Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Плаво Небо рече

Тако је, није на одмет имат' укуса и за такве ствари :) Мислим, лепо је и то. Схваташ шта хоћу рећи.

shvatam, trazis zenu koja bi dosla kod tebe na selo i koja zna sa metlom :D 

Подели на овим сајтовима

Када нека жена стави добар качкет на главу,то буде догађај,и у великом граду,а камоли маломdobardecko

Неко ће увек носити добар качкет,а неко би могао да исплете или исхекла,боље да хекла него .......1324_womens

Елегантан одговор на ниске темепературе.:)

29445faaaa99253cc73e939627699825.jpg

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Нифада рече

Када нека жена стави добар качкет на главу,то буде догађај,и у великом граду,а камоли маломdobardecko

Неко ће увек носити добар качкет,а неко би могао да исплете или исхекла,боље да хекла него .......1324_womens

29445faaaa99253cc73e939627699825.jpg

Nifada koji si ti lik.....vauuu...ti si mi od svih žena baš lik.....sa nekim uvrnutim stavom...ali cenim tvoj je...samo napred...ti i Bokisd, on mi je najsmireniji lik...znači, dobrica sa 10000000000 kila živaca....praštaj

Подели на овим сајтовима

Drage dame, i zainteresovana gospoda, jedno pitanje. Da li znate gde se mogu eventualno slucajno mozda kupiti haljine Alexander McQueen, is pre fall 2013.? Da li u opste postoji igde takva mogucnost ako ih na zvanicnom sajtu vise nema u ponudi? Ja bas nisam upucena, mozda je glupo i nelogicno pitanje, al bolje da pitam, svasta ima u nasem svetu i internetu danas, pa nek ide zivot... :D Hvala u napred.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 22.3.2016. at 19:38, Лапис Лазули рече

Inace moze i neobavezno svakodnevno oblacenje ,ne mora biti svecano samo :)

Sta nosite vi sto nevolite modu ?

...kod kuće:neku trenerku,majicu uz trenerku,klompe(anatomske), tako pomalo sportski...kad idem u grad,opet tako pomalo sportski, u crkvi: duga suknja,majica,jaknica...preko leta:suknje,haljine...ne šminkam se

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, ines рече

...kod kuće:neku trenerku,majicu uz trenerku,klompe(anatomske), tako pomalo sportski...kad idem u grad,opet tako pomalo sportski, u crkvi: duga suknja,majica,jaknica...preko leta:suknje,haljine...ne šminkam se

ista ja....:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...