Џуманџи Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Полу-офф. Може препорука литературе што се вирологије тиче? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Konkretno, dijete mojih prijatelja je obolilo od autizma, i dokazano je da je vakcina imala uticaj. Kažem - dokazano je! Sad ću moj primjer. Nakon vakcinacije protiv gripa, moja antitijela su naglo skočila, odnosno, pojavila su se ona koja ne treba da se detektuju. Imala sam žestoke zdravstvene probleme, koje nisu mogli da objasne. Nakon toga slijedi druga greška, dijagnostikuju mi lupus, i kreću sa invazivnom terapijom... Kada su shvatili da nije lupus, dodaju mu vaskulitis, kao overlap. Opet jaka terapija. Tako je išlo neko vrijeme, dok se jedan reumatolog i jedan vrsni imunolog, nisu našli, i došli do zaključka da je vakcina protiv gripa napravila haos u organizmu. Sve to imam dokumentovano. Napominjem, da su konačno došli do zaključka da nemam ni lupus ni vaskulitis...samo je u pitanju dijagnostička greška. Objašnjenje je bilo - desi se, ha...tu se ništa ne može. Ja ti sve verujem jer nemam razlog da sumnjam u to što pričaš. Ali vidi ovo. Ja zamalo ne umreh na operaciji slepog crev, ali operacije se i dalje rade. Moja drugarica dobila onaj šok od penicilina (spasili je) ali penicilin se i dalje daje. Mnogo više dece strada u saobraćaju nego od vakcina pa deca i dalje učestvuju u saobraćaju. I ovako mogu da ti nabrajam u nedogled. Nema spora da vakcine mogu kod dece da izazovu svašta, ali taj broj je zanemarljv u odnosu na decu koja nemaju nikakve probleme i koja tako bivaju zaštićena. Ovo nije nikakva uteha roditeljima i deci kojima se to desi ali mi ne možemo zbog toga sad ukinuti vakcine. I naravno treba ih neprekidno usavršavati da što manje imamo neželjenih slučajeva. ВИЛМА, Срђан Шијакињић, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Јао...Јане.. ко поставља петпарачке текстове о разно разним квази истраживањима на тему емпатије верника, интелигенције атеиста и осталих трица и бесмислица... Само што се ја не слажем с тим истраживањем кога сам поставио, ситна разлика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ja ti sve verujem jer nemam razlog da sumnjam u to što pričaš. Ali vidi ovo. Ja zamalo ne umreh na operaciji slepog crev, ali operacije se i dalje rade. Moja drugarica dobila onaj šok od penicilina (spasili je) ali penicilin se i dalje daje. Mnogo više dece strada u saobraćaju nego od vakcina pa deca i dalje učestvuju u saobraćaju. I ovako mogu da ti nabrajam u nedogled. Nema spora da vakcine mogu kod dece da izazovu svašta, ali taj broj je zanemarljv u odnosu na decu koja nemaju nikakve probleme i koja tako bivaju zaštićena. Ovo nije nikakva uteha roditeljima i deci kojima se to desi ali mi ne možemo zbog toga sad ukinuti vakcine. I naravno treba ih neprekidno usavršavati da što manje imamo neželjenih slučajeva. ...a u međuvremenu, dok oni ne usavrše vakcine (kako ti sam kažeš) dozvolićemo kolateral, i to će biti moje, ili tvoje dijete? Da li si spreman da žrtvuješ toliko? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 ...a u međuvremenu, dok oni ne usavrše vakcine (kako ti sam kažeš) dozvolićemo kolateral, i to će biti moje, ili tvoje dijete? Da li si spreman da žrtvuješ toliko? I sad bi ja tebi trebao da nabrajam ono od prethodne moje poruke i da te pitam "jesi li spremna da žrtvuješ toliko". To dovodi do totalnog odsecanja od sveta i života. Morali bi da se odreknemo pa skoro bukvalno svega što je danas deo naših života. Jesi li spremna da žrtvuješ toliko samo zbog jako male mogućnosti......? I ponavljam roditeljima kojima dete nastrada u saobraćaju ili ima loše reakcije na vakcine ili ....ili....ili.. nije ovo nikakva uteha. Branka62 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Kažeš da savet “…organizujte od svojih para, svoje festivale, i prikazujte na njima šta hoćete.” predstavlja “nastavak logora za neadekvatne”. Zamolila bih da malo podrobnije objasniš : ko su ti “neadekvatni”; zašto logor; nastavak čega? ( stvarno ne razumem ) ako je, a jeste, ova tema otvorena postom kojim se pozivaju forumaši da potpišu peticiju, šta je onda zahtev da neki ljudi ulože svoj ugled I svoj novac, da bi udovoljili potpisnicima peticije. da li si ti pročitao moj ceo post ili samo poslednju rečenicu? Ako ja imam drugačije mišljenje, neadekvatan sam za svet koji ne dozvoljava opciju B. Dakle namećeš jednoumlje, znači žigošeš neistomiljenike, što praktično znači da ih stavljaš u izolovan prostor jer su "opasni po druge". Meni to liči na logor ili zatvor. Totalitarizam svakako. Nekada su nepodobni bili sterilisani po tadašnjem preovlađujućem naučnom mišljenju opravdano. I kad ih osakatiš "dobrim merama" onda mogu i festival da imaju... čoveče kakva demokarija iz 1943. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ma mozes ti da "kazes" i da Dunavom tece fondan, bez dokaza ta tvrdnja ti nista ne vredi. Daj podeli s nama te "dokaze" posto sam ja siguran da ti dokazi ne postoje nego da i tebe farma kompanije placaju da siris ove neistine kako bi ljudi poceli masovno da se razboljevaju i da im farmakompanije uvaljuju lekove za bolesti koje su zapravo izlecive. Provalio sam vas sve! Ovde su visi interesi u pitanju. Globalni plan za depopulizaciju planete. Prvo ubedis ljude da se ne vakcinisu, potom dedetkujes populaciju bolestima a onima sto prezive prodajes lekove po basnoslovnim cenama... Nego ide li taj "dokaz" za autizam kod deteta tvoje prijateljice? Kakav lik. Nemam srca raspravljati s tobom. Pročitao si me i matirao. Ta sam. (za Dunav ne znam, ali Moračom teče čokolada, fondan ne...vjerovao ti meni ili ne.) Ja ti sve verujem jer nemam razlog da sumnjam u to što pričaš. Ali vidi ovo. Ja zamalo ne umreh na operaciji slepog crev, ali operacije se i dalje rade. Moja drugarica dobila onaj šok od penicilina (spasili je) ali penicilin se i dalje daje. Mnogo više dece strada u saobraćaju nego od vakcina pa deca i dalje učestvuju u saobraćaju. I ovako mogu da ti nabrajam u nedogled. Nema spora da vakcine mogu kod dece da izazovu svašta, ali taj broj je zanemarljv u odnosu na decu koja nemaju nikakve probleme i koja tako bivaju zaštićena. Ovo nije nikakva uteha roditeljima i deci kojima se to desi ali mi ne možemo zbog toga sad ukinuti vakcine. I naravno treba ih neprekidno usavršavati da što manje imamo neželjenih slučajeva. Istina, mada sve to gore na šta se ti pozivaš, nije obavezno, i da li ćeš ti prihvatiti terapiju, operativni zahvat, ili bilo šta drugo, na tebi je da odlučiš. Niko te krivično ne goni ako ne želiš da budeš učesnik u saobraćaju, poželiš život u šumi ili pećini...kako god, kad već pitaš. Roditelji koji ne vakcinišu svoju djecu odgovaraju pred zakonom. Oni nemaju mogućnost izbora, a ni jedan ljekar neće roditelju potpisati da vakcina nema štetno dejstvo za njegovo dijete. Shvataš sada o čemu ja tebi pričam? LogosAgape је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Вакцине су геј. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Вакцине су геј. Top! Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ako ja imam drugačije mišljenje, neadekvatan sam za svet koji ne dozvoljava opciju B. Dakle namećeš jednoumlje, znači žigošeš neistomiljenike, što praktično znači da ih stavljaš u izolovan prostor jer su "opasni po druge". Meni to liči na logor ili zatvor. Totalitarizam svakako. Nekada su nepodobni bili sterilisani po tadašnjem preovlađujućem naučnom mišljenju opravdano. I kad ih osakatiš "dobrim merama" onda mogu i festival da imaju... čoveče kakva demokarija iz 1943. Ovo: “Ako ja imam drugačije mišljenje, neadekvatan sam za svet koji ne dozvoljava opciju B.”, je potpuno netačno. Da se drugačije mišljenje ne poštuje u nauci/medicine, mi bismo se još uvek lečili pijavicama. Čini mi se da ti, ipak, nisi pročitao moj post ( ili bar ne onaj deo o mišljenju I “mišljenju” ). Niko nikome ovde ništa niti zabranjuje niti nameće. Ljudi koji su osnovali ovaj festival, koji ga organizuju I koji ga finansiraju, imaju prava da prikažu šta hoće I ne prikažu šta neće. Nikome nije zabranjeno da dođe ili ne dođe na projekcije filmova. Isto tako, niko nikome ne zabranjuje da organizuje festival na kome će prikazivati iste te ili neke druge filmove, I na koje će doći gledaoci koji žele I neće doći oni koji ne žele. Dakle, nikome ništa nije zabranjeno I niko se ni na šta ne prisiljava. Naprotiv, svako je slobodan da izabere šta mu odgovara. Gde je tu analogija sa logorom? Volela bih da mi odgovoriš i na drugo pitanje; Ako je, a jeste, ova tema otvorena postom kojim se pozivaju forumaši da potpišu peticiju, šta je onda zahtev da neki ljudi ulože svoj ugled I svoj novac, da bi udovoljili potpisnicima peticije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Odlično ako je tako mogu da računam na tvoj glas za slobodu izbora svakog čoveka na svetu da može da bira hoće li ili ne vakcinisanje. A ovo drugo za ugled i novac ne kapiram, peticija je opcija nije prisila kao zakon o vakcinaciji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Odlično ako je tako mogu da računam na tvoj glas za slobodu izbora svakog čoveka na svetu da može da bira hoće li ili ne vakcinisanje. A ovo drugo za ugled i novac ne kapiram, peticija je opcija nije prisila kao zakon o vakcinaciji. De Niro i još par njih su osnovali festival i oni ga svojim novcem finansiraju - to je njihov privatni festival. (Vidim ja da ti nisi pročitao moj post, već samo poslednju rečenicu. . ).Ako prikažu loše filmove, em neće imati gledaoce - festival će propasti, em će se osramotiti izborom filmova i opet će festival propasti. Peticija nije prisila ali je zahtev. Sada to poveži sa objašnjenjem za ugled i novac, i sam zaključi šta se traži peticijom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ili lazes ili si pogresno informisana. U engleskoj se nije nilada desilo da komisija ministarstva zdravlja utvrdi vezu izmedu autizma i MMR. Ali ono, nikada. A u vezi sa roditeljima koji biraju da li ce vakcinisati decu, treba da znas da je broj vakcinisanih u velikoj britaniji IZNAD 95% populacije. U prevodu - skoro SVI su vakcinisani. I skoro SVA DECA su vakcinisana... Toliko o tome. Kod nas je 90% toliko o tome. Samo uz dodatak da je kod nas na snazi isključivost u obavezi, što je nespojivo sa medicinom i slobodom čoveka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ovde niko normalan ne može govoriti o nekoj štetnosti vakcina ali govoriti o obavezi i isključivosti vakcinisanja ili bilo čega drugog je štetno za bilo koje društvo. Vakcinacija jeste i treba da bude stvar medicinske kulture a ne obaveze sa merama isključivosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Vakcinacija jeste i treba da bude stvar medicinske kulture a ne obaveze sa merama isključivosti. I ova "kultura" kao i mnoge druge "kulture" to bivaju tek posle prisile i represije jer uvek bude ljudi poput nekih ovde (sebičnih) koji zarad nekih ideala ili ličnih interesa ili ko zna čega ugrožavaju druge. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука