Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Да није то због тога што:" ...пазиш да никога не увредиш ,према свима си добар, никад ништа лоше ниси урадио у животу-ниси никог убио, ниси никог преварио...а и сваку одлуку си доносио, као зрела личност, размислио си пре него што си урадио нешто и сада чврсто стојиш иза тога -нема за шта да се кајеш" ? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 brzoplestost u proceni, donosenju zakljucaka....padam u iskusenje osudivanja i kritike....plahovitost i sto na um to na drum....zaboravim da brojim do 10..... БанеЛ, Ronald, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Da, u pravu si. Valjda sto mi se ovo prvi put desava, ne mogu a da ne mislim da grijesim...mada da, to je vise strah... Opusteno pokusaj da gledas na to samo kao na jos jednu priliku u moru mnogih koje ce se pojaviti do kraja zivota i da te brine ukoliko se ne ostvari onako kako si mozda planirala ili planiras. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... А ја се зачудим када урадим нешто како треба. У многим стварима немам разумевање за актуелну ситуацију, а склон сам да кажем све што мислим, тако да сам склон да више критикујем друге, него себе и ако се трудим да буде обрнуто. То је моја највећа грешка. Sanja Т., БанеЛ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Латинично ш се не пише тако ,,s", већ овако ,,š”. Ето, погрешио си. Нема на чему -Владимир-, Ronald, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Al se uvek kajes? Ronald, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Да није то због тога што:" ...пазиш да никога не увредиш ,према свима си добар, никад ништа лоше ниси урадио у животу-ниси никог убио, ниси никог преварио...а и сваку одлуку си доносио, као зрела личност, размислио си пре него што си урадио нешто и сада чврсто стојиш иза тога -нема за шта да се кајеш" ? To ti pricam. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Al se uvek kajes? Valja biti u trendu... JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Valja biti u trendu...Па реално кајање и није баш нешто у тренду. Опет си погрешио али само у ономе што си рекао.Што се кајања тиче ето ту ниси погрешио Али самим тим што се кајеш, значи да си нешто некад ипак погрешио obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Брзоплетост, плаховитост, чоколадопреједање, филизофирање онако без смисла, само да се мудрује ето тако................ Да моја буде задња...........то јест гордост.........и шта више рећи...............неодмереност............. БанеЛ, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Али самим тим што се кајеш, значи да си нешто некад ипак погрешио Не ,није погрешио,каје се из моде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Moj je spisak podugacak ... To je sve izprepletano i zamrseno tako da se uopste ne moze znati gde je pocetak ... No kraj se nazire , kroz polednje elektronske impulse mog zru zivota ... Umirem sada , da bih se ponovo rodila sa ove druge strane ... -Владимир-, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не ,није погрешио,каје се из моде онда греши Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Па реално кајање и није баш нешто у тренду. Опет си погрешио али само у ономе што си рекао. Што се кајања тиче ето ту ниси погрешио Али самим тим што се кајеш, значи да си нешто некад ипак погрешио link Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ја и кад грешим, грешим без грешке! Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука