Дијана. Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 АлександраВ and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Снежана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Mилена КШ, Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Glavni Junak Jedne Knjige Glavni junak jedne knjige došao mi da se žali divno bješe glavnim biti dok me nisu pročitali. Svijetu je svega dosta ničeg željan nije osim – glavnih junaka. Saznali su moje mane moje tajne moje tuge pokidali neke strane i pošli da traže druge zatim pošli da traže druge. Svijetu je svega dosta on čeka svoga gosta a duša se trudi svaka da ima svog junaka. Duško Trifunović https://www.youtube.com/watch?v=WQRSJzVcYSk ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Војвода7 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Мој гроб У планини мркој нек ми буде хум, Над њим урлик вука, црних грана шум, Љети вјечан вихор, зими висок снијег, Мýку моје раке недоступан бијег. Високо нек стоји, ко облак и трон, Да не допре до њег хиског торња звон, Да не допре до њег покајнички глас, Страх обраћеника, молитве за спас. Нека шикне травом, уз трновит грм, Беспут да је до њег, непробојан, стрм. Иван Горан Ковачић а углазбио легендарни Арсен... Дијана., Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Sergej Jesenjin: Pismo majci Jesi l živa, staričice moja? Sin tvoj živi i pozdrav ti šalje. Nek uvečer nad kolibom tvojom Ona čudna svjetlost sja i dalje. Pišu mi da viđaju te često Zbog mene veoma zabrinutu I da ideš svaki čas na cestu U svom trošnom starinskom kaputu. U sutonu plavom da te često Uvijek isto priviđenje muči: Kako su u krčmi finski nož U srce mi zaboli u tuči. Nemaj straha! Umiri se, draga! Od utvare to ti srce zebe. Tako ipak propio se nisam Da bih umro ne vidjevši tebe. Kao nekad, i sada sam nježan, I srce mi živi samo snom, Da što prije pobjegnem od jada I vratim se u naš niski dom. Vratit ću se kad u našem vrtu Rašire se grane pune cvijeta. Samo nemoj da u ranu zoru Budiš me ko prije osam ljeta. Nemoj budit odsanjane snove, Nek miruje ono čega ne bi: Odveć rano zamoren životom, Samo čemer osjećam u sebi. I ne uči da se molim. Pusti! Nema više vraćanja ka starom. Ti jedina utjeha si moja, Svjetlo što mi sija istim žarom. Umiri se! Nemoj da te često Viđaju onako zabrinutu, I ne idi svaki čas na cestu U svom trošnom starinskom kaputu. Дијана. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Душан Радовић: МИЛО МОЈЕ Никад више, мило моје, никад више! Никад више оног лета, нема зашто цвет да цвета. Умрле су очи твоје, никад више, готово је! Плакати нећу ја, мило моје! Око је празно и слепо. Сад јесте, зло је, све свршено је, а било нам је, било нам је лепо! Све је прошло, мило моје, све је прошло! Ничег нема, све се гаси, нестали су они гласи. Умрле су речи твоје, све је прошло за нас двоје. Плакати нећу ја, мило моје! Око је празно и слепо. Сад јесте, зло је, све свршено је, а било нам је, било нам је лепо! Отишло је, мило моје, отишло је! Моја празна рука вене, нема тебе поред мене. Умрло је срце твоје, готово је, отишло је! Данче*, "Tamo daleko", Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Prikaci temu Dzesice ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Новембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2017 Нисам нешто Галијин фан, али за ово им свака част Сергеј Јесењин Ти ме својом хладноћом не кушај Ти ме својом хладноћом не кушај И не питај колико сам стар. Жути костур постала ми душа, То је мени од болести дар. Некада сам у предграђу лудо Као дете сањао у дим, Да ћу богат и славан да будем, Да ћу бити драг људима свим. Баш сам богат! Да л' други и слуте... Немам више ни цилиндар стар. Само пластрон од панаме круте И ципела старих имам пар. А и славан нисам ништа мање - Од Париза до Москве се зна, Моје име слуша се с гнушањем Као псовка са уличног дна. Па и љубав... Није ли забавно? Ти ме љубиш, а усне ко лим. Осећање моје узре давно И не можеш да процветаш с њим. Но са тугом да причекам боље, Није страшно буде л' мало сете, Златније од твоје косе пољем Свуд лобода плетенице плете. Ја бих хтео сада опет тамо, Да се навек опростим са свим, Да не будем више славан, само И да сањам ко дете у дим. Ал' да сањам о другом, о новом, Непознатом и земљи и трави, Што се срце не да рећи словом, За шта човек нема израз прави. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука