вееееелико окупљање Хришћана поводом помена аве Јустина. Прошле године сам била и на отвореном је служена св. Литургија и ту сам могла да видим многе пријатеље које дуго нисам видјела некако сви су били ту... То је било лијепо.

Веома лијепе фотографије. Хтјела бих само питати како успијеш да ти прихвати фотографије. Ја сам још прије неког времена хтјела ставити неке иконе што сам сликала али увијек ми каже да је тај неки директоријум пун и да се обратим администратору, а уопште не знам како да се обратим администратору да ли има неки маил. Или нешто просто погрешно радим.... пздрав и свако добро

Ванда

Ванда, можеш слободно администратору да пошаљеш приватну поруку на опцију испод слике са        

именом, имаш онај квадратић са ПП-приватна порука, и одговориће ти све што желиш. wc joj

Подели на овим сајтовима

Видим Оља много ти се свиђа да  dada  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нешто сам тужна, ра дођох до вас... 0409_feel

Ko je dirao? Mogu li pomoći? 0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

slike su prelijepe!!! drago mi je za tebe sto si hvala Bogu zainteresovana za prave ljudske vrijednosti i sto si na pravom putu!!! daj Boze da nas bude jos vise koji cemo se kao i ti zainteresovati za Istinusku Vjeru u Gospoda Boga i traziti prilike da obidjemo nase svetinje!!! svaka ti cast Zorice!!! :) samo napred!!!

tako nesto vjerujuce i fino u svakom pogledu meni treba! winter

Подели на овим сајтовима

Spakovala sam neke stvari za bebe koje mi nisu potrebne,pa da li znate nekog kome bi trebalo ili da nosim na Crveni krst?Sto ne volim sto pri nasim crkvama nema neke sobe gde bi smo mogli da ostavljamo sto nam nije potrebno,a da oni kojima jeste,dodju i uzmu.

Јадранка,код нас у цркви са радошћу примају такве ствари, ако су чисте и употребљиве,

питај ипак тамо код тебе.

Можеш да се распиташ и за огранак Кола српских сестара бар у цркви где идеш, знам да оне

исто често дарују угрожене.

Распитаћу се ја у мојој цркви како то иде за убудуће,ако неко одавде жели да нешто поклони

што је сврсисходно.

winter

Подели на овим сајтовима

Uspavana lepotica 0110_hahaha

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Како ти је преслатка кћеркица Оља! А мени је име Софија иначе омиљено.Ако будем имала кћерку зваће се Софија. Ти си стварно богата! Радујем се због тебе! 0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Моја Софија и медвед Мица, сликала сам сад  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Тек сада  сам  видела  ово  мало  срце... heaven

t4431 harp

Подели на овим сајтовима

Имала сам дивне пријатељица у Ваљеву (прогнаници из Херцеговине), које је удомио, данас монах са Хиландара, некад Миле Радовић (Радовић компани).

Са њима сам обишла све ваљевске светиње: Лелић више пута, Ћелије, Пустињу, ... Јовање, ..

Кад се сетим Ћелија, ишла сам једном са групом из Бгд, Боже, како сам се намучила - ко црнац. Некако сам и успела да сиђем из буса до манастира (има нека 2 км), али кад сам се пела, такав напор нисам никад доживела. Рече ми мама да ми нешто није дало да идем 1312_womens)

Плакала сам и кукала кад сам се пела. Шта се то збило, појма немам. А рецимо није ми никад био проблем да запуцам козијом стазом од доњег до горњег Острога (исто има пар км). Али у Ћелијама, ух.

Подели на овим сајтовима

Истина је да кад се човјек враћа изгледа баш далеко, ја кад се попоех видјех на табли крај пута пише свега 1.8 километара. А мени изгледало као да има 18км.  1312_womens

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...