Jump to content

100 000 потписа за расписивање референдума против уласка у НАТО

Оцени ову тему

Препоручена порука

Оно што мене брине,јесте да је сва кампања противу Вучићеве владавине,окренута на национлану страну и страсти,са већ познатим паролама противу нато-а, еу-а, за косово и слично...

О економији ретко шта да се каже,поготово паметно...

Моје је мишљење,да ако прође та анти-нато и еу прича, следи још већи економски суноврат,са сасвим извесним новим шибањем на овим нашим просторима...

Замислите нове санкције, опет богаћање појединаца на немирима и ратовима, колапс привреде,мада је она већ у ауту и слично...

Србија је кроз своју историју знала да подвије реп (деспот Стефан, Обреновићи...) , можда не би било лоше и сад тако учинити,јер заиста нисмо у прилици да се к..чимо и ложимо на далекууууу Русију...

Измењено од RYLAH

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

U pravu si Zoske, ali mislim da je dobro da narod ima referendum da li hoće ili neće u NATO.

Ако је већ истина што кажу западни поклисари да улазак у НАТО није услов за улазак у ЕУ онда хајде да да не идемо у НАТО.

Боље је остати војно мимо тих блокова.

Подели на овим сајтовима

Ако је већ истина што кажу западни поклисари да улазак у НАТО није услов за улазак у ЕУ онда хајде да да не идемо у НАТО.

Све државе примљене у ЕУ од 2004. па надаље су прво ушле у НАТО. Не знам, мени се чини да то није баш случајност. А поготову не верујем да ће направити изузетак са нама, пошто смо ратовали са њима и сматрају нас за некакву руску испоставу у Европи. А односи између њих и Русије су малтене најгори у историји.

Тако да то што причају западне бирократе је тренутна жвака за народ, да се људи полако припреме. Исто као што ваљда нико не мисли да ћемо у ЕУ ако прво не признамо Косово...

Подели на овим сајтовима

Ма мени се једноставно не допада ова нова национална еуфорија , свакодневно те бомбрадују неким причама са неких чудних портала,да ли то раде ботови или ко други,смарају бре!.

Сад испаде да је највећа трагедија ,што нико није известио о анти-нато протестима на улицама бгд-а, мада ја не знам никога лично ,коме је до протеста било какве врсте...

Дакле,све ми се чини да неко опет подгрејава нестабилност и немире на овим просторима,роваре сви,од запада,до руса, а и  ове наше разно-разне битанге,који немају појма,  нити желе поправити економију,јер кад се добро живи,никоме није до нових ратова...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Чему служи електронска форма прикупљања потписа-података на том сајту?

• Волим 1

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Боље је остати војно мимо тих блокова.

Боље, али референдум о уласку у НАТО који иницира проруска странка не шаље поруку о неутралности.

Подели на овим сајтовима

Зоске, убо си га у центар!  :dobro:

Квазипатриота Поповић, да се изразим Ракићевим речником, само дува у националну прдаљку.

А ово са Тачијем на КиМ, Вучићем у Србији, исламистима у БиХ и ХДЗ-ом у Хрватској, ако остану дуже на власти, не може изаћи на добро.

Подели на овим сајтовима

Чему служи електронска форма прикупљања потписа-података на том сајту?

Mozda svi koji potpisu formular postanu clanovi stranke bez svog znanja :)

Подели на овим сајтовима

Mozda svi koji potpisu formular postanu clanovi stranke bez svog znanja

Не би ме чудило да Поповић скупља потписе. Није прошо један грађански протест, а да он и ови из ДС-а нису послали своје ботове да машу страначким заставама.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Оно што мене брине,јесте да је сва кампања противу Вучићеве владавине,окренута на национлану страну и страсти,са већ познатим паролама противу нато-а, еу-а, за косово и слично...

О економији ретко шта да се каже,поготово паметно...

Моје је мишљење,да ако прође та анти-нато и еу прича, следи још већи економски суноврат,са сасвим извесним новим шибањем на овим нашим просторима...

Замислите нове санкције, опет богаћање појединаца на немирима и ратовима, колапс привреде,мада је она већ у ауту и слично...

Србија је кроз своју историју знала да подвије реп (деспот Стефан, Обреновићи...) , можда не би било лоше и сад тако учинити,јер заиста нисмо у прилици да се к..чимо и ложимо на далекууууу Русију...

postoje neke stvari koje su brate iznad ekonomije i koje ne bi trebalo da se zrttvuju zarad nekih ekonomskih prilika, drzava svakako ne uredjuje ekonomiju, vec stanovnistvo samostalno, ako se zeli jaca ekonomija onda ce morati to da krene iz naroda, a ne gledati u drzavu, nismo u komunizmu, svako danas u evropi ko zapne moze da zivi pristojno, potrebno mu samo zdravlje i volja

Подели на овим сајтовима

Srbija nije ni blizu ulaska u NATO. Bespotrebno se dizu neke tenzije i mase nekakvim referendumom. Srbija ce utoliko prije biti gurnuta u NATO protiv svoje volje ukoliko vise bude preovladvao ruski sentiment i saradnja sa Rusijom na geopolitickom planu. 

Dovoljno je i ovo sto su potpisali, neka raspolozenje prema Rusiji bude kao u Svedskoj i nikad niko vise nece pitati Srbiju hoce li ili nece u NATO. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мрзи ме сад да чачкам по историји форума, али мислим да нико од вас ни близу овакве ставове по питању уласка ЦГ у НАТО није имао.

Зашто је то тако?

Није ли то мало лицемерно?

Подели на овим сајтовима

Зоске, убо си га у центар!  :dobro:

Квазипатриота Поповић, да се изразим Ракићевим речником, само дува у националну прдаљку.

А ово са Тачијем на КиМ, Вучићем у Србији, исламистима у БиХ и ХДЗ-ом у Хрватској, ако остану дуже на власти, не може изаћи на добро.

Да. И сад можда боље да Заветници покрену овај референдум тад сигуно остајемо у миру са изразито шовинистички настројеним суседима...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...