cloudking Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Да, да Клаудићу болест зависности, па можда и радозналости / радознао, пробао, остао / И не само болест зависности, већ и вирусна инфекција, ти се много дружиш са истима, је си се вакцинисао. А можда и данак моде... Ma, vama homofobima je mnogo cesto na pameti to "probanje iz radoznalosti"... evo ja sam totalno strejt momak ali ekstremno liberalnih shvatanja i NIKADA mi na pamet nije palo da "samo probam" homoseksualni odnos ni iz kakve znatizelje. Kao sto mozes da mi poredjas sto gejeva ovde ispred mene da se ljube, grle i vataju i ni jednog trenutka mi nece proci kroz glavu... more simpaticno je ovo. A jel znas zasto je to tako? Zato sto sam ja za razliku od homofoba, veoma siguran u svoju seksualnost i znam da niko nikada nece moci da utice spolja na nju te stoga nemam razloga da se osetim ugrozneim od bilo koje seksualne grupacije. S dtruge strane psihologija lepo kaze da se plasimo onih stvari koje za koje znamo da ih od sebe mozemo ocekivati. Homofob zna da moze da mu se desi da pozeli da isproba nesto novo... takodje zna da moze da mu se to novo dopadne i na kraju vrlo dobro zna da ako mu se dopadne da to nosi neke vrzlo ozbiljne zakljucke na koje on jos dugo nece biti spreman. I eto ti agresija i mrznja. Pazljivim detektivskim pritupom otkrili smo srz problema E to treba da lecimo... ili da upotrebim tvoju matematiku- ako smanjimo broj homofoba smanjice se opsti indeks mrznje sto ce dovesti do povecanje inexa srece... jel ti sad jasno koja nam prepreka kao narodu stoji na putu do srecnog zivota? You have been cloudkinged Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Pise jos zilion drugih stvari ali nekako samo ova jedna je najbitnija... kako i po cemu? Идеје, поруке, и понашања шире се попут епидемије или геометријске прогресије . И шта си више запео са том мржњом , мрзите па мрзите, па мрзите, знаш да те волим , опусти се . Није исто мрзети човека и мрзети грех, немој да мешаш те две ствари. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Kao sto mozes da mi poredjas sto gejeva ovde ispred mene da se ljube, grle i vataju i ni jednog trenutka mi nece proci kroz glavu... more simpaticno je ovo. Да ти верујем.... Не плашим се ни ја своје сексуалности, и никада се нисам плашила. Али шта ћемо са омладином / у том грму лежи зец / и са хомо пропагандом која те бомбардује на сваком ћошку .Баш је ин бити..... Нешто као / чуо си за појам - Тачка преокрета / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Да ти верујем.... Не плашим се ни ја своје сексуалности, и никада се нисам плашила. Али шта ћемо са омладином / у том грму лежи зец / и са хомо пропагандом која те бомбардује на сваком ћошку .Баш је ин бити..... Нешто као / чуо си за појам - Тачка преокрета / Jel se ti secas nekog perioda svog odrastanja kada si se nasla pred seksualnim izborom? Ja nikad. Od kad sam bio u obdanistu jasno mi je bilo da mi se nesto cudno desava kad sam pored devojcica. To nesto mi se nije desavalo pored decaka... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 You have been cloudkinged Can't stump the Trump! -> Can't sting the Cloudking! Paradoksologija and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Што се тиче хомопропаганде, то није толико тешко видети има ли ту нечега. Хомосексуалност је скинута са листе болести у Северној Америци '70 и неке, на нивоу СЗО '90 године, а негде у то доба отприлике и у Источној Европи и Русији (и код нас је декриминализована '90 и неке, ако се не варам). Све што треба да се уради је да се упореди број људи који се декларишу као хомосексуалци пре и после скидања хомосек. са листе болести и декриминализације. Ево их подаци за Северну Америку, истраживања вршена од 1948. па све до 2011: линк. Не примећује се никакав скок у броју људи који за себе тврде да су хомосексуалци, креће се увек између 2 и 7% (наравно, ово су они који за себе тврде да су искључиво хомо; број оних који су "у једном тренутку у животу пробали/размишљали да пробају односе са истим полом" је увек био већи од ових првих, али ни број тих и таквих није у порасту). Ако би хомопропаганда постојала и функционисала, тај број би морао да буде осетно већи после легализације. И стално би ишао на горе. Али то није случај. Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Jel se ti secas nekog perioda svog odrastanja kada si se nasla pred seksualnim izborom? [/quote Нисам фууууј.Одрастала у нормалној породици и нормалном окружењу. Када је окружење / ваздух / циљано затрпан хомо прогандом и то ти се сервира као нормално чак и пожељно од твоје рецимо 5 године, шта је за очекивати..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Да ти верујем.... Не плашим се ни ја своје сексуалности, и никада се нисам плашила. Али шта ћемо са омладином / у том грму лежи зец / и са хомо пропагандом која те бомбардује на сваком ћошку .Баш је ин бити..... Нешто као / чуо си за појам - Тачка преокрета / Јеси ли ти некада чула за - васпитање деце Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Јеси ли ти некада чула за - васпитање деце А јеси ли ти чула да на формирање личности детета сем родитељског васпитања утиче и окружење / средина / и још икс фактора. Па ако је средина затрована без обзира на васпитање... Зашто ризиковати и лечити последице, боље спречити. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Зашто ризиковати и лечити последице, боље спречити. A kako bi sprecili? Na koji nacin? Do sada se nije pojavio ni jedan efikasan nacinu za prevodjenje gejeva u strejt ljude. Osim toga cak i da postoji, oni to ne zele. Sta je to sto bi mogla da uradis protiv njihove volje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 А јеси ли ти чула да на формирање личности детета сем родитељског васпитања утиче и окружење / средина / и још икс фактора. Па ако је средина затрована без обзира на васпитање... Зашто ризиковати и лечити последице, боље спречити. ма наравно Рапсо, забране и ограничења су увек стварале слободне и здраве људе ...а можда не би било лоше опет неки "камп" да направимо за нашу дечицу. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 забране и ограничења су увек стварале слободне и здраве људе Забране и ограничења нису, али послушање и држање заповести јесу. Удаљили смо се од теме .... Ако је средина затрована дете ће хтело или не хтело удахнити мало затрованог ваздуха . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Забране и ограничења нису, али послушање и држање заповести јесу. Удаљили смо се од теме .... Ако је средина затрована дете ће хтело или не хтело удахнити мало затрованог ваздуха . "Затрована средина" је неминовност, јер живимо у палом свету, а ти дете не можеш да држиш под стакленим звоном, у ствари можеш, али таква деца прва добију по ушима када провире у свет. Не подразумева васпитање деце њихову такозвану заштиту наметањем ограничења и забрана, и прављењем од њих послушника свима и сваком, него учењем шта је живот, ма колико то било болно. толико... Данче*, ВИЛМА and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Затрована средина јесте неминовност али не морамо додатно да је трујемо отровима, чије су последице несагледиве. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Затрована средина јесте неминовност али не морамо додатно да је трујемо отровима, чије су последице несагледиве. па што се не одјавиш са форума ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука