Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 4. 10. 2019. at 18:16, Плаво Небо рече

Тако је, није на одмет имат' укуса и за такве ствари :) Мислим, лепо је и то. Схваташ шта хоћу рећи.

Expand  

shvatam, trazis zenu koja bi dosla kod tebe na selo i koja zna sa metlom :D 

Подели на овим сајтовима

Када нека жена стави добар качкет на главу,то буде догађај,и у великом граду,а камоли маломdobardecko

Неко ће увек носити добар качкет,а неко би могао да исплете или исхекла,боље да хекла него .......1324_womens

Елегантан одговор на ниске темепературе.:)

29445faaaa99253cc73e939627699825.jpg

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2019. at 20:55, Нифада рече

Када нека жена стави добар качкет на главу,то буде догађај,и у великом граду,а камоли маломdobardecko

Неко ће увек носити добар качкет,а неко би могао да исплете или исхекла,боље да хекла него .......1324_womens

29445faaaa99253cc73e939627699825.jpg

Expand  

Nifada koji si ti lik.....vauuu...ti si mi od svih žena baš lik.....sa nekim uvrnutim stavom...ali cenim tvoj je...samo napred...ti i Bokisd, on mi je najsmireniji lik...znači, dobrica sa 10000000000 kila živaca....praštaj

Подели на овим сајтовима

Drage dame, i zainteresovana gospoda, jedno pitanje. Da li znate gde se mogu eventualno slucajno mozda kupiti haljine Alexander McQueen, is pre fall 2013.? Da li u opste postoji igde takva mogucnost ako ih na zvanicnom sajtu vise nema u ponudi? Ja bas nisam upucena, mozda je glupo i nelogicno pitanje, al bolje da pitam, svasta ima u nasem svetu i internetu danas, pa nek ide zivot... :D Hvala u napred.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

On 22. 3. 2016. at 18:38, Лапис Лазули рече

Inace moze i neobavezno svakodnevno oblacenje ,ne mora biti svecano samo :)

Sta nosite vi sto nevolite modu ?

Expand  

...kod kuće:neku trenerku,majicu uz trenerku,klompe(anatomske), tako pomalo sportski...kad idem u grad,opet tako pomalo sportski, u crkvi: duga suknja,majica,jaknica...preko leta:suknje,haljine...ne šminkam se

Подели на овим сајтовима

On 22. 10. 2019. at 18:22, ines рече

...kod kuće:neku trenerku,majicu uz trenerku,klompe(anatomske), tako pomalo sportski...kad idem u grad,opet tako pomalo sportski, u crkvi: duga suknja,majica,jaknica...preko leta:suknje,haljine...ne šminkam se

Expand  

ista ja....:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...