Jump to content

100 000 потписа за расписивање референдума против уласка у НАТО

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srbija nije ni blizu ulaska u NATO. Bespotrebno se dizu neke tenzije i mase nekakvim referendumom. Srbija ce utoliko prije biti gurnuta u NATO protiv svoje volje ukoliko vise bude preovladvao ruski sentiment i saradnja sa Rusijom na geopolitickom planu. 

Dovoljno je i ovo sto su potpisali, neka raspolozenje prema Rusiji bude kao u Svedskoj i nikad niko vise nece pitati Srbiju hoce li ili nece u NATO. 

Да не знам да си Србин. Мислио бих да си Хрват.

Мада и у Хрватској постоји по приличан број русофила али од усташа не могу доћи до изражаја.

Подели на овим сајтовима

Зоске, убо си га у центар!  :dobro:

Квазипатриота Поповић, да се изразим Ракићевим речником, само дува у националну прдаљку.

А ово са Тачијем на КиМ, Вучићем у Србији, исламистима у БиХ и ХДЗ-ом у Хрватској, ако остану дуже на власти, не може изаћи на добро.

Пошто је проблем само у властима околних држава, а не у чињеници да у самим друштвима постоје талози рата са којима се, за разлику од Србије, нису изборили, и којима сад дају подстицаја да буду што јачи, јер не знају шта би са њима, а борба против таквих талога је увек болна, а та друштва снаге за ту борбу немају.

Ајде немојмо да претерујемо. Капирам да лобираш против Вучића, и на форуму ти је допуштено да исказујеш своје мишљење све док не пређе у нешто што се коси са правилима форума, ал ово о чему причаш превазилази и њега и све остале политичке факторе у Србији.

Не можеш да поредиш никог из Србије са екс Ју комшијама, сем ЦГ и Македоније.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Да. И сад можда боље да Заветници покрену овај референдум тад сигуно остајемо у миру са изразито шовинистички настројеним суседима...

Najbolje Fajgelj, intelektalac, ima najvise energije i nije kompromitovan.

Подели на овим сајтовима

Najbolje Fajgelj, intelektalac, ima najvise energije i nije kompromitovan.

Ти си скроз отишао у цинизам. Нема више вајде од тебе по питању конструктивног дијалога.

Подели на овим сајтовима

Да. И сад можда боље да Заветници покрену овај референдум тад сигуно остајемо у миру са изразито шовинистички настројеним суседима...

Није боље, али није ни ово добро. Као ни онај протест против НАТО пре пар недеља где је било више руских него српских застава.

Нисам за забрану протеста или да се ово прикупљање потписа забрани Поповићу, само мислим да је глупо и да, ако већ желимо да пошаљемо поруку да не желимо у НАТО, не треба то да учинимо под руском заставом.

Подели на овим сајтовима

Ти си скроз отишао у цинизам. Нема више вајде од тебе по питању конструктивног дијалога.

Ne mogu da verujem Popovicu, mislim da ovo radi samo zbog svoje promocije. Ni jednom politicaru ne verujem, dzaba.

Подели на овим сајтовима

Капирам да лобираш против Вучића

Очи ми отвори, а ја мислио мени Плутон даје лајкове зато што ме цени а заправо ме купује. Сунце ти пољубим, с ким ја форумујем!!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Није боље, али није ни ово добро. Као ни онај протест против НАТО пре пар недеља где је било више руских него српских застава.

Нисам за забрану протеста или да се ово прикупљање потписа забрани Поповићу, само мислим да је глупо и да, ако већ желимо да пошаљемо поруку да не желимо у НАТО, не треба то да учинимо под руском заставом.

Има ту једна занимљива ситуација са Поповићем.

С једне стране ви леви га оптужђујете да је проруски човек а десни га отпужују да је амерички човек.

Ви леви му замерате што има добре односе са Русима а десни му замерају што има добре односе са Америма.

Леви му замерају што су му увек отворена врата код Путина а десни му замерају што иде на молитвени доручак у Америкама.

Сад неко са мало логике би лако схватио да су и једни и други идеолошки заслепљени али то не вреди говорити онима који су идеолошки заслепљени.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem Popovicu, mislim da ovo radi samo zbog svoje promocije. Ni jednom politicaru ne verujem, dzaba.

Што му не верујеш?

Мислиш да је сувише проамерички настројен?

Подели на овим сајтовима

Ja pre svega mislim da je on covek biznismen i da samo gleda kako da poboljsa biznis. Ulazak u politiku i vlast bi mu tu sigurno pomogao pa mislim da je spreman cak i da saradjuje sa Vucicem. Zato mu nista ne verujem. A ovo sa referendumom mu je super marketinski potez da se cuje za njega.

Подели на овим сајтовима

Ja pre svega mislim da je on covek biznismen i da samo gleda kako da poboljsa biznis. Ulazak u politiku i vlast bi mu tu sigurno pomogao pa mislim da je spreman cak i da saradjuje sa Vucicem. Zato mu nista ne verujem.

Можда је то разлог што га ови радуловићевци не готиве јер је њихов бизнис само у теорији( да не кажем на твитеру)?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...