Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Милевче, па где су силне жене на овом форуму, сврате ли понекад да пију у КаВани ?

сестро, кафана је овди, а примамо и женскиње  klapklap

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,906.0.html

Брате Милане, ја сам разумела да је оно мушка каВана  crvenilo
пиво, ракија, сокић и остало не зна дал си мушко или женско  0110_hahaha

то што се ви сепаратишете по кутковима и кафенишете - то је зато што сте женскиње, а тамо примамо све  klapklap

Подели на овим сајтовима

Систер Милева ми је лепо објаснила, али сам ја у ово доба наштелована на 2 мождана обртаја, имаћу више среће да скапирам упутство сутра, кад се наспавам  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Ја  ћу  радије   неки  чај, може  од  шипурака, ако  ће  неко да ми се придружи.

Сестро, читачу,  треба  да  те  научимо  да постављаш слике на  теме.То че Милева да ти

објасни  з  три  потеза,...

Ајд, Милева, ... crvenilo

И мени је сестро шипурак омиљени чај,ево ја ти се придружујем... 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Poslala na pp. Mirođijo, evo stigh i čaj da napravim za tebe i  Anastasiju:

Постављена слика

dsc06059tl0.jpg&t=1

436_turskakafa.jpg

v114819p0.jpg

Za Rastka  crvenilo

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Брате Милане, нема проблема, можемо тамо да се опијамо сви, а овде ћемо ми жене да очијукамо о женским стварима, да не смарамо мушкиње  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Милевче, па где су силне жене на овом форуму, сврате ли понекад да пију у КаВани ?

сестро, кафана је овди, а примамо и женскиње  klapklap

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,906.0.html

Брате Милане, ја сам разумела да је оно мушка каВана  crvenilo
пиво, ракија, сокић и остало не зна дал си мушко или женско  0110_hahaha

то што се ви сепаратишете по кутковима и кафенишете - то је зато што сте женскиње, а тамо примамо све  klapklap

Ja znam da mede vole:

Постављена слика

Častim te! I uvijek rado primam u ovoj temi. Samo se ti pridruži. Šta ćeš popiti?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Брате Милане, нема проблема, можемо тамо да се опијамо сви, а овде ћемо ми жене да очијукамо о женским стварима, да не смарамо мушкиње  0110_hahaha

имамо и тамо кафе, сокића и чајића, само што је и мешано друштво klapklap

уживајте где год хоћете, а ми звали, па кад стигнете баните  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Poslala na pp. Mirođijo, evo stigh i čaj da napravim za tebe i  Anastasiju:

Постављена слика

dsc06059tl0.jpg&t=1

436_turskakafa.jpg

v114819p0.jpg

Za Rastka  dada

Ала лепо изгледа,милина...тамо у кавани сам наручила пиво,овде чај и рафаело...ал ће да ми се бућка у стомаку  0102_laughХвала сестро Милева  :bla:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Брате Милане, нема проблема, можемо тамо да се опијамо сви, а овде ћемо ми жене да очијукамо о женским стварима, да не смарамо мушкиње  :)

имамо и тамо кафе, сокића и чајића, само што је и мешано друштво dada

уживајте где год хоћете, а ми звали, па кад стигнете баните  0102_laugh

Ja već banula tamo  dada, ma ništa ne brini Anastasija - od ovog se ne opija, niti se deblja, niti bude muka, cool je što možeš stalno da jedeš i piješ a ono ništa  :bla:.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi lijekovi imam nešto bolje:

Постављена слика

0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...