JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 DUŠКО TRIFUNOVIĆ Glavni junak jedne knjige Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek) Stranac Ima neka tajna vezaIzvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek), Jadranka Stojakovic Sta je, tu je Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek) Pristao sam bicu sve sto hoce (muzika: ) Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek) Sta bi dao da si na mom mestu (muzika: ) Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek) Lova (tekst: D. Trifunovic & G. Bregovic / muzika: Goran Bregovic) Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Zeljko Bebek) A milicija trenira strogocu (muzika: ) Izvodjaci: Bijelo dugme (vokal: Alen Islamovic) Glavo luda (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Zdravko Colic Ljubomora (muzika: Kornelije Kovac) Izvodjaci: Zdravko Colic Srce je cudna zvijerka (muzika: Kornelije Kovac) Izvodjaci: Zdravko Colic Malo pojacaj radio (tekst: G. Bregovic & D. Trifunovic / muzika: Goran Bregovic) Izvodjaci: Zdravko Colic Rijeka suza i na njoj ladja (tekst: D. Trifunovic & G. Bregovic / muzika: K. Kovac & G. Bregovic) Izvodjaci: Zdravko Colic Da mi nije ove moje tuge (muzika: Kornelije Kovac) Izvodjaci: Zdravko Colic Zlatna ribica (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Budi dobra do oktobra (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ne ocekuj da te iko razume (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Razglednice (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Samoca (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Bilo mi je lijepo s tobom (muzika: Ivan Dropuluc) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Princ iz bajke (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Cimciraste samsare (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Dobro se osecam (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Pesma Sarajevu (muzika: Ivan Dropulic) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Zivot je maskembal (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Covjek bez broblema (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ne zaboravi me (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Karavan (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Kadija (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Sta je Ana rekla (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Stap (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Nepoznata pjesma (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Balada o ravnici (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Lepa Radic (muzika: R. Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Majstori, majstori (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Selo (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ne zaboravi me (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Nasa pisma (muzika: N. Vucina) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Dijanin san (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Od Olova do Trnova (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Marijana (muzika: B. Sreten) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ne daj se (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ravno mi do mora (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Vozdra co'jek (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Grijesio sam (muzika: Ranko Boban) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ho-ruk (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Zivot (muzika: G. Lendjel) Izvodjaci: Seid Memic Vajta Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj (muzika: Gabor Lendjel) Izvodjaci: Indeksi, Vajta & Teska industrija Treba omesti manijake (muzika: ) Izvodjaci: Indeksi Nova nada (muzika: Jadranka Stojakovic-R. Rihtman) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic Ako me ikada nađeš (muzika: Jadranka Stojakovic) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic Čarobnjaci (muzika: Jadranka Stojakovic) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic Kad nisi znao ništa bolje (muzika: Jadranka Stojakovic) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic O tom potom (muzika: Jadranka Stojakovic) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic Osjećam da neko dolazi (muzika: Jadranka Stojakovic) Izvodjaci: Jadranka Stojakovic Ko priznaje, pola mu se prasta (muzika: G. Lendjel / I. Savin) Izvodjaci: Bisera Veletanlic Padala sam (muzika: Kornelije Kovac) Izvodjaci: Bisera Veletanlic Novi Robinzoni (muzika: I. Arnautalic) Izvodjaci: Neda Ukraden, 1975. Do posljednje kapi zivota (muzika: I. Arnautalic) Izvodjaci: Neda Ukraden, 1975. Još te volim (muzika: K. Kovač) Izvodjaci: Neda Ukraden, (VŠS '79) Što si bliže meni (muzika: V. Miloš) Izvodjaci: Neda Ukraden, (Zagrebfest ’79) Kad sam bila cvijeće u Japanu (muzika: V. Miloš) Izvodjaci: Neda Ukraden, 1979.) Sve što se odgađa, to se ne događa (muzika: Boban) Izvodjaci: Neda Ukraden, (Yugovizija '81) Za tri dana prođe svako čudo (muzika: K. Monteno) Izvodjaci: Neda Ukraden (Opatija '82) Mislite malo na me (muzika: E. Arnautialić) Izvodjaci: Senad od Bosne 1979.) Ima nešto (muzika: ) Izvodjaci: Željko Joksimović Драшко, Рапсоди and arizan је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 мени јако драга.... IMA NEŠTO Ima nešto u tom što me nećeš ostavljaš mi vremena za druge vidim kako veselo obljećeš kao leptir oko moje tuge. Ima nešto u tom što me nećeš nesto čemu ni sam ne znaš ime sve što kažeš na šalu okrećeš a sve znači — ne zaboravi me. Ima nešto u tom što me nećeš od te laži načisto umrjeću... Ima nešto u tom što me nećeš i u tome što ja tebe neću... Рапсоди, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 DESANKA MAKSIMOVIĆ Predosećanje (muzika: M. Šistek Đorđević) Izvođači: Mira Vasiljević, Vasilija Radojčić, Jadranka Stojaković Po rastanku I (muzika: Blagoje Košanin, Budimir Jovanović, Jadranka Stojaković)Izvođači: Nada Obrić, Dobrivoje Topalović, duet Dobrivoje Topalović & Ana Bekuta, Maja Danilović Tajna (muzika: )Izvođači: Horska kompozicija (dečiji hor) Sreća (muzika: R. Graić)Izvođači: Mira Vasiljević Strepnja (muzika: Žarko Petrović)Ne, nemoj mi prićiIzvođači: Snežana Berić, Hašim Kučuk Hoki, Jasna Gospić Opomena (muzika: Žarko Petrović)Izvođači: Zafir Hadžimanov U zimski dan (muzika: Srđan Asanović)Izvođači: Jelena Selenić Na buri (muzika: Jadranka Stojaković)Izvođači: Jadranka Stojaković Otići ću u pastire (muzika: R. Graić — D. Petković)Izvođači: Mira Vasiljević Mesečina (muzika: )Izvođači: Dubravka Nešović U zimski dan (muzika: )Izvođači: Jelena Selenić ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Данче* and arizan је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 BRANKO RADIČEVIĆ Ukor 09.05.1850. (muzika: Davorin Jenko)Gde si dušo, gde si ranoIzvođači: Edo Ljubić, Danica Jovanovic Obrenić, Nada Mamula, Merima Njegomir, Milanka Katić, Kletva mart 1845. (muzika: Kornelije Kovač)Ao, nono bijelaIzvođači: Zdravko Čolić Mini Karadžić u spomenicu (muzika: Kornelije Kovač)Pevam danju, pevam noćuIzvođači: Zdravko Čolić, Zorica Brunclik, Ivana Banfić Devojka na studencu 1843. (muzika: na pozajmljenoj melodiji pesme: "O, jesenske duge noći")Kad sam sinoć ovde bilaIzvođači: Dubravka Nešović Kad bi ove ruže male (muzika: )Izvođači: Joca Maksimović, Dubravka Nešović, Danica Jovanović Obrenić & Sekstet "Skadarlija", Zvonko Bogdan, Dušica Bilkić Sunce žeže (muzika: )Izvođači: Zvonko Bogdan, Danica Obrenić, Mile Bogdanović, Dubravka Nešović, Aleksandar Dejanović, Nada Mamula, Azemina Grbić, Mira Mrđa Oj, jesenske duge noći (muzika: )Izvođači: Anica Zubović, Biljana & Ivana Trnčić, Radulović & Jovanović, Đurić & Runjajić, Mirjana Peić, Mešovita grupa "Kolo" Đački rastanak januar 1884. (muzika: )Brankovo koloIzvođači: Mešoviti trio "Jugoslavia" — stara tamburica 1910—1940 arizan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Jako lijepa tema... Francuzi su ispjevali Prevera.. Rusi Jesenjina... naši, Šantića, Dučića, pa i manje poznate pjesnike.. kreni samo od Šerbedžije, Ivana Bosiljčića, Dragana Stojnića.. ja ponešto već ovde objavih https://www.pouke.org/forum/topic/31185-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D0%BB/ https://www.pouke.org/forum/topic/36819-knji%C5%BEevnost-u-rije%C4%8Di-slici-i-muzici-na-izvornom-jeziku/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 ALEKSA ŠANTIĆ U snovima 1893. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić O, nikad više 1893. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić I opet mi duša sve o tebi sanja 1896. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić, Oliver Njego Što te nema 1897. (muzika: Z. Tutunović)Hasanagin sevdahIzvođači: Neda Ukraden, Jadranka Stojaković Grivna 1897. (muzika: Stanislav Binički)Zlatna grivnaIzvođači: Edo Ljubić (1930-1940), Braca Popovic (1940-1960), Ansambl "Lole" * (Bez naslova) 1897. (muzika: Spasoje Berak)Uspavaću cvjetak uspomena mojihIzvođači: Gonđe ružo 1902. (muzika: )Izvođači: Raša Pavlović, Slobodan Lalić Emina 1903. (muzika: Aleksa Šantić)Izvođači: Sofka Nikolić, Vukšin Jevtić Vule, Mile Milutinović, Predrag Gojković Cune, Živan Milić, Nada Mamula, Ljubivoje Vidosavljević, Nikola Kolaković, Jadranka Stojaković Poslje mnogo ljeta... 1903. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić Veče na Školju 1904. (muzika: )Izvođači: Horsko izvođenje Laku noć 1904. (muzika: narodna)Izvođači: Ne vjeruj... 1905. (muzika: Đ. Novković)Izvođači: Dragan Stojnić Proljeće 1905. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić Pod jorgovanom 1907. (muzika: Jovan Popović)Ko t' pokida sa grla đerdaneIzvođači: Radmila Dimić, Danica Obrenić, Milica Bošnjaković, Dušica Bilkić, Merima Njegomir, Nada Popov Behar 1908. (muzika: Stevan Hristić)Bulbul pjeva okolo MostaraIzvođači: Nada Mamula Jesen 1908. (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić Jedna suza 1910.Izvođači: Dragan Stojnić Pod beharom 1911. (muzika: Jovica Petković)Jahao sam konjeIzvođači: Noćas nisu sjaje (muzika: Stanislav Binički)Izvođači: Dušan Jakšić, Miodrag Bogdanović, Zoran Rajković, Pavle Stefanović, Rade Petrović, Radiša Urošević, Braća Bajić Pretprazničko veče (muzika: )Izvođači: Dragan Stojnić Na izvoru (muzika: )Leptirići maliIzvođači: Vukašin Jevtić Vule, Zvonko Bogdan, Nedeljko Bilkić ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 DUŠAN RADOVIĆ Milo moje (muzika: K. Kovač) Izvođači: Bisera Veletanlić 1973. A ja te znam (muzika: K. Kovač) Izvođači: Bisera Veletanlić arizan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ Đulići — VIIMesečina, a meseca nemaIzvođači: Zvonko Bogdan Đulići — XVIIKaži mi, kažiIzvođači: Sekstet "Narakord" Đulići — XXIMože li sunce sjatiIzvođači: Zvonko Bogdan Đulići — XXIIITijo noćiTiho, noći, moje sunce spavaIzvođači: Ivana Pandurović, Braća Bajić, Zvonko Bogdan, Miodrag Bogdanović & Hor OS Drinka Pavlović, Sekstet "Studio", "Kolibri" Đulići — XLVII (muzika: Kornelije Kovač)Pjesmo mojaIzvođači: Zdravko Čolić, Zvonko Bogdan Đulići — LIII (muzika: )Đulići, ĐulićiIzvođači: Zvonko Bogdan Đulići — LVSelo je sunce jarko (muzika: narodna)Izvođači: Zvonko Bogdan Đulići — LXIZaspala si a ja budan (muzika: )Izvođači: Zvonko Bogdan Đulići uveoci — IXNa tvom grovu / Kad sam bio na tvom grobuIzvođači: Aleksandar Trandafilović Selo sunce, stiglo večeIzvođači: Joca Maksimović Jedna cura (mala) 1857. (muzika: )Izvođači: Predrag Živković Tozovac, sekstet "Skadarlija" Kad se setim 1858.Izvođači: Aleksandar Trandafilović, Nestor Gabrić, Milan Babić Pod prozorom 1860. (muzika: Stanislav Binički)Nebo je tako vedroIzvođači: Dubravka Nesović, Zivan Milić, Andjelija Milić, Miki Jevremović, Ansambl "Lole", Snežana Berić Noć je tija, mesečina sijaIzvođači: Zvonko Bogdan . . . (muzika: )Izvođači: Kod ovako divne noćiIzvođači: Živan Milić, Nenad Nikolić, Aleksandar Trandafilović, Mile Bogdanović, Miki Jevremović Zračak viri ? (muzika: Isidor Bajić)Izvođači: Zora Drempetić, Miodrag Bogdanović, Predrag Gojković, Marija Grozdanović, duet Radulović & Jovanović, Orkestar Stevice Jovanović, Živojin Jergić, Nada Obrić, "Svilen konac" Brankova želja 1877. (muzika: )Izvođači: Jelena i Aleksandar Dejanović Po polju je kiša... (muzika: Stanislav Binički)Izvođači: Živojin Tomić, Vojislav Spasić arizan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rZqv0uftOlI ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука