Jump to content

Opet vakcine opet cenzura... peticija! Robert De Niro

Оцени ову тему

LogosAgape

Препоручена порука

I ova "kultura" kao i mnoge druge "kulture" to bivaju tek posle prisile i represije jer uvek bude ljudi poput nekih ovde (sebičnih) koji zarad nekih ideala ili ličnih interesa ili ko zna čega ugrožavaju druge.

Ma važi.....

Najveći je štos da 90% vakcinisanih kod nas je ugroženo od 10% nevakcinisanih, pri tom 5% nevakcinisanih i ne mogu to biti nikada.

Eto taj visok stepen obavezne kulture bez isključivosti koji je bio kod nas je doživeo da umesto pojačane edukacije doživi iksljučivost i strogu kažnjivost.

....

Sa 90% svuda u svetu nema čak ni obavezne kulture, nego je sloboda prilikom odluke o vakcinaciji...

Samo nama nekulturnoj stoci to priliči el da?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

...a u međuvremenu, dok oni ne usavrše vakcine (kako ti sam kažeš) dozvolićemo kolateral, i to će biti moje, ili tvoje dijete?

Da li si spreman da žrtvuješ toliko? :)

A u medjuvremenu dok ne smislimo teleport ti ces dozvoliti kolateral dece u saobracaju?

Od vakcine od januara do danas nije umrlo ni jedno dete, a u saobracaju je zivot VEC izgubilo desetine malisana... EEEJJJ! Desetine dece je poginulo i vi nista... cutite!

A galamite zbog vakcina za koje (pogresno) verujete da izazivaju autizam!

Pa cekaj majku mu, od kad je autizam gori od smrti?

Gde su peticije za zabranu saobracaja? Gde su forumske teme, sladjane velkov i raznorazne druge gospdoje poput one rapsodijine dileje sto ju je postavila? Imamo stvar za koju ti NE TREBAJU DOKAZI  da ubija decu i to pred nasim ocima i vi?... Nista...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ako ja imam drugačije mišljenje, neadekvatan sam za svet koji ne dozvoljava opciju B.
Dakle namećeš jednoumlje, znači žigošeš neistomiljenike, što praktično znači da ih stavljaš u izolovan prostor jer su "opasni po druge". Meni to liči na logor ili zatvor. Totalitarizam svakako. Nekada su nepodobni bili sterilisani po tadašnjem preovlađujućem naučnom mišljenju opravdano. I kad ih osakatiš "dobrim merama" onda mogu i festival da imaju... čoveče kakva demokarija iz 1943.

A kako ti ne smeta jednoumlje povodom licne karte i pasosa? NIko i ne pomislja da ti daje izbor da li zelis ta dokumenta ili ne, MORAS da ih uzimas, al to jednoumlje ti ne smeta... kako je to moguce?

Подели на овим сајтовима

a ni jedan ljekar neće roditelju potpisati da vakcina nema štetno dejstvo za njegovo dijete.

Bas kao sto ni jedan prozivodjac nece potpisati da mu je auto 100% bezbedan, pa opet ti nemas niakakv problem da dete stavis u tu masinu smrti koja odnosi ziovte malisana za razliku od vakcina za koje su smrtni ishodi broje na prstima jedne ruke... 

Ajde taj dokaz?

Mi vakceri s jedne strane tonu dokaza, naucnih istrazivanja a vi? "Reko mi jedan covek koji ima tetku cija sestra cuva jednu babu kojoj je dete umrlo od vakcine... 45-te godine..."

Подели на овим сајтовима

@Branka62

pa možda sam ja prost čovek, možda nemam ni ugled ni novac ali dao sam podršku za prikazivanje... Nekako ovo sve liči na film expelled :)

@cloudking

Da li stvarno ovakvim izvrtanjem reči mislite da nešto postignete? Ili bolje pitanje kako Vi definišete vrednost čoveka?

Što se dokaza tiče  i Adolf je imao dokaze ko su inferiorni narodi...

Подели на овим сајтовима

Da li stvarno ovakvim izvrtanjem reči mislite da nešto postignete?

Da, zelim da postignem da se lepo vidi koliko je licemeran antivakcerski pokret i koliko iza njega ne stoji nista od onoga za sta se izdaje. 

Trazite da vam doktori daju potvrdu o sigurnosti vakcina a s druge strane kljukate decu antibioticima za koje ne samo da ne postoji ikakva sigurnost nego su i daleko, DALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKO opasniji pozdravlje deteta od bilo koje vakcine...

Ili bolje pitanje kako Vi definišete vrednost čoveka?

Pa imam neke primere na osnovu kojih se merim po principu "sve suprotno od toga"... i tako dobijes model za pravu vrednost coveka

Što se dokaza tiče  i Adolf je imao dokaze ko su inferiorni narodi...

To je to. Pokopao si celokupni nauku i razbucao vakcerski pokret zajedno sa farmakomafijom, ovom recenicom.

Molim da se sve teme o vakcinaciji zakljucaju i arhiviraju jer za njima vise nema potrebe... jer imamo pobednika! 

Подели на овим сајтовима

Konkretno, dijete mojih prijatelja je obolilo od autizma, i dokazano je da je vakcina imala uticaj. Kažem - dokazano je!

Ok, da se vratimo temi.

Moyes li da nam predocis naokon taj dokaz? Dva puta si u istoj recenici naglasila kako je "dokazano".

Ko je dokazao? Na koji nacin?

Trenutno postoji zvancini rezultat medicniskog istrazivanja koji je nedvosmisleno dokazao (ali stvarno dokazao, dokazi su predocivi i mogu se procitati slobodno na internetu) da ne postoji veza izmedju vakcina i autizma, pa se jako interesujem za taj tvoj dokaz jer on, verovala ili ne, moze da obori trenutnu medicinu. 

Ne znam zasto ga ne podelis s nama. Em ces mnogima da otvoris oci, em ces mnoge da spasis od vakcina em ces da oboris zvanicnu medicinu.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

@Aquilius Cratus

da postoji naravno. samo ne metodologija kompanije...  
kada testiranje kontroliše sama interesna grupa, koliko joj možemo verovati?

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, LogosAgape рече

@Aquilius Cratus

da postoji naravno. samo ne metodologija kompanije...  
kada testiranje kontroliše sama interesna grupa, koliko joj možemo verovati?

To zavisi od toga koja interesna grupa je u pitanju i koji je njen interes.

Подели на овим сајтовима

Никад се нисам занимао за истраживање Вејкфилда. Децу сам вакцинисао. Ово кажем да би се видело моје досадашње опредељење.

Подстакнут писањем Клауда сам кренуо да претражим по нету и између осталог наишао сам и на овај линк:

http://healthimpactnews.com/2014/the-vaccine-autism-cover-up-how-one-doctors-career-was-destroyed-for-telling-the-truth/

Замолио бих Клауда и Аквија као најупућеније да нам овде доставе доказе којима је раскринкана подвала др Вејкфилда, и да ли је законски одговарао за лажирање резултата. Мени би то било довољно. Овако, сумња да му је одузета лиценца од оних који су у сукобу интереса подгрева заверолошке тезе. Хвала унапред.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...