Поуке.орг инфо Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Поштовани пријатељи, Сећате се да смо говорили да ћемо покренути тзв. "црквени" фејсбук, тј. Pouke.org- Orthodox social network? Е, дошао је тај дан Покренули смо за сада малу причу, за коју се надамо да ће порасти... Потребни су нам људи са идејама, са вољом да нам помогну око уређења мреже, дизајнери, преводиоци, кодери... али који желе да учествују у овом пројекту, да волонтерски подрже нашу малу причу. Ко је расположен нека затражи приступ овде или на мејл urednik@pouke.org, с тим што би овде написао у чему би помогао...ОКо 30-ак људи ће сигурно добити приступ. Нећемо да журимо, али ако заједно будемо радили, сигурно ћемо направити нешто много добро Ваше Поуке.орг Blaža Željko, Срђан Ранђеловић, Драгана Милошевић and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 О Боже! Шта је следеће? Када покренете(мо) телевизију, онда ме зовите... Vecana, Kaludjerovic Sreten, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 8:32, Жељко рече О Боже! Шта је следеће? Када покренете(мо) телевизију, онда ме зовите... E a onda pravoslavni rijaliti! АлександраВ, Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 8:32, Жељко рече Када покренете(мо) телевизију, онда ме зовите... Kontam da ne pokrenemo TV, već kao Vice srbija ili neki youtuberi, da pravimo emisijei stavljamo na kanal. Tipa, život jednog crkvenjaka Crkva napravi televiziju onda kada televizija postane prevazidjena. Срђан Ранђеловић, Gordana ., Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 9:22, Лапис лазули рече E a onda pravoslavni rijaliti! АлександраВ, Олимп and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 9:31, Дејан рече Kontam da ne pokrenemo TV, već kao Vice srbija ili neki youtuberi, da pravimo emisijei stavljamo na kanal. Tipa, život jednog crkvenjaka Crkva napravi televiziju onda kada televizija postane prevazidjena. Или занимљива теологија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Mogu ja da pomognem malo oko programerskih i dizajnerskih stvari, taman da ispraksiram ono sto sam naucio i usavrsim, to je amatereski nisam nikakav profi programer. Mogu i sa prevodjenjem i naravno pun sam ideja tu mozete ocekivati svasta, vec mi jedna pala na pamet Stim sto ne mogu da izdvojim mnogo vremena na tome zbog svojih obaveza, tako da kad budem i koliko budem mogao, znao i umeo ja cu pomoci. Paradoksologija, АлександраВ, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 10:42, Deja Vu рече Mogu ja da pomognem malo oko programerskih i dizajnerskih stvari, taman da ispraksiram ono sto sam naucio i usavrsim, to je amatereski nisam nikakav profi programer. Mogu i sa prevodjenjem i naravno pun sam ideja tu mozete ocekivati svasta, vec mi jedna pala na pamet Stim sto ne mogu da izdvojim mnogo vremena na tome zbog svojih obaveza, tako da kad budem i koliko budem mogao, znao i umeo ja cu pomoci. Одлично, послали смо ти приступ... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 8:32, Жељко рече О Боже! Шта је следеће? Када покренете(мо) телевизију, онда ме зовите... Тада ћу и ја моћи да дам свој допринос...исхеклаћу миље за тај ваш тв Олимп, Arsenija, Kaludjerovic Sreten and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 9:31, Дејан рече Kontam da ne pokrenemo TV, već kao Vice srbija ili neki youtuberi, da pravimo emisijei stavljamo na kanal. Tipa, život jednog crkvenjaka Crkva napravi televiziju onda kada televizija postane prevazidjena. Ово је заправо фантастична и лако изводљива идеја! Од хау ту да упалите кандило преко беседа до селфмаде репортажа. Генијално, Дејане, ја сам за! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ако буде требао некад неки превод са/ на немачког језика, зовите. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Prijavljujem se za prevođenje Дијана., JESSY and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Интересантна и лепа идеја. Само морам мало да паметујем сад и да будем партибрејкер. Шта је то што ће таква платформа нудити више у односу на оно што већ постоји? Зар исто није могло да се постигне и са фејсбук или гугл плус групом? Зашто улагати труд и време у развијање (и финансирање!) своје платформе, ако платформе које раде то исто, већ постоје? Шта је то што ново што ће ова платформа понудити? Такође, шта значи ,,православна" социјална мрежа? По чему ће се тачно разликовати од осталих социјалних мрежа? Kaludjerovic Sreten, Плутон and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 On 12. 3. 2016. at 12:17, Иван ♪♫ рече Интересантна и лепа идеја. Само морам мало да паметујем сад и да будем партибрејкер. Шта је то што ће таква платформа нудити више у односу на оно што већ постоји? Зар исто није могло да се постигне и са фејсбук или гугл плус групом? Зашто улагати труд и време у развијање (и финансирање!) своје платформе, ако платформе које раде то исто, већ постоје? Шта је то што ново што ће ова платформа понудити? Такође, шта значи ,,православна" социјална мрежа? По чему ће се тачно разликовати од осталих социјалних мрежа? У томе је ствар, ово ће бити мрежа која ће да се тиче живота у Цркви. Понудићемо црквеним оптинама и манастирима да отворе своју страницу, да се странице брендирају и још свашта другог, али ту смо да заједно разрађујемо технику... Олимп, Paradoksologija, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Једно питање. Не разумем се, па зато питам. Ако је платформа налик на фејс, да ли фејс може да тужи поуке? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука