Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 I da se svoga muža ko Gospoda bojim Ово између тебе и Парадоксалне вам дође као дијалог у стиховној рими / имате и посебну тему за то / Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Nismo li čitav razgovor počeli mojom tvrdnjom da žena koja ima praktična iskustva sa trudnoćama, porođajima, dojenjem i brigom o maloj deci teško može da propagira figuru žene kao krhkog nežnog ljiljana? to nisam ja zapoceo, a tu svoju teoriju okaci macku o rep, lako se zene prse sa trudnocom kad imaju manji senzibilitet bola na nivou sinapse, to ne znaci da su nesto one jace od muskaraca vec da ih je bog predvidio za cin radjanja koji je tezak i nije slucajno tezak nego i to ima svoju svrhu, to ne znaci da zena niej njezno, krhko i osjetljivo bice bas onakvo kakvo treba pravom alfa muskarcu, sta ce njemu medjed od zene kad je on to sam, sad ima raznih varijacija, ali svaki tip ima komplementarnu licnost na suprotnoj strani Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ma nemas ti te pare A i mnogo lako se nudis brate Ronald and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Slušajte šta peva prava žena https://www.youtube.com/watch?v=4f8w1BQ7KYw Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 već sam žena, da u snazi stojim. Божија сила се у слабости највише пројављује. Највећа снага жене је управо у послушању и непротивљењу. Јер ти признајући слабост као жена, ослањаш се на помоћ Божију, призиваш Њега као помагача и не ослањаш се на своју снагу. А овако демонстрирајући женску снагу , губимо упрво на снази, машући сујетно том женском снагом, која је да простиш , друго име за слабост. kordun and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Slušajte šta peva prava žena https://www.youtube.com/watch?v=4f8w1BQ7KYw e sad si me zabrinuo, ja mislio ti si jedan od malobrojnih muskaraca tu na forumu a ti slusas ove cecine pjesme za djevojcice Рапсоди, Војвода7 and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 e sad si me zabrinuo, ja mislio ti si jedan od malobrojnih muskaraca tu na forumu a ti slusas ove cecine pjesme za djevojcice Ovo je pesma za ženu ne za devojčicu. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 ... teško može da propagira figuru žene kao krhkog nežnog ljiljana? Secam se neke price vezane za estrogensku preraspodelu masnog tkiva , koju je potvrdio i cuveni Otac Justin Savinski u nekoj od svojih nadahnutih beseda ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Secam se neke price vezane za estrogensku preraspodelu masnog tkiva , koju je potvrdio i cuveni Otac Justin Savinski u nekoj od svojih nadahnutih beseda ... Okacio sam ja tekst vezano za to od Charlesa Poliquina Biosignature modulation procotols. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 I ja sam pošten. Stanujem blizu pošte. Da nismo komšije? Ako ti se tako čini(da smo komsije) onda je moguce da ti u stvari vidis činije Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука