cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 A ja sam bio ubedjen da su za stanje u drzavi krivi kompleksasi koji svaku zrtvu preuvelicavaju jer realno nemaju konkretne kvalitete kojim bi se pohvalili pa im posao profesionalne zrtve i zadusne naricaljke mnogo bolje lezi jer em sto onda imas opravdanje da nista ne radis na sebi i svom zivotu jer niko, nije ni obratio paznju na to koliko te boli dusa, (mukica) nego sto i dobijas zgodan tretman kompleksa koji glasi "svi me mrze zato sto sam mnogo bitna figura a cim sam mnogo bitna figura onda sam mnogo vazan i extra cool." Osim toga, na mene se ljutite zato sto u meni prepoznajete sebe. Koje su vase reakcije kad hrvati ili bosanci objave broj poginulih i nestalih u ratovima devedesetih? Ovo uopste nije fer. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ovo uopste nije fer. Шта није фер? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Па ако за дваес` година још нисмо успели да пребројимо, можда стварно треба да баталимо... Никако да баталимо. Да се спомиње, што чешће. Окренуће се коло кад-тад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Moja poenta je da dostojanstvo zrtava ne treba povredjivati njihovim umanjivanjem jer je nemoralno. Takidje ne treba zrtve uvecavati jer za to postoji samo jedan razlog-korist. Politicka ili neka druga ali svakako postoji korist kod uvecavanja broja nastradalih sto je opet na stetu dostojanstva samih zrtava. Avocado, GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Сам себи одговараш на коментаре и онда тражиш озбиљног саговорника Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 CEAS su teška goveda, ali i Željko pravi naslov ko da ga je Dragan J. Vučićević učio... nisu oni rekli da im smeta što Srbi prebrojavaju svoje mrtve, već naprotiv, zato što ih ne prebrojavaju već licitiraju paušalnim brojkama. Motivi CEAS-a su jasni i pokvareni i kao što rekoh oni jesu goveda... ali... Mene nervira što mi do danas nismo napravili ozbiljan i zvaničan spisak poginulih u NATO agresiji, već se frljamo sa ciframa.... upravo to samo otvara mogućnost Fondu za humanitarno pravo i CEAS-u da imaju svoj "pravi" spisak, jer njihovom spisku Republika Srbija može da suprotstavi samo "procene"... neverovatno mi je da naša država nije u stanju da to uradi kako treba i da mi zapravo tačnu cifru ni dan danas ne znamo. Grizzly Adams, GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Moja poenta je da dostojanstvo zrtava ne treba povredjivati njihovim umanjivanjem jer je nemoralno. Takidje ne treba zrtve uvecavati jer za to postoji samo jedan razlog-korist. Politicka ili neka druga ali svakako postoji korist kod uvecavanja broja nastradalih sto je opet na stetu dostojanstva samih zrtava. Kaži to muslimanima i šiptarima. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Kaži to muslimanima i šiptarima. Kakve ja veze s njima imam? Malo me zabole cose i za hrvate pride. Aaaaa znaci vi ste takvi zato sto su oni takvi a sve u skladu sa hriscanskim nacelima: "ko tebe kamenom ti njega- isto to... ili eventualno metalnom sipkom..." Ja lepo pricam da to s zrtvama veze nema... sve je usluzbi politicke borbe "mi ili oni"... plemenita borba nema sta. Jedna od onih koje cine da se osecamo dobro u vezi sa sobom samima. sto bi ameri rekli "whatever floats your goat" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука