Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nazalost ne, al bih voljela da naucim. :)

A volite li marame i saloveee?

Ja daaaaaa, i cesto ih nosim....i onda mi dosade pa zaboravim neki period na njih...pa dok se ne sjetim opet :)

summer-scarves-2014.jpg2014-fashion-women-summer-spring-scarf-s

Salove volim samo ovako na slici ne znam zasto ne podnosim nista tako oko vrata smeta mi valjda kratak vrat pa me gusi (tripujem) inace su mnogo lepe ove dve marame :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

:)

A volite li marame i saloveee?

Ja daaaaaa, i cesto ih nosim....i onda mi dosade pa zaboravim neki period na njih...

... Salove nosim samo kad je hladno ... Interesantno je - bar meni - nositi sal preko jednobojne haljine , ali samo ako u tome ne izgledate smesno ... :))) ... Secam se da je moja Majka imala pune fioke marama i ja sam kao dete svaki dan to sa odusevljenjem pakovala ... I bar jednom dnevno sam otvarala neke sminke na sprat ... I gledala sta sve ima , bilo je prelepo , zato sam kasnije mnogo volela da crtam svoju Majku u cipelama sa stiklom i sebe pored nje , sa malo manjim stiklama ... Dugo je taj crtez bio zalepljen na jednom zidu ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

J5QCCEJ.png

Ja volim spoj  etno i modernog.......

Moderno upakovan etno stil. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Rapso IVKO jel da? :)

http://www.ivko.com/sr/

Uf...uf...sjajno ... :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

iyIsXWn.png

Lapi da ne zapostavimo  muške... :)

Подели на овим сајтовима

iyIsXWn.png

Lapi da ne zapostavimo  muške... :)

Taman posla muski su mi omiljeni vazda bili :D 

Ali ovde ovo su tasnice i masnice...znaci oceujem da se oni prikljuce ,i daju misljenje o zenskom odevanju,a za musku odecu druga tema :)

Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma sta volim od garderobe.  :smeh1:  

Najvise volim da mi je udobno, da me nista ne steze, da mi ne spada pa da moram da navlacim ili se utezem u kaiseve....

Volim haljine, one su mi bas udobne. 

Trenerke ni po kuci ne nosim. Nikada u zivotu nisam imala trenerku u kompletu. Gornji i donji deo. Ozbiljno. Nekako mi se to nikad nije svidjalo, ni patike nemam. ( Imam starke, ali to nisu patike) 

confused1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma sta volim od garderobe. :smeh1:

Najvise volim da mi je udobno, da me nista ne steze, da mi ne spada pa da moram da navlacim ili se utezem u kaiseve....

Volim haljine, one su mi bas udobne.

Trenerke ni po kuci ne nosim. Nikada u zivotu nisam imala trenerku u kompletu. Gornji i donji deo. Ozbiljno. Nekako mi se to nikad nije svidjalo, ni patike nemam. ( Imam starke, ali to nisu patike)

confused1

A sta nosis po kuci Adel? :)

Подели на овим сајтовима

A sta nosis po kuci Adel?

Ako ne moram nigde da idem i niko nece da dodje kod mene ogrtac preko pidzame   :smeh1: , to je jedna varijanta. Druga- helanke i neku majicu. Kada je leto haljinu...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Jedna jedina Kate Middleton. Sve sto obuce joj tako dobro lezi.

najstilizovanije-princeze-4.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...