Снежана Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 dzaba Snezo, Srbija mi je i u srcu i u dusi ама добро бре не узбуђуј се, ти вози по шумама и горама наше земље поносне Sofija_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Prije neki dan posmatram sa prozora kako se zena parkira, parkirala se oko 10 min, naprijed nazad, naprijed nazad.....i na kraju se uparkirala uz auto tako da nije mogla izaci na svoja vrata nego na suvozaceva . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Taj napor treba cijeniti. Mislim da nema načina da bi ti uspio auto tako parkirati. Војвода7, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 7 minutes ago, Sasa Vojvoda рече Prije neki dan posmatram sa prozora kako se zena parkira, parkirala se oko 10 min, naprijed nazad, naprijed nazad.....i na kraju se uparkirala uz auto tako da nije mogla izaci na svoja vrata nego na suvozaceva . Ima i grdje...mi imamo pun komsiluk takvih zena, al moj dragi pizdi na njih on im ljubazno dodje i ponudi se da se on (is)parkira, pogotovo zimi, ne moze da ih gleda kako se sankaju po ledu i snegu. A mene onda to nervira jer obicno ja zavrsim ko idiot ono cekajuci u kolima dok on izigrava kavaljera. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Znam zene koje odlicno parkiraju...ali ja nisam jedna od njih Imam auto sa senzorima i kamericom i opet se pogubim. Sta ces, prostorno snalazenje mi nije jaca strana. Osim kad je u pitanju raspored hrane u frizideru. To mogu da nabrojim i bez otvaranja istog. Војвода7 and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Управо сада, Dijasporka рече Znam zene koje odlicno parkiraju...ali ja nisam jedna od njih Imam auto sa senzorima i kamericom i opet se pogubim. Sta ces, prostorno snalazenje mi nije jaca strana. Osim kad je u pitanju raspored hrane u frizideru. To mogu da nabrojim i bez otvaranja istog. Ima necega i do toga, ali i do instruktora iskreno. Ja sam davno ucila voznju, i imala sam jednog lika onako je bio car. Ja sam tip koji mora da opipa sve nista ja tebi ne verujem na rec ako mi kazes da ako okrenes volan desno kola idu desno, nemam ja taj osecaj. Prvih nekoliko casova ne znam kako nisam polupala sva kola na parkingu ispred sc, ovaj se drzao za glavu i kumio me da uzmem neku igricu da steknem osecaj... Ali kad sam ga stekla tu je bio kraj. Prosto meni je moralo biti jasno ne teoretski nego fizicki sta se desava sa kolima kada ja nesto uradim. Tako i za parkiranje. Kad mu glavu ne otkinuh na ono dodjes do pola kola iza, pa onda krenes da motas kako god vec... sad cu ja na licinom mestu da merim de mu je polovina i cetvrtina to sam doduse krsteno savladala tek kad sam se udala i mi uzeli kola i mene dragi odveo jedva na prazan parking. E tad sam mu ga ja dala po isprobavanju gde se sad mom dragom digla kosa na glavi. ja morah da probam, da vidim kako mi se ponasaju kola kad ja krenem u rikverc, pa kako krenem, pa koliko jako, slabo vako nako, kuda idu kola kad ja uradim to il to...i tad sam se opustila pocela da osecam sta ce biti kad ja nesto uradim i oslobodila se. i parking ne da nije problem nego je pesma zato sto sad ja imam osecaj sta ce kola uraditi kad ja nesto uradim. ja nisam tip koji nesto oseca. Tako mi je trebalo nazalost ili srecu za sve. Meni je bio problem da procenim udaljenost prilikom mimoilazenja, kod nas sve neke uske ulicice sa puno parkiranih kola i puno dece i ljudi koji se izmedju provlace ili krecu se po kolovozu. Trebalo mi je vremena da prestanem da se tripujem da cu ih pogaziti Taj prostorni osecaj jeste i urodjen ali se stice, ja stvarno ne znam kako drugacije da vidim osim da probam. Meni ono instruktorevo kad stajes u koloni kad tvoja hauba "dodirne" vizuelno branik kola ispred tebe vreme ti je da stanes, sunce ti zarko jel ti stvarno mislis da cu ja u tom trenutku da merim cm u sofersajbni da vidim gde je polozaj moje haube i tudjeg branika meni takva instruktaza ne da nije pomogla nego me je ostavila zbunjenom nacisto. Ali sada u milimetar stajem, cak se igrah sa dragim mi ispred nekog zidica, on ne moze da proceni tu razdaljinu toliko precizno ali ja sam stekla osecaj svojih kola i kraj. I volim da se parkiram dupetom, uvek mi tako lakse, a i posle lakse za izlazenje, jedino nisam skontala kako ide ono pod 90stepeni, to me sad dragi zeza, on bukvalno krene ka slobodnom mestu pod pravim uglom i u jednom trenutku ga ispravi tako da udje u nemoguca mesta za parkiranje. To mi je vec previse, a nisam isprobavala Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Nemaju bas sve zene problem sa parkiranjem, i nemaju bas svaki put. Ja recimo, kako koji dan. Nekad se parkiram tako da sama sebi cestitam a nekad...pa tada se ne parkiram uopste...produzim dalje U Minhenu ne vozim uopste auto zbog problema sa parking mestom. Jednom sam zakasnila u bioskop trazeci mesto za parking. pola sata sam kruzila okolo i na kraju sam se vratila kuci. od tada se vozim javnim prevozom ili biciklom. -Владимир-, Војвода7, Dijasporka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 7 hours ago, Sasa Vojvoda рече Prije neki dan posmatram sa prozora kako se zena parkira, parkirala se oko 10 min, naprijed nazad, naprijed nazad.....i ................. Bog ženama ne uračunava to vreme u vezi parkiranja, zato one žive duže. . Adelaida, Dijasporka and 3006 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 8 hours ago, Sasa Vojvoda рече Prije neki dan posmatram sa prozora kako se zena parkira, parkirala se oko 10 min, naprijed nazad, naprijed nazad.....i na kraju se uparkirala uz auto tako da nije mogla izaci na svoja vrata nego na suvozaceva . пи, малера.... Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 A to da parkiram tako da moram da izadjem na suvozaceva vrata sebi uopste ne racunam u lose parkiranje Goku, Војвода7, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 8 hours ago, Ayla рече Taj napor treba cijeniti. Mislim da nema načina da bi ti uspio auto tako parkirati. Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 8 hours ago, Ayla рече Taj napor treba cijeniti. Mislim da nema načina da bi ti uspio auto tako parkirati. Nema sanse jos tako jednostavno izaci na suvozaceva vrata, vidi se da joj nije prvi put 8 hours ago, Јелена011 рече i parking ne da nije problem nego je pesma zato sto sad ja imam osecaj sta ce kola uraditi kad ja nesto uradim. Hoces da kazes da je auto vladalo tobom a sad ti vladas autom Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 1 minute ago, Sasa Vojvoda рече Nema sanse jos tako jednostavno izaci na suvozaceva vrata, vidi se da joj nije prvi put Vidiš, praksa je čudo. Dijasporka and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 Ja nemam. Od prvog trenutka kad sam sela u auto sam, srodila sam se s njim. Nemam problem sa orjentacijom i procenom. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Мај 31, 2016 Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 On 5.3.2016. at 23:01, Снежана рече знам, али у чему ће онда бити драж...ауоматски мењач, серво волан, Морган Фримен те наводи...ко није учио на кршу од југа да вози, тај нема појма шта је вожња Лапис Лазули, Dijasporka, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука