Плутон Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 A šta kažeš Plutone za Radulovića u Blic stripu? Какав си ти краљ! Па ја га турио први: https://www.pouke.org/forum/topic/32008-biv%C5%A1i-ministar-sa%C5%A1a-radulovi%C4%87/page-142#entry1420991 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Какав си ти краљ! Па ја га турио први: https://www.pouke.org/forum/topic/32008-biv%C5%A1i-ministar-sa%C5%A1a-radulovi%C4%87/page-142#entry1420991 Nisam .Abdicirao sam. Nego čini mi se da Somborac aludira da radule ima samo virtuelnu podršku. Izgleda nema dovoljno potipisa na kandidaturu. Ako ne bude skupio dovoljno ne mora da mećeš vučkovu sliku na avatar. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Nego čini mi se da Somborac aludira da radule ima samo virtuelnu podršku. Сомборац зеза Радула због твитова где се хвали кол'ко има лајкова, подела итд. Izgleda nema dovoljno potipisa na kandidaturu. Не брини за Радула, брини за ове друге, хе хе. https://www.pouke.org/forum/topic/41323-%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80/page-107#entry1421779 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Плачем... http://www.njuz.net/velja-ilic-izgradili-smo-mnogo-nasipa-ali-se-ne-vide-zbog-vode/ Adelaida, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 http://www.blic.rs/blicstrip/blic-strip-crta-i-pise-marko-somborac/vs4ms1q#.VuAyMpi9DR5.twitter feeble, Срђан Ранђеловић, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Koliko me secanje sluzi, padale su kise i ranijih godina...pa ne behu ovakve poplave...? Падале су , али не по 100 литара за 24 часа. Надам се само да неће да се остваре прогнозе руских метеоролога за наше поднебље. Западна Морава се још није повукла у своје корито, а сутра стижу нове падавине. Adelaida and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 http://www.blic.rs/blicstrip/blic-strip-crta-i-pise-marko-somborac/vs4ms1q#.VuAyMpi9DR5.twitter По некој религиозној логици Веља је у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Падале су , али не по 100 литара за 24 часа. To jeste...ali secam se 2013 godine ceo jun je padala kisa, danima, znam jer sam morala da kupim gumene cizme, nisam imala adekvatnu obucu, ali tada nije bilo poplava. Sve mislim da su nesto zabrljali sa tom branom Rovin... ne znam tacno kad su poceli da je grade, ali mislim da je fuserajski uradjena, sto je stvarno nedopustivo i neoprostivo... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Vanredna situacija u celoj Srbiji ako kiša nastavi da pada 10.03.2016 14:25 Foto: Beta Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas će, ako kiša nastavi da pada do večeras u 21 sat biće stvoreni uslovi da se proglasi vanredna situacija na celoj teritoriji Srbije. On je objasnio da zakon tačno propisuje u kojim slučajevima se proglašava vanredna situacija i dodao da je država u svakom momentu spremna za donošenje takve odluke. „Mi nemamo zakonski pravo da donesemo odluku o vanrednoj situaciji, inače bih je već doneo. Nemamo pravo dok nam se nešto negde ne dogodi. Tek posledično možemo da reagujemo uvodjenjem vanredne situacije i onda tek u punoj snazi i vojsku i policiju i sve čime raspolažemo stavljamo na teren, kako bismo pomogli gradjanima“, rekao je Vučić u Lučanima. On je naveo da je do sad uradjeno sve što je bilo moguće u skladu sa zakonom. „Ako ovako nastavi da pada kiša do 21 sat, onda mislim da večeras možemo da očekujemo uvodjenje vanredne situacije za celu Srbiju“, rekao je premijer Srbije. Govoreći o tome koja su kritična mesta, Vučić je naveo da su to sliv Morave, Paraćin i Ćuprija, na istoku zemlje Mlava i Pek i opštine koje su već bile poplavljene u slivu Zapadne Morave. (Beta) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Плутон, feeble, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Добри су Њузовци, али ово је већ прежвакана фора. Добар хумор и сатира су одлични, по мени су показатељ здраве памети нације, али ми се чини да је последњих месеци или чак година помало изгубљен компас, да се граница не поставља баш тамо где би требало. Веља је Веља, проверена шема је крадуцкање/ракија/рука и нема промашаја, фора успева, али ми је повод мало... Не знам како да кажем, жуља к'о камен у ципели. Њузовци су генијалци, немам речи, али никако нису једини који се зезају на рачун разноразних тема. Чини ми се да се критика друштва данас своди на 1) пљување по политичарима и 2) зезање са тренутно актуелним дешавањима, без размишљања да ли је то у реду, да ли је неко због тих дешавања пострадао. Поготово су електронски медији пуни тог назови хумора. Једноставно, није ми свака тема за шалу, почиње да личи на подсмех. Јуче сам се чуо са познаником из Ариља, човек прича како ниво воде расте скоро тренутно за 6 метара... Све то фино изгледа из круга двојке, ма нема везе, зезамо се, али... Нешто не верујем да је оним људима доле смешна било која фора на рачун поплава, па би лепо било да не стајемо на муку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Плачем... http://www.njuz.net/velja-ilic-izgradili-smo-mnogo-nasipa-ali-se-ne-vide-zbog-vode/ http://www.njuz.net/poplavljeni-gradani-obisli-vucica/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Autoput pregradio reku, poplavljene kuće i oranice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Bez srama - Vucic rekao mestanima da su sami krivi za poplavljene kuce "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Bez srama - Vucic rekao mestanima da su sami krivi za poplavljene kuce Ovo i jeste tacno. Ljudi jesu nemarni i bacaju smece i sut u kanale, medjutim to bi tek trebali utvrditi koji vodotoci i gdje je zaista doslo do usporavanja tokova i plavljenja. A to bi znali da su vodotoci uredjeni i izgradjeni adekvatni sistemi za odbranu od poplava. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука