Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 3 minutes ago, Јелена011 рече Sta to znaci nije prirodno? Ne kontam? Ljudi valjda sada vise znaju o ginekologiji, trudnoci i zenskim polnim organima, valjda znaju da to sa bebom u stomaku nikakve veze nema, da nema sile ni da joj blizu pridju jer postoji nesto sto se zove grlic materice koji je zatvoren u trudnoci i nema dalje sve da imaju tri metra duzine. Ako je ljude sramota da se edukuju po tom pitanju tipa da porazgovaraju s lekarom, mogu da se informisu i na internetu. Sam odnos ko odnos je kao i pre i posle trudnoce, a sad sto je prirodan u jednoj situaciji, a nije u drugoj ne kontam. Исто као што хомосексуализам није природан. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 @Ниџока 1.1Секс није природан? Како то? Јесу односи природни, ван телесна није природна. Секс је злоупотребљен и пренаглашен,како ван, тако и у трудноћи.Ту се крије грех ( моје мишљење). Што опет,многи рекоше, враћа на договор и резумевење. Разумевање је јако потребно.Различити смо,неки људи су веома исцрпњени након односа, а трудноћа , сама по себи уме да буде исцрпљујућа.Тако да када се та два сретну,може да угрози и живот, не претерујем уопште.Зато је потребно познавање себе, познавање партнера, разумевање, договор,уздржавање, ако је неопходно.Ако није,онда... PredragVId, Dijasporka and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 3 minutes ago, Сања Т. рече @Ниџока 1.1Секс није природан? Како то? Жена не може да зачне за време трудноће, зар не? Ту је слична са геј особом. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Управо сада, Ниџока 1.1 рече Жена не може да зачне за време трудноће, зар не? Ту је слична са геј особом. Sto znaci da je seks sa sterilnom osobom jednako neprirodan...nije ti bas argument. PredragVId, Paradoksologija, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Dijasporka, slazem se meni se svidjaju babine, al ne da ti rmbas nego je poenta da u tih 40posle svi dolaze kod porodilje i nose joj hranu da ona ne mora da kuva, to je stos I da budemo potpuno otvoreni, nekada je sam seks bio jako grub, o tome niko ne prica, ali poenta seksa je bila da se muz zadovolji, koje crno obostrano zadovoljstvo. Zato nam je seks kod zena i tabu, kao i mnogo toga. Tim prilikama zabrana seksa u trudnoci stitila je zenu da od grubosti muzevljeve ne prokrvari, da je ne povredi, kako je higijena bila grozna a umiralo se na dobar dan, tako se stitila zena i od bolesti koje mogu uticsti na bebu i slicno. Jer to je nekad bila poenta, da ti kao zena, zadovoljis njega, a podrazumevalo se da to automatski znaci da si ti srecna -citaj sto jr konacno gotovo. Nazalost. Dijasporka, Sanja Т., Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 3 minutes ago, Dijasporka рече Sto znaci da je seks sa sterilnom osobom jednako neprirodan...nije ti bas argument. Богу је могуће излечити стерилност али још нисам чуо да је хомосексуалац затруднео од хомосексуалних односа. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 3 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Богу је могуће излечити стерилност али још нисам чуо да је хомосексуалац затруднео од хомосексуалних односа. Procitaj bracna pravila spc pa se vrati. Izlecio ne izlecio isto dodje. Nemogucnost snosaja -njihove reci su smetnja za sklapanje braka, neplodnost nije, ne zbog poradi cuda nego sto se ljudi ne dovataju samo zbog dece. A greh pedera nije sto ne mogu da naprave dete, to ni po jada, uvek mogu vestacki da oplode nekog, il usvoje il kako god. PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 8 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Богу је могуће излечити стерилност али још нисам чуо да је хомосексуалац затруднео од хомосексуалних односа. Зависи од тога са које стране посматраш ствари Ето, зато у трудноћи и са стерилном особом није, а са гејевима јесте грех PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Само да се разумемо, то о неприродности није мој став, само моје разумевање зашто се не препоручује секс у трудноћи. Још нисам формирао став. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 14 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Жена не може да зачне за време трудноће, зар не? Ту је слична са геј особом. ...па кад си ме већ повукао за језик,а није баш тема....Мени је исто тако неприродно да мушкарац са женом општи, као са мушкарцем( надам се да ћеш разумети).Чак и ненормално! Е , да си то упоредио да односима са гејевима, било би ок, овако ми некако мешаш бабе и жабе. PredragVId and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 1 minute ago, Сања Т. рече ...па кад си ме већ повукао за језик,а није баш тема....Мени је исто тако неприродно да мушкарац са женом општи, као са мушкарцем( надам се да ћеш разумети).Чак и ненормално! Е , да си то упоредио да односима са гејевима, било би ок, овако ми некако мешаш бабе и жабе. Ти си нормална а они су ненормални...ок. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 9 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Ти си нормална а они су ненормални...ок. Извини, ништа лично. Рекла сам да ми је ТО ШТО РАДЕ ненормално, а не ОНИ. Постоји разлика. То значи да то није нормална радња. Објаснићу ти и зашто тако мислим. Сматрам да у природи све има своје место и ако се то нарушава, онда престаје да буде природно. Чим престане да буде природно, постаје противприродно- ето просто П.С. Јеси ли прочитао оно што ти је Јелена 011 препоручила? Н И Н Е and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Lome se koplja a šta kaže savremena medicina za sex u trudnoći? Ovde je bilo pozivanja na svete oce, molim vas draga deco, pozivajte se na sveštenike a ne na monahe što se ove teme tiče. Napominjem da je danas možda i više od 80% lekara savremene medicine Hrišćana, tako da neko ne otvara novo poglavlje ove teme bespotrebno. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 23 minutes ago, Јелена011 рече ali poenta seksa je bila da se muz zadovolji, koje crno obostrano zadovoljstvo. Zato nam je seks kod zena i tabu, kao i mnogo toga. To je samo satanisticko-feministicka izmisljotina da bi se od zena napravilo bludnice, odnosno da bi se stvorilo jedno bludno, razvratno drustvo... a vidimo da su to i uspjeli. Seks kod zena nikad nije bio tabu ili nesto tako, muskarac je oduvjek uzivao u tome da zadovolji zenu, kad god sam razgovarao sa djedovima o takvim temama svi su rekli isto ...nikakav seks nije dok ona ne svrsi ili nikakav seks nije dok se ne spustis dole... tako je to oduvjek bilo. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 10 minutes ago, billy2014 рече To je samo satanisticko-feministicka izmisljotina da bi se od zena napravilo bludnice, odnosno da bi se stvorilo jedno bludno, razvratno drustvo... a vidimo da su to i uspjeli. Seks kod zena nikad nije bio tabu ili nesto tako, muskarac je oduvjek uzivao u tome da zadovolji zenu, kad god sam razgovarao sa djedovima o takvim temama svi su rekli isto ...nikakav seks nije dok ona ne svrsi ili nikakav seks nije dok se ne spustis dole... tako je to oduvjek bilo. Meg Ryan kao glavna satanisticka svestenica. Klip nije za sablaznjive. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука