Goku Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Где се љубомора сматра срамотном Ово баш и не контам? Значи да је љубомора нешто добро чега се не треба сидјети и да треба да будемо љубоморни? Или је до превода... Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ово баш и не контам? Значи да је љубомора нешто добро чега се не треба сидјети и да треба да будемо љубоморни? Или је до превода... Verovatno do prevoda, ioanko je lažna vest koja se širi netom. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ai bre..baš ga nije htelo. Ma da, nikad ne znaš zašto ljudi nemaju porodicu, decu, supružnika. Tu ima mnogo više tužnih priča nego što mislimo. Јефимија Крунић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ma da, nikad ne znaš zašto ljudi nemaju porodicu, decu, supružnika. Tu ima mnogo više tužnih priča nego što mislimo. Ma kad bi on znao da ima takvu obožavateljku u srbiji odmah bi mu se vratila vera u ljubav i brak Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ово баш и не контам? Значи да је љубомора нешто добро чега се не треба сидјети и да треба да будемо љубоморни? Или је до превода... Постоје облици љубоморе који су сасвим ОК. А постоје и обилици патолошке љубоморе. Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ma kad bi on znao da ima takvu obožavateljku u srbiji odmah bi mu se vratila vera u ljubav i brak On je moja prva ljubav :smeh1: Кратос је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ovo sa casicom rakije u ruci me navelo na sumnju. mi ovdje svaku nedelju dizemo casice rakije za neciju dusu...jer svako malo neko ode Njemu na istinu.. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ovo sa casicom rakije u ruci me navelo na sumnju. mi ovdje svaku nedelju dizemo casice rakije za neciju dusu...jer svako malo neko ode Njemu na istinu.. Tekst je najverovatnije potekao iz arapskog sveta, tamo je prvo počeo da se deli. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Sviđaju mi se vrednosti koje poštuje, a još mi se više sviđa to što nema potrebu da ih ikome nameće, nego ih živi i ne soli drugima pamet. Mogli bi Srbi to da nauče od njega. 'De si bre čoveče nije te bilo baš dugo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Киану Ривз нема Фејзбук, а Твитер је отворио па угасио. Жао ми, ал сви који се палите на ове арапске фазоне о покривању жена и гадости испијања алкохола, насели сте. Плутон, Paradoksologija, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pola godine. Zgadila mi se patetika u pisanju prepodobnih da sam imao kompulziju da trolujem, pa sam otišao da radim nešto pametno. Cool , welcome back . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Киану Ривз нема Фејзбук, а Твитер је отворио па угасио. Жао ми, ал сви који се палите на ове арапске фазоне о покривању жена и гадости испијања алкохола, насели сте. Nigde nije pomenuo pokrivanje žena. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Киану Ривз нема Фејзбук, а Твитер је отворио па угасио. Е то треба да буде порука коју је Кијану послао свету. Natasa., Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Nigde nije pomenuo pokrivanje žena. "мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено." RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Nigde nije pomenuo pokrivanje žena. Не могу да будем део света где мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука