Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Mnogo olako shvatate tu pricu. Ћуд је женска смешна работа.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Šta je to što homoseksualnost čini mentalnim poremećajem? U čemu se sastoje negativne posledice po zdravlje "obolelog"? Nemogucnost zasnivanja porodice,sto je od pamtiveka bila teznja coveka. Nemogucnost da eventualna deca usvojena od strane nekog gej para ima normalno odrastanje,jer studiozne analize od pamtiveka do danas pokazuju da je detetu potrebno da ima i oca i majku i da odrastanje bez jednog ili drugog moze negativno da utice na psiholoski razvoj deteta. Sad ces ti izvuci a razvod,a preminuce jednog od roditelja,a dom...svako od te dece nosi odredjenu vrstu traume i psiholoskog poremecaja koji moze da ogleda na vise nacina. A da ne pricam o tome sto pederastija na vise nacina ucestvuje negativno na samog pedera ali i okolinu,pa se porodice raspadaju,odbacaju i to je svuda,ne samo sto bi vi pametni rekli u Srbiji. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ja ne idem tako daleko u proslost,pritom SZO ako gledamo samo nju,postoji od 1940 godine,dakle oni su i po njima su do 1990 pederi bili bolesne osobe,50 punih godina,a onda su 1990 preglasavanjem doneli da to ipak nije bolest. Koji doktori to tvrde? Ja nisam video ni jednog... U stvari batali... ne moras da mi odgovoris. Imam samo jedan apel za sve homofobe. vrlo je smesno vise ovo sto radite. Drzite se cvrsto za argumente koje sami izmisljate. Ne postoji ni jedan jedini argument koji ideu prilog tebi i raspodiji i tome sto vi pisete. Niti postoje statistike niti su zlostavljaci dece vecinom pederi (a o toj monstruoznosti da vam je bitnije dal je pedofil peder od same sinjecie da je pedofil (!) je za mene licno znak poremecaja u koji ne zelim da ulazim) Vi imate jedan drugi problem koji pokusavate da pokrijete kobajagi argumentima. Molim vas, to nije nivo na kome se vodi jedna akademska rasprava. To sto vi radite ne zasluzuje osvrt, samo osudu. A realno, nemate cega da se plasite.. .pederi vam nece nista, opustite se... oni samo zele da zive svoj zivot mirno kao i svi ostali... PS. resistance is futile... gejeavi ce s vremenom dobijati sve veca prava dok ne budu potpuno izjednaceni sa svima ostalima... sto podrazumeva i brakove i usvajanje dece. Ja se licno redujem tim dogadjajima a vi se bolje pripremite za njih jer ne postoji nacin da ih zaustavite... Naravno da je medicina napredovala,samo sto dan danas nemas doktore koji tvrde da su levaci bolesni,ali itekako imas doktore koji i dan danas tvrde da je pederastija bolest i poremecaj. Ako procitas sta si napisao doci ces do zakljucka da je tvoj stav da iako zvancina medicina ima svoje misljenje i ako se strucna javnost gotovo 100% slaze sa tim miljenjem, postoji par doktora koji misle durgacije i UPRAVO su oni "u pravu"?! Kapiras? Imas s jedne strane milion dokrtora koji kazu jedno a s druge jednog koji kaze drugo i ti ne samo sto verujes tom jednom nego to i potezes kao nekakav argument? Jel po tebi to pametno ili ekstremno tupavo rezonovanje? Za jednog vernika i pravosalvca kome ja argument vecine jedno od ustrojstva postojanja na ovom svetu, prilicno se lako priklanjas msiljenju manjine... naravno ukoliko ta manjina sasvim slucajno misli tacno ono sto se tebi mnoogo svidja PS. Imam ja jednu drugaricu koja je poznata po nebuloznim stavovima o zivotu. I svaki put kad odvali neku tesku glupost svi je pogledaju i s velikim neodobravanjem odbace to sto je one rekla... znas sta onda ona radi? Isto sto i vi homofobi... one se NE SMIRI dok ne pronadje makar jos jednu osobu koja se slaze s njom i to radi vrlo agresivno i nametljivo da cesto u toj nameri uspe a najcesce uspe zato sto ljudi zele da je otkace... e onda ona uzme tog jednog jedinog istomisljanika sto ga je ikopala ispod nekog kamenja i koristi ga za APSOLUTNI ARGUMENT koji govori u ispravnost njene debilne teorije... ama identicno ko vi homofobi... preslikano! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Pedofilija je inace mnogo vise zastupljenija kod ljudi koji su gej ili biseksualnog opredeljenja. Medjutim to je sad jedna pojava koja ne mora da znaci nesto lose po pedere u smislu eto vi ste sad pedofili. Ali ako ti je u Evropi jedan od najistaknutijih boraca pedera i lgbt populacije holandjanin Van Dalen koji je osudjen na odredjenu kaznu zbog toga sto je u Amsterdamu na gej paradi organizovao "druzenje" sa maloletnim decacima na brodovima tokom gej parade tamo,ako imamo pojavu da u odredjenim zemljama postoje tkzv pedofilske stranke i pokrete koji zagovaraju rani ulazak u seksualne odnose maloletnih lica i zagovaraju da to ne sme biti kaznjivo vec da je to popularno "sloboda" pojedinca,ako imamo ovakve primere iz meke lgbt pokreta i uzora kao sto je Holandija,Norveska,Svedska,na koji se i nasi pederi pozivaju kao uzorne drzave...onda je jasno da ta nit koja spaja pederastiju i pedofiliju ipak nije toliko debela i odvojiva. Zar nemate primere skorasnje da je istaknuti gej aktivista 'priveo" skoro mladja lica u svoj stan pa su ga oni kad je poceo da ih seksualno uznemirava pretukli? naravno to je zataskano i o tome se nije vodilo previse prica. Zar nemate istaknutog gej glumca koji je veliki propagator lgbt pokreta u Srbiji kome se trenutno sudi zbog silovanja maloletnika Zar nemate brdo primera gde poznati zagovornici lgbt pokreta svuda u svetu zagovaraju kroz neku prizmu slobode da se spusti starosna granica za stupanje u seksualne odnose maloletnih lica... Dakle to ne znaci da je svaki peder pedofil,ali znaci da je teznja onih koji predstavljaju pedere i koji su deo tog gej lobija upravo osim gej propagande,gej brakova,usvajanja dece isto i to da kroz neko dogledno vreme recimo ne bude kaznjivo da se stupi u seksualni odnos sa maloletnim licem,iliti pedofilija,zato imate takve stranke,zagovornike,pokrete i zato ovaj tekst koji je ovde postavljen nije ama bas ni po cemu niti cudan,niti je nesto novo izreceno,niti sam ja licno a ne verujem ni vecina vas ovde nesto sad kao preterano iznenadjeni. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Nemogucnost zasnivanja porodice,sto je od pamtiveka bila teznja coveka. Pa ta nemogucnost dolazi od vas koji im to zabranjujete. Prvo imzabranis a onda mu sudis sto ne moze da radi to sto si mu zabranio. Nemogucnost da eventualna deca usvojena od strane nekog gej para ima normalno odrastanje,jer studiozne analize od pamtiveka do danas pokazuju da je detetu potrebno da ima i oca i majku i da odrastanje bez jednog ili drugog moze negativno da utice na psiholoski razvoj deteta. Sad ces ti izvuci a razvod,a preminuce jednog od roditelja,a dom...svako od te dece nosi odredjenu vrstu traume i psiholoskog poremecaja koji moze da ogleda na vise nacina. Zelim da obavestim forumase da je citirani deo posta apsolutna neistina. Primer serviranja laznih informacija zarad ostvarivanja poente. Svako moze slobodno da proveri informacija i rezultate istrzivanja (ali zvanicne, ne ove fiktivne koje milos i rapsa izmisljaju) prema kojima ne postij povezanost izmedju dece koja su usvoojena od strane gej parova i negativnog uticaja na njihovo mentalno zdravlje. Podaci su zapravo nepotpuni jer usvajanjae dece od strane gej parova postoji tek u par zemalja a i tamo je vrlo strogo kontrolisano i ne desava se bas svakodnevno. Zato bi bilo jako zanimljivo cuti objasnjenje od Milosa kako je moguce da poseduje "studiozne analize od pamtiveka" za nesto sto se tek od nedavno radi i to vrlo, vrlo retko...? Kazi Milose, forum te slusa s nepodeljenom paznjom: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 A da ne pricam o tome sto pederastija na vise nacina ucestvuje negativno na samog pedera ali i okolinu,pa se porodice raspadaju,odbacaju i to je svuda,ne samo sto bi vi pametni rekli u Srbiji. Porodice se raspdaju zbog toga sto bi ste vi homofobi radije da ih ukinete sa ove planete umesto da ih razumete... to stvara takvu sredinu gde su gejevi nepozeljni a porodice ne rasturaju sami gejevi nego njihovi roditelji koji ne mogu da se pomire sa tom zlom sudbinom da si im deca homoseksualci... dete ti kaze da je gej a ti ga bacis sa sestog sprata i dok pada mu jos i vices "jel vidis sta si me naterao da ti uradim! kako mozes da budes tako zaoooo!!!!" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ali ako ti je u Evropi jedan od najistaknutijih boraca pedera i lgbt populacije holandjanin Van Dalen koji je osudjen na odredjenu kaznu zbog toga sto je u Amsterdamu na gej paradi organizovao "druzenje" sa maloletnim decacima na brodovima tokom gej parade tamo,ako imamo pojavu da u odredjenim zemljama postoje tkzv pedofilske stranke i pokrete koji zagovaraju rani ulazak u seksualne odnose maloletnih lica i zagovaraju da to ne sme biti kaznjivo vec da je to popularno "sloboda" pojedinca,ako imamo ovakve primere iz meke lgbt pokreta i uzora kao sto je Holandija,Norveska,Svedska,na koji se i nasi pederi pozivaju kao uzorne drzave...onda je jasno da ta nit koja spaja pederastiju i pedofiliju ipak nije toliko debela i odvojiva. Dragi forume! Milos opet laze... mrzi me da kucam, sami proverite na googletu sve ovo sto pise i videcete da si ovo veze nema sa istinom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Dakle to ne znaci da je svaki peder pedofil,ali znaci da je teznja onih koji predstavljaju pedere i koji su deo tog gej lobija upravo osim gej propagande,gej brakova,usvajanja dece isto i to da kroz neko dogledno vreme recimo ne bude kaznjivo da se stupi u seksualni odnos sa maloletnim licem,iliti pedofilija,zato imate takve stranke,zagovornike,pokrete i zato ovaj tekst koji je ovde postavljen nije ama bas ni po cemu niti cudan,niti je nesto novo izreceno,niti sam ja licno a ne verujem ni vecina vas ovde nesto sad kao preterano iznenadjeni. Odavno se nisi ovolko izlupao na forumu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Eh meni nije problem sto postoje otvoreni homofobi i ljudi koji tako veruju u istrazivanja od "pamtiveka", veci su mi problem oni ljudi koji su prividno tolerantni ali, kao sve je to ok ali ima tu neceg. E to ima tu neceg, sto je misticno, nejasno i potpuno van granice razuma je opasnije barem meni. Jer ako nekog i mozemo edukovati, te ima tu neceg prosto moramo trpeti. Tako i zive, zivotareci, i veruju jer ima neceg i sve tako ima neceg, a po pravilu oni nisu odgovorni ni za sta, i svi su drugi krivi za sve, a oni zrtve zlog sveta, sistema, drustva, porodice i koga sve ne Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Nemogucnost zasnivanja porodice,sto je od pamtiveka bila teznja coveka. Mogu da zasnuju porodicu. Ne mogu da imaju biološki decu. Nemogućnost rađanja dece nije negativna posledica po psihičko zdravlje. Postoji ne tako mali broj sasvim psihički zdravih osoba koje ne žele decu. Nemogucnost da eventualna deca usvojena od strane nekog gej para ima normalno odrastanje,jer studiozne analize od pamtiveka do danas pokazuju da je detetu potrebno da ima i oca i majku i da odrastanje bez jednog ili drugog moze negativno da utice na psiholoski razvoj deteta. Sad ces ti izvuci a razvod,a preminuce jednog od roditelja,a dom...svako od te dece nosi odredjenu vrstu traume i psiholoskog poremecaja koji moze da ogleda na vise nacina. Čak i kad bi bio u pravu, kakve to ima veze sa negativnim posledicama po psihičko zdravlje homoseksualca? A da ne pricam o tome sto pederastija na vise nacina ucestvuje negativno na samog pedera ali i okolinu,pa se porodice raspadaju,odbacaju i to je svuda,ne samo sto bi vi pametni rekli u Srbiji. Nemoj da pričaš o tome jer je nebuloza. Ne možeš da nekog proglasiš psihički bolesnim zato što ga okolina mrzi. Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Pa ta nemogucnost dolazi od vas koji im to zabranjujete. Prvo imzabranis a onda mu sudis sto ne moze da radi to sto si mu zabranio. Zelim da obavestim forumase da je citirani deo posta apsolutna neistina. Primer serviranja laznih informacija zarad ostvarivanja poente. Svako moze slobodno da proveri informacija i rezultate istrzivanja (ali zvanicne, ne ove fiktivne koje milos i rapsa izmisljaju) prema kojima ne postij povezanost izmedju dece koja su usvoojena od strane gej parova i negativnog uticaja na njihovo mentalno zdravlje. Podaci su zapravo nepotpuni jer usvajanjae dece od strane gej parova postoji tek u par zemalja a i tamo je vrlo strogo kontrolisano i ne desava se bas svakodnevno. Zato bi bilo jako zanimljivo cuti objasnjenje od Milosa kako je moguce da poseduje "studiozne analize od pamtiveka" za nesto sto se tek od nedavno radi i to vrlo, vrlo retko...? Kazi Milose, forum te slusa s nepodeljenom paznjom: Ne znam na koji nacin dva pedera mogu da stvore i rode dete,osim da im DRZAVA koja ne sme i ne treba da stvara porodice im to omoguci. Studiozne analize od pamtiveka ne oznacavaju da su od pamtiveka postojali pederi koji su usvajali decu,vec su psiholozi kroz naucne radove pokazivali da je detetu itekako potreban i otac i majka i to nema veze sa pederima,samo se prenosi i danas kad je teznja da dete odrasta sa dva oca ili dve majke. Ne znam kako povezujes tako,ali zanimljiv si Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Mogu da zasnuju porodicu. Ne mogu da imaju biološki decu. Nemogućnost rađanja dece nije negativna posledica po psihičko zdravlje. Postoji ne tako mali broj sasvim psihički zdravih osoba koje ne žele decu. Čak i kad bi bio u pravu, kakve to ima veze sa negativnim posledicama po psihičko zdravlje homoseksualca? Nemoj da pričaš o tome jer je nebuloza. Ne možeš da nekog proglasiš psihički bolesnim zato što ga okolina mrzi. Pa porodice koji ne mogu da imaju decu se bore da ga imaju,idu lece problem,uzimaju terapije,nadaju se i veruju neretko i uspeju. Peder koji zna da ne moze da ima dete u odredjenom smislu moze imati psihicki problem zbog toga,svakom se u nekom trenutku javi odredjena zelja za roditeljstvom i to moze dovesti do negativnih posledica naravno. Ja i ne kazem da je neko psihicki bolestan zato sto ga okolina odbacuje,ali je cinjenica da se to desava i da takvi ljudi prolaze kroz odredjenu vrstu psihicke traume i zato nije cudno da kao u slucaju poznat srpskog gej aktiviste Antala koji je zaklao svoju majku,a to se moze povezati sa time npr. Antal Skendžić (21) iz Banatskog Višnjićeva, učesnik prošlogodišnjeg „Velikog brata", na saslušanju kod istražnog sudije nije priznao da je ubio svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić (48)! Antal, koji je postao poznat posle javnog priznanja da je homoseksualac, istražnom sudiji je rekao da mu je oko ponoći „pukao film" i da se od tog trenutka ničega više ne seća! On je priznao da je te večeri popio dosta alkohola i da je koristio marihuanu, a u jednom trenutku je pomenuo i mogućnost da se Rozalija sama ubila! Antal Skendžić (21) iz Banatskog, koji je učestvovao u prvom serijalu „Velikog brata“, osuđen je juče u Okružnom sudu u Zrenjaninu na deset godina zatvora zbog ubistva majke. Naravno znam sta sad sledi i hetero ubijaju ali nije to poenta. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Pedofilija je inace mnogo vise zastupljenija kod ljudi koji su gej ili biseksualnog opredeljenja. Medjutim to je sad jedna pojava koja ne mora da znaci nesto lose po pedere u smislu eto vi ste sad pedofili. Ali ako ti je u Evropi jedan od najistaknutijih boraca pedera i lgbt populacije holandjanin Van Dalen koji je osudjen na odredjenu kaznu zbog toga sto je u Amsterdamu na gej paradi organizovao "druzenje" sa maloletnim decacima na brodovima tokom gej parade tamo, Svaki put kad pišeš o Van Dalenu pomalo promeniš priču. To je i normalno pošto je u pitanju samo priča, a ne realnost. Realnost je da je za vreme njegovog organizovanja parade u Amsterdamu, dozvoljeno da u jednom brodu budu maloletni homoseksualci (12-16god) sa svojim roditeljima. To je to... nikakvo "druženje" (inače ti je ta fantazija sumanuta, u pitanju je javni događaj sa "otvorenim" brodićima tj. čamcima, pogledaj kako to izgleda), nikakva osuda, nije ni gonjen... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Svaki put kad pišeš o Van Dalenu pomalo promeniš priču. To je i normalno pošto je u pitanju samo priča, a ne realnost. Realnost je da je za vreme njegovog organizovanja parade u Amsterdamu, dozvoljeno da u jednom brodu budu maloletni homoseksualci (12-16god) sa svojim roditeljima. To je to... nikakvo "druženje" (inače ti je ta fantazija sumanuta, u pitanju je javni događaj sa "otvorenim" brodićima tj. čamcima, pogledaj kako to izgleda), nikakva osuda, nije ni gonjen... Cinjenica je da je on okrivljen za promociju pedofilije.Sad bukvalno da li je osudjen nisam u toku,ali znam da je bio pred sudom i da se vodio postupak. Cinjenica je da je homoseksualizam seksualnost,ako ti smatras da cak i na paradi heteroseksualaca nekoj hipotetickoj gde goli muskarci i zene paradiraju je normalno da neko stavi u brod decu od 12 godina pa cak i uz roditelje onda ne znam sta da ti kazem. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ne znam na koji nacin dva pedera mogu da stvore i rode dete,osim da im DRZAVA koja ne sme i ne treba da stvara porodice im to omoguci. Studiozne analize od pamtiveka ne oznacavaju da su od pamtiveka postojali pederi koji su usvajali decu,vec su psiholozi kroz naucne radove pokazivali da je detetu itekako potreban i otac i majka i to nema veze sa pederima,samo se prenosi i danas kad je teznja da dete odrasta sa dva oca ili dve majke. Ne znam kako povezujes tako,ali zanimljiv si Znaci deca bez roditelja ili sa jednim roditeljem su emotivno ostecena jer su imala negativan psihicki razvoj? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука