Jump to content

Strah od braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tu je i vaš Bog apsolutno nemoćan, jer ja prvo imam filter koji racionalno proceni devojku po jasnim kreiterijumima, pa tek onda dozvoli zaljubljivanje, ako sve prođe.

Svemoguć Bog može da napravi gotovo savršenu sopran boginju kakvu bih poželeo, ali ako mi kaže da je prepodobna i da ide na liturgiju ili vidim verska obeležja, prekidam kontakt.

nije tebi lako, esi li iso u crkvu da ti poniste krstenicu, znam jednog konja koji jeste

Подели на овим сајтовима

Tu je i vaš Bog apsolutno nemoćan, jer ja prvo imam filter koji racionalno proceni devojku po jasnim kreiterijumima, pa tek onda dozvoli zaljubljivanje, ako sve prođe.

Svemoguć Bog može da napravi gotovo savršenu sopran boginju kakvu bih poželeo, ali ako mi kaže da je prepodobna i da ide na liturgiju ili vidim verska obeležja, prekidam kontakt.

Nije samo naš Bog..Bog je sviju nas..prije ili kasnije biće svima jasnije... :) ma igraj svoju igru opusti se uhvati ritam....

Pazi da ti ne poverujem....racio i zaljubljivanje....kao da zaljubljivanje traži dozvolu....

E sad voleti....je nešto sasvim drugo...

Zašto se mudrački mozgovi mute ?

Santa Marija della Salute ...

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Nije samo naš Bog..Bog je sviju nas..prije ili kasnije biće svima jasnije... :) ma igraj svoju igru opusti se uhvati ritam....

Pazi da ti ne poverujem....racio i zaljubljivanje....kao da zaljubljivanje traži dozvolu....

E sad voleti....je nešto sasvim drugo...

Zašto se mudrački mozgovi mute ?

Santa Marija della Salute ...

jedino objasnjenje je da nije okusio zaljubljenost, zato ne zna sta prica

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...