Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Da sumiramo Tvrtko, nemas dovoljno para ni za samog sebe, vreme provodis gledajuci u to sta drugi rade, svi su u boljem polozaju od tebe, svima je lakse nego tebi, i svi ce se nekako snaci. Tebi zapadaju demonke, dakle zene koje nisu dovoljno smerne posto ti veru nosis u dusi, a ne ides na sluzbe redovno i tebi je bitnije da bude smerna nego da bude verujuca. I trazis ovde sta? Pun forum verujucih devojaka ali avaj, izgleda da im je ili prekratka suknja ili predug jezik. Samo je Tvrtko na braniku ljubavi neumoran. I ti stvarno u sve to verujes i nikad da se zapitas da li mozda, eto samo mozda tvom nacinu gledanja na zivot da nesto mozda fali? Brate, stvarno imas vere, samo mi se cini da vise verujes svom vidjenju stvarnosti nego Bogu. Danijela and Vecana је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Možda ima i žena koje imaju nekretninu sa svim higijenskim i drugim uslovima, pa i pristojan posao, i samo traže muškarca koji bi se u tu nekretninu uselio i bio im podrška u smislu kućnih poslova i brige o deci? - ,,Možda ima i muškaraca koji imaju nekretninu sa svim higijenskim i drugim uslovima, pa i pristojan posao, i samo traže ženu koja bi se u tu nekretninu uselila i bila im podrška u smislu kućnih poslova i brige o deci?" - Odakle joj pre svega toga deca? - Zar ne misliš da si otišla u drugu krajnost? Neša_ and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 obrni, okreni, Tvrtko se ispriča sa ženama ovde Neša_ and Vecana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Ti onda uđi u kres kombinaciju i gledaj da iskoristiš devojku, a kad vidiš da traži ljubav, zaprosi je. Твердко, не слушај га, ко зна с ким је та била, чувај здравље, Твердко! Знаш како каже пословица: Глад и мудру рибу натера на удицу! Али ти буди мудрији од рибице Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Tako ti vidis te zene, ne ja Pravo da ti kazem, ja u suknje nisam nikad gledala Ti mislis da volis i onda se cudom cudis? Sta bi hteo da neko odgovori na "ljubav" kako? Kako si to zamisljao? "Od cega da zivite, gde, kako?" kazes da te to pittaju, a ti zanemis. To su vrlo realna pitanja kada te neko spopadne odma sa tim ja te volim baci mi se u zagrljaj. Devedeset posto zena na svetu ce biti itekako nepoverljivo na izjavu ljubavi posle pet minuta ili pet vidjenja, jer je nerealna. I strucno je vrlo opravdano da se zapitaju koga ti tu volis kad ih ne poznajes dovoljno. Svoju projekciju sebe?Taj osecaj da nekom pripadas i da ti neko pripada? Osecaj da nisi sam? Ljudi pokusavaju da ti objasne da je nemoguce voleti nekog koga ne poznajes i nemoguce je da volis nekoga eto tek tako. Da si zaljubljen da, da ti je lepo da, ali to je pocetak, a ne ljubav. Iz toga treba da se izrodi ljubav kako prolaze godine, zajednicke situacije i ostalo. Ti si jos i u dobroj poziciji, ma kako to tebi izgledalo. Jer ako si zaista u takvom teskom polozaju kako kazes, devojka kojoj se svidis kao licnost i ti kad se vencate imacete brdo realnih problema, pa ce to biti pravo bojno polje iz koga cete brzo izaci ili kao ljudi kod kojih se ljubav ucvrstila ili jok. Jer prosto toliko problema ne da da se "dane dusom". Uostalom Paradoksna te lepo pita, jel imas ti prijatelje, odnos s Bogom...sto bre moras da se zenis? Ako si tako siromasak, sta je konkretno ono sto ti nekom mozes da ponudis osim tog osecanja ljubavi? Sta je to sto ti kao covek posedujes, kao licnost? uzivaj uostalom u zivotu, sta ce ti zena Ivan notni je u pravu previse o tebi Vecana and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Onda ti nas ovde zezas. Maslacak_ and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 @@Tvrtko, Не разумем чега се ти плашиш (зашто учествујеш у теми "страх од брака") када се и онако тако сирома и ружан никада нећеш оженити? Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 @@Tvrtko, Tverdko, evo pre nego što zatvorim ordinaciju, da ti se nađem sa po kojim savetom. Prvo, mnogo brate komplikuješ. Drugo, reci ti meni, jel ti se sviđa neka devojka ovde, ajde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Ne odgovori na pitanje, da li ides na Liturgiju, da li se pricescujes i ispivedas? Не вреди, и на литургији тражи паре онај са тасом... Paradoksologija, ВИЛМА and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Не вреди, и на литургији тражи паре онај са тасом... Zaboravila sam Ja uvek blagotelece pogledam i okrenem glavu, da su zaista normalni ne bi isli u zenski deo crkve, valjda znaju da muskarci po tradicionalnom shvatanju su glave ,samim tim i drze novcanike :P Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Sviđa mi se, ali to je nebitno. E pa eto prvog problema, ne može da bude nebitno Dakle? Ko? Pa da idemo dalje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 U kakvom životu da uživam? Pa nisam ja žensko da izađem uveče i odmah nađem frajera. Kad ovako nešto pročitam, zapitam se koji je uopšte vaš motiv da uđete u vezu sa muškarcem. Koliko znam mnoge bi pale pred noge onom Bred Pit-u ili npr. Kianu Rivs-u, samo da se pojave, a ti mi tu pričaš o nekim godinama i zajedničkim situacijama. Nego se vi negiranjem nečije ljubavi prema vama, branite od činjenice da odbijate ljubav. A da li bi se ti menjala sa mnom u smislu da budeš sama i bez svoje porodice? Nisam video to pitanje. Zar žene ne kukaju kako nema ljubavi u njihovim vezama, iako svega drugog ima? Šta posedujem kao ličnost, nikoga nikad nije ni interesovalo. A i ja sam budala svega mi... Lepo ti Sneza rekla, nemoj da se bojis braka...nisi ti care za to. Svako ko pita u kakvom zivotu da uziva nije za brak, nije ni za sta! U zivotu se uziva, u samom zivotu, u cinjenici da si ziv. Nazalost tebi to nije dovoljno... Imas pristup internetu,dakle mozes da se obrazujes i besplatno, sve ti je na dohvat ruke, al neee, gospodin se zali sto ne moze kao riba da nadje frajera za jedno vece. Nisi ti care za brak sve dok ne naucis da je zivot jedan predivan poklon i dok ne pocnes svako jutro da se sutiras u sopstveno dupe zahvaljujuci se Bogu sto te drzi u zivotu. I da po ceo dan pevas od srece sto si ziv i sto je svanuo novi dan i nova prilika da uradis nesto za sebe i druge.... Do tad, nemoj, unesrecices jos neku osobu i preneces joj taj pesimizam, a to je boljka koja se najteze leci. Vecana, -Владимир- and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Nisam ni rek'o da se plašim. Samo sam hteo da raskrinkam one koji koriste taj simpatični izgovor da izbegnu brak. како сад "симпатичан изговор", зар људи реално не треба да се плаше брака пошто се жене удају само из интереса (то си већ апсолвирао)... Danijela је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 @@Tvrtko, немој да пребацујеш лоптицу на Јецу, сам се овде представљаш као највећи мученик на свету, није ти она крива што си такву слику створио о себи овде на форуму. ВИЛМА and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 A otkud tebi ideja da to mislim? Ili da mislim da ti je sve potaman? Ne znam te, ne mislim nista. Samo mislim ono sto si napisao sam, da ti je mera "uzivanja" to da nadjes devojku i da bi se tad magijski sve resilo. I ta tudja nesreca, znas, ona ne bi nestala sa zenom... Zivot je dragocen jer si ziv, a ne jer ti je dobro. Mislis da je svima ovde dobro? Citaj sta ljudi pisu, sa cime se bore, kako zive... Ja tvrdim da dosta ljudi ovde ima mnogo gore sudbine nego sto je tvoja jer dosta njih znam... Ljudi tesko bolesnih umirucih, sa bolesnom decom, bolesnim roditeljima, teskog materijalnog stanja, ljudi koji su prosli puno toga u zivotu, ljudi koji su takodje sami i usamljeni...raznih ljudi i sudbina. Kad ti vec ne ide trazenje zene, pokusaj da cujes i upoznas ovde neke sjajne ljude. Mozda ces shvatiti da im je zajednicko to da se raduju zivotu. Ne skacu od srece sto im je tesko, ali su Bogu zahvalni na svakom danu. \Pokusaj, iznenadices se, pridji ovde ljudima kao obican covek, bez ocekivanja i videces i upoznaces sjajne ljude. Upravo to ni ja ne znam sa cime se ti suocavas, niti ti znas kako zive mnogi ovde. Upoznaj ljude ovde bez pretenzija i bez price o braku i tome kako si usamljen, mozda otkrijes nove prijatelje, mozda steknes "druga do groba", mozda ko zna... Nemoj biti fokusiran samo na jedno ocigledno da to ne ide tako i da ne nalazis resenje. Najdobronamernije, ostavi pricu o zenama braku i svemu i forsiraj neke druge teme, kreci se ovde, upoznaj ljude...videces da ce se i tvoje misljenje o nama promeniti i nekih devojaka mozda o tebi, pa ti pruze sansu. Ovde makar to mozes, pokazi svoju licnost kroz razne teme, projavi svoje misljenje,stavove... Ma kako ti delovalo, mi smo dobronamerni. Vecana, -Владимир-, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука