Jump to content

Мишљење о Исламу

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 20. 9. 2020. at 21:06, Pedja.jo рече

Ne jedem kupus jbg nadima me. E tu grešiš hahahaa Kosovare poznajem zapravo MNOGO BOLJE nego Bošnjake iz Raške. Ne generalizujem, ne kažem da među Albancima sa Kosova i Metohije nema posvećenih, ima naravno ali mladi Albanci u većini su ti sve samo ne posvećeni muslimani. Rekoh ti, jedino mesto na balkanu gde po glavi stanovnika ima najviše posvećenih muslimana je Tutin. Više Muslimana ima u Tutinu nego u federaciji Bih i Novom Pazaru sa okolnim selima ?

Expand  

Izgleda da si Kosovo samo vidio na karti... ? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 20. 9. 2020. at 21:08, Pedja.jo рече

Biće i još jer znam da ne smeš da otvoriš zasebnu temu na kojoj ćeš da trubiš o Hrišćanstvu ? znaš, pas laje dok je zatvorena kapija, kad se kapija otvori počne da maše repom ??

Expand  

Jao bre dete... :D sto li se ja majem s tobom, to je ovde pitanje najvece :)

• Оплаках :)) 1
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 21:10, cloudking рече

Jao bre dete... :D sto li se ja majem s tobom, to je ovde pitanje najvece :)

Expand  

Pa ajde otvori temu da te vidim ? Lako ti da na hrišćanskom forumu pljuješ po Hrišćanstvu i Isusu na temi o Islamu. 

♱ Римљанима 10:9-10 ♱

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 21:13, Rabbi рече

Mislim da sada puno manje. Nekad da... Ako se razumijemo. ? 

Expand  

Baš si vickast ? jel to razlog što je AP Kosovo i Metohija na vrhu po izvozu terorista za Isis? Pokrij se ušima. 

♱ Римљанима 10:9-10 ♱

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 20:21, Edmund рече

on je  u pravu

Expand  

Jes vidio. Stvarno, žene su Srbiji  su bile očarane Sultanima kao i danas. Znaš koliko 'vakih cupi od tamo radi danas u Dubaiu, ehh... Meni su draze Kosovske cupi iskreno. Kad vidim Dua Lipu, Rita, pa ona Era ufff. Prava renesansa... ? Sta pijemo? 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 21:14, Pedja.jo рече

Lako ti da na hrišćanskom forumu pljuješ po Hrišćanstvu i Isusu na temi o Islamu. 

Expand  

Samo me ne stavljaj u kos s tobom i ne projektuj se na mene... ja ne pljujem tudje svetinje, nisam ja neki pravoslavni taliban. Ja sam ateista, gospodin covek ;)

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 20:56, cloudking рече

Ja tacno znam kako cemo resiti ovaj spor i to tako da vi budete najzadovoljniji.

KOntaktirjate administraciju i zamolite ih da vam dozvole da otvorite temu "Pljuvanje Islama" ali im kazite da je otvore  u forum "Razbibriga"!

Ideja je genijalna jer, posto se nalazi u "Razbibrigi" niko ne moze temu da shvati ozbiljno tako da nema ljutnje za sta god da napisete, a vi s druge strane mozete tamo da pljujete i da cirlce jerk-ujete kolko god zelite bez da vam iko od nas "demona" kvari zabavi!

Sta mislite? Prihvatate li predlog? Ja mogu da se zauzmem kod administracije da vam ispuni ovo...

Expand  

Daleko je islam od puste razbibrige, previse je tu stradanja hriscana i drugih naroda od strane onih koji praktikuju islamsku veru.  :blush:

Ne znam, mozda je @Pedja.jo upoznat,..... koliko razumem, postoji danas neki tkz. pacifisticki islam koji se promovise od strane Zapadne politicke demokratije kao neka vrsta pomirivljog islama kako bi se lakse prihvatio od strane naroda na Zapadu i kako bi se opet islam kao vera i praksa na taj neki pomirljiv nacin lakse uklopio u demokratski svet i tako muslimani ne bi bili neki remetilacki faktor u Zapadnim drustvima.

Ajd, da kazemo okey, neki pacifisticki islam, pa to koliko vidim i Putin primenjuje u Rusiji kako ne bi imao velikih problema,........ ali da li je taj pacif. islam zaista pravo i originalno tumacenje islama i Kurana ?

Licno mislim da je to ovde pravo pitanje, narocito za nas hriscane. Lepo je videti dobre i postene ljude medju muslimanima, ma to je lepo videti medju bilo kojim ljudima i narodima na ovoj nasoj planeti,...... ali ostaje ipak otvoreno jedno pitanje, ako recimo dodje do toga da trebamo da pricmao sa tim dobrim muslimanima i da raspravljamo o veri i razlici izmedju islama i hriscanstva,..... i onda je tu veliko pitanje kako bi se onda jedan takav musliman postavio prema nama u verskom i ljudskom smislu.

Ja mogu da budem na ovoj temi okey sa Zajronom, ali kada pocnemo dogmatski da cesljamo Zapad vs Istok,..... tu sve puca i prsti 0512_music..... ali, nema izmedju nas nekih velikih problema i neprijateljstva, cak i ako bi se licno oci u oci sastali.

E, to je to, to neko veliko pitanjce ako bi tako nesto prstalo i pucalo :svadja:..... kako bi se postavio neki musliman prema nama, narocito ako je neki malo revnosniji, .....one revnosne, ..... bolje i da ne pocinjemo nista.... ili u nekoj muslimanskoj zemlji..... (brrr)

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 21:24, Bokisd рече

Daleko je islam od puste razbibrige, previse je tu stradanja hriscana i drugih naroda od strane onih koji praktikuju islamsku veru.  :blush:

Ne znam, mozda je @Pedja.jo upoznat,..... koliko razumem, postoji danas neki tkz. pacifisticki islam koji se promovise od strane Zapadne politicke demokratije kao neka vrsta pomirivljog islama kako bi se lakse prihvatio od strane naroda na Zapadu i kako bi se opet islam kao vera i praksa na taj neki pomirljiv nacin lakse uklopio u demokratski svet i tako muslimani ne bi bili neki remetilacki faktor u Zapadnim drustvima.

Ajd, da kazemo okey, neki pacifisticki islam, pa to koliko vidim i Putin primenjuje u Rusiji kako ne bi imao velikih problema,........ ali da li je taj pacif. islam zaista pravo i originalno tumacenje islama i Kurana ?

Licno mislim da je to ovde pravo pitanje, narocito za nas hriscane. Lepo je videti dobre i postene ljude medju muslimanima, ma to je lepo videti medju bilo kojim ljudima i narodima na ovoj nasoj planeti,...... ali ostaje ipak otvoreno jedno pitanje, ako recimo dodje do toga da trebamo da pricmao sa tim dobrim muslimanima i da raspravljamo o veri i razlici izmedju islama i hriscanstva,..... i onda je tu veliko pitanje kako bi se onda jedan takav musliman postavio prema nama u verskom i ljudskom smislu.

Ja mogu da budem na ovoj temi okey sa Zajronom, ali kada pocnemo dogmatski da cesljamo Zapad vs Istok,..... tu sve puca i prsti 0512_music..... ali, nema izmedju nas nekih velikih problema i neprijateljstva, cak i ako bi se licno oci u oci sastali.

E, to je to, to neko veliko pitanjce ako bi tako nesto prstalo i pucalo :svadja:..... kako bi se postavio neki musliman prema nama, narocito ako je neki malo revnosniji, .....one revnosne, ..... bolje i da ne pocinjemo nista.... ili u nekoj muslimanskoj zemlji..... (brrr)

Expand  

Smanji doživljaj... Stvarno puno napišeš, ali rijetko glupo i netačno.?

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 20:41, Родољуб Лазић рече

Пошто смо последње две-три стране били затрпани спамом, поставићу поново, мислим да је врло битно:

Expand  

Pročitaj Kur'an I hadise, provjeri na sta se odnose, da li je vrijeme rata ili mira. Islam nije švedski sto pa da uzimaš parcijalno.

Od svih ti Bozjih objava Kur’an je zasjenio ostale definitivno... 

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2020. at 19:55, cloudking рече

NEsto mu slabo iso taj poso izgleda... juzna srbija je najvise bila u sastavu osmanlijskog carstva a tamo skoro da nema uopste muslimana, ni tada ni danas...

Expand  

Јужна Србија? Мислиш данашња Македонија? Откуд ти да тамо нема муслимана?

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...