feeble Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Kad smo vec kod toga, da li kod nas postoji zvanicna brojka koliko je ljudi poginulo u bombardovanju? Mislim da je neko ovde pominjao da se zna samo tacan broj poginulih vojnika ali ne i civila. 3006 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Па ако за дваес` година још нисмо успели да пребројимо, можда стварно треба да баталимо... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 И у међувремену нису губили време него правили паре... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Pa jel se stvarno ne zna tacan broj poginulih i njihova imena? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 То је један од проблема. Што се ми као народ, а ту пре свега мислим на "елите", крајње неодговорно односимо према својим настрадалима, жртвама, исто као што багателишемо заслужне људе. На тај начин ми управо дајемо повода и простор оваквим хијенама као што је ЦЕАС и слични, да делују. Ми пре свега не поштујемо себе. А на примеру Јевреја можемо видети како функционише народ који је жестоко настрадао. Расејани на све стране света они су деценијама након 2. свет. рата и даље ловили фашисте и тражили да се осуде. Nije ti adekvatno poređenje pošto jevreji imaju podršku od strane Novog Izrailja sa ostrva kao i Amera gde ih najviše živi i gde je njihov lobi najači.Mi to kao narod nemamo.Al da bolujemo do zaborava i od nepoštovanja prema sopstvenim žrtvama bolujemo.To smo sami krivi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ta nevladina organizacija poziva se na istraživanje Fonda za humanitarno pravo, prema kojem je u Srbiji i Crnoj Gori, bez Kosova i Metohije, u NATO bombardovanju život izgubilo 275 ljudi, i to 180 civila, 90 pripadnika Vojske Jugoslavije i pet pripadnika MUP-a Srbije, a da su, osim troje državljana Kine, svi ostali bili državljani SRJ. Na Kosovu i Metohiji je, navodi CEAS, poginulo 484 ljudi, i to 267 civila - 209 albanskih i 58 nealbanskih, 171 pripadnik VJ, 20 pripadnika MUP-a Srbije i 26 pripadnika OVK, Заменик начелника генералштаба војске САД је изјавио септембра '99 да број убијених српских цивила током НАТО интервенције "вероватно није већи од 1500 људи". То пише у извештају Human Rights Watch направљеном 2000. године, где они и признају да је тај број три пута већи од броја погинулих цивила до кога су они дошли (између 400 и 500 људи): линк. Према томе, и овај ЦЕАС и ФХП лупетају жестоко глупости, најблаже речено. Плутон, feeble and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 U bombardovanju je poginulo milijon srba. A ovi sto hoce da smanje tu brojku su satanizovani srbomrziteljski demoni ponora pakla... Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 U bombardovanju je poginulo milijon srba. A ovi sto hoce da smanje tu brojku su satanizovani srbomrziteljski demoni ponora pakla... Мени су занимљиви ликови као што си ти, боли те уво за свој народ, а браниш злочинце који убијају по свету. Реци искрено, какви смо ми злочинци, наспрам: Американаца, Енглеза, Француза... Није проблем да се признају грешке и злочини, али је проблем када ти злочинци држе предавање о праву. Ја верујем теби да ти говориш из срца, али је проблем што не верујем овим плаћеницима што им је циљ да блате намерно, у томе је цео фазон, исто као и за лгбт, пошто су у тим покретима 90% стрејтери који су ту само због пара, а можеш и сам да провериш, где су завршили ти педерски прваци који су се борили за "права". Мени нису проблем педери или који се искрено боре за нека права и њих веома поштујем, али су ми гадни искоришћавачи, којих је већина. Тако и за ове жртве, ти бедници бацају акценат на албанце и све остале, а Срби немају имена. zuti car, Goku, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 U bombardovanju je poginulo milijon srba. A ovi sto hoce da smanje tu brojku su satanizovani srbomrziteljski demoni ponora pakla... Бламираш се без разлога оваквим безвезним постовима. И не капирам зашто, јер скоро увек пишеш разложно и паметно, не знам шта ће ти овакви испади. Кажем ти чисто пријатељски, без жеље да започињем расправу или да се убеђујем... Плутон, 3006, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 U bombardovanju je poginulo milijon srba. A ovi sto hoce da smanje tu brojku su satanizovani srbomrziteljski demoni ponora pakla... Ti si olicenje svega sto u Srbiji ne valja , takvi kao ti nam vode drzavu i eto gde smo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Бламираш се без разлога оваквим безвезним постовима. И не капирам зашто, јер скоро увек пишеш разложно и паметно, не знам шта ће ти овакви испади. Кажем ти чисто пријатељски, без жеље да започињем расправу или да се убеђујем... Sta vam je ljudi? Ovo je moje najcistije postovanje prema zeljku? Ovo mu je vec treca tema zaredom koju otvara iz razloga da se forumasi kolju a vi svi ko neke seka perse! Niko da odvali, niko da izglupira, niko da isprovocira do imbecilizma! Propasce namera coveku a nije zasluzio... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ti si olicenje svega sto u Srbiji ne valja , takvi kao ti nam vode drzavu i eto gde smo A ja sam bio пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ti si olicenje svega sto u Srbiji ne valja , takvi kao ti nam vode drzavu i eto gde smo A ja sam bio ubedjen da su za stanje u drzavi krivi kompleksasi koji svaku zrtvu preuvelicavaju jer realno nemaju konkretne kvalitete kojim bi se pohvalili pa im posao profesionalne zrtve i zadusne naricaljke mnogo bolje lezi jer em sto onda imas opravdanje da nista ne radis na sebi i svom zivotu jer niko, nije ni obratio paznju na to koliko te boli dusa, (mukica) nego sto i dobijas zgodan tretman kompleksa koji glasi "svi me mrze zato sto sam mnogo bitna figura a cim sam mnogo bitna figura onda sam mnogo vazan i extra cool." Osim toga, na mene se ljutite zato sto u meni prepoznajete sebe. Koje su vase reakcije kad hrvati ili bosanci objave broj poginulih i nestalih u ratovima devedesetih? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 искоришћавачи Прочитах правилно тек из трећег пута. Алал ти сабља којом је искова'! Плутон and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Прочитах правилно тек из трећег пута. Алал ти сабља којом је искова'! Не зову ме за џабе Верум Клајн. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука