Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Добро вече драги моји како сте ми сви од реда. Спремате ли се за празника а?

Milevče,ja jedva čekam da šaram i crtkam.Veruj mi,to me odmara,psihički i duševno.Nemam neku posebnu pripremu,osim da kupim boje,četkice i ostale skalambete i da krenem da uživam.JEDVA ČEKAM :group111: leteti :bla:

E,ti si tu?Mislila sam da si kod Moa.samo da završim nešto sa Milevom,ali tu sam.Pročitala sam pp :drugarstvo: :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Koji blam oprosti Aleksandrida,nisi mi ti poslala pp u žurbi sam pogledala i videla ko zna šta sam videla :drugarstvo: 

Ali nisi ti poslala pp.OPROSTI! :group111: :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Koji blam oprosti Aleksandrida,nisi mi ti poslala pp u žurbi sam pogledala i videla ko zna šta sam videla :drugarstvo: 

Ali nisi ti poslala pp.OPROSTI! leteti :group111:

Draga,tebi je uvek sve oprošteno od mene.I tu sam i tamo,pa me nađi :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Sekane,nešto me ova pesma "drma" girl_jumping girl_jumping

Wow  bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee  волим што си весела  bangin

Ma jesam,ali Mo mi večeras ne prija,ovde mi je lepše,a sad kad si ti tu,još mi je lepšeeeeee.

Magdoo,šta ćemo da pijemo?slušamo?Hoćemo da ogovaramo? bangin girl_jumping bangin

Подели на овим сајтовима

bangin bangin bangin  волим што си весела  :bla:

Ma jesam,ali Mo mi večeras ne prija,ovde mi je lepše,a sad kad si ti tu,još mi je lepšeeeeee.

Magdoo,šta ćemo da pijemo?slušamo?Hoćemo da ogovaramo? :bla: bliss jeeee :bla:

Nećemo da ogovaramo,mi smo fine dame bliss jeeee Daj neku muziku,ja ću da bacim piće girl_jumping girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Може неки алкохол, да заборавим своје муке (овде би најбоље дошао смајли који плаче од муке .. морамо да набавимо један такав за форум).

Подели на овим сајтовима

Може неки алкохол, да заборавим своје муке (овде би најбоље дошао смајли који плаче од муке .. морамо да набавимо један такав за форум).

Magdoooo,udani duboko,izdani,pomisli na nešto lepo girl_jumping girl_jumping Sad će piće...

cocktails.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...