Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Очи ми отвори, а ја мислио мени Плутон даје лајкове зато што ме цени а заправо ме купује. Сунце ти пољубим, с ким ја форумујем!!! Ценим те ја, Жељко, само се не слажем с тобом око политике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Можда је то разлог што га ови радуловићевци не готиве јер је њихов бизнис само у теорији( да не кажем на твитеру)? Радуловићевци схватају да државни и приватни интерес не иду заједно у политици и да се никад нигде није десило да је бизнисмен ушо у власт, а да није то користио за своје испред државних интереса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Опет цинизам cica, eno ti na fejsu necego коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Пошто је проблем само у властима околних држава, а не у чињеници да у самим друштвима постоје талози рата са којима се, за разлику од Србије, нису изборили, и којима сад дају подстицаја да буду што јачи, јер не знају шта би са њима, а борба против таквих талога је увек болна, а та друштва снаге за ту борбу немају. Ајде немојмо да претерујемо. Капирам да лобираш против Вучића, и на форуму ти је допуштено да исказујеш своје мишљење све док не пређе у нешто што се коси са правилима форума, ал ово о чему причаш превазилази и њега и све остале политичке факторе у Србији. Не можеш да поредиш никог из Србије са екс Ју комшијама, сем ЦГ и Македоније. Нисам уопште поредио Вучића са њима, одакле ти то? Само сам констатовао да ситуација није баш најбоља и да ће тешко доћи нешто добро од ове екипе из деведесетих, укључујући ту и Вучића (кога не поредим са неонацистима у Хрватској или исламистима у БиХ и на КиМ, само мислим да није добро имати га на власти ни у најмирнијој земљи на свету, а камоли у некој балканској и да је у случају рата спреман да се у великој мери врати својој личности из деведесетих која позива на све осим на мир). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Да не знам да си Србин. Мислио бих да си Хрват. Мада и у Хрватској постоји по приличан број русофила али од усташа не могу доћи до изражаја. Ako treba da volim Rusku politiku i saradjujem s njom i to je ono sto me formira kao Srbina, onda priznajem nisam Srbin. Ipak dobro je sto se srpstvo ne definise na taj nacin. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Има ту једна занимљива ситуација са Поповићем. С једне стране ви леви га оптужђујете да је проруски човек а десни га отпужују да је амерички човек. Ви леви му замерате што има добре односе са Русима а десни му замерају што има добре односе са Америма. Леви му замерају што су му увек отворена врата код Путина а десни му замерају што иде на молитвени доручак у Америкама. Сад неко са мало логике би лако схватио да су и једни и други идеолошки заслепљени али то не вреди говорити онима који су идеолошки заслепљени. Прво, не знам који смо то „ми“ леви јер ја нисам лев. Друго, то да је Поповић на неком центру и да га зато пљују и једни и други је потпуно неутемељена причица. Пљују га јер човек прича глупости, а глупости су нпр. кад прича како ће повластице руским инвеститорима економски да препороде Србију, како је наш највећи проблем то што не градимо зид за #мигранти итд. Уопште ми није ми јасно по чему је програм према коме Русија војно и економски спасава Србију револуционаран (на страну што је потпуно нереалан). feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Велика је заблуда да су Срби неки нарочити Русофили. Da li bi ti Srbi o kojima ti govoriš išli da ratuju protiv Rusa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Друго, то да је Поповић на неком центру и да га зато пљују и једни и други је потпуно неутемељена причица. Није ствар у томе што говориш. Него си први набацио лоптицу да је руски човек и да је то проблем. Ја ти постављам другу страну ако је руски човек што га онда десничари нападају да је амерички човек? Или је руски или амерички? Не мож бити оба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Друга ствар ви сви овде критикујете Вучића и његову политику. А када се постави питање како бисте ви водили политику. Сви причате оно што Вучић прича и ради. Није ми јасно шта вам је. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ako treba da volim Rusku politiku i saradjujem s njom i to je ono sto me formira kao Srbina, onda priznajem nisam Srbin. Ipak dobro je sto se srpstvo ne definise na taj nacin. Види ја нисам русофил и то говорим од почетка овог форума када су политичке теме у питању. Међутим није исто не бити русофил и бити русофоб. А на овом форуму провејава та русофобија. Друго ако је неко русофил не значи да је поборник руске политике у Србији. Већина Срба су русофили али нису поборници руске политике у Србији. Сувише су Срби горди па ма били и русофили да би били поборници туђе политике у својој земљи. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Кад су нам требали ко лебац 99 није их нигде било Није их било тада ни за себе а камо ли за нас. Друго из тебе говори разочарани русофил и велике емоције. Мислим не саосећам се с тобом јер као што рекох никад нисам био русофил, али те разумем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Радуловићевци схватају да државни и приватни интерес не иду заједно у политици и да се никад нигде није десило да је бизнисмен ушо у власт, а да није то користио за своје испред државних интереса. Цела америчка економија је изграђена на том принципу. Ви либертаријанци управо вучете корене из те америчке приче и сад ми објашњаваш како је то лоше. Мислим не контам. Ако је у Србији боље него у Америци онда шта ће нам та америчка идеологија? Ако је у Америци боље него у Србији, што онда оспораваш систем који је до тога довео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Нисам уопште поредио Вучића са њима, одакле ти то? Само сам констатовао да ситуација није баш најбоља и да ће тешко доћи нешто добро од ове екипе из деведесетих, укључујући ту и Вучића (кога не поредим са неонацистима у Хрватској или исламистима у БиХ и на КиМ, само мислим да није добро имати га на власти ни у најмирнијој земљи на свету, а камоли у некој балканској и да је у случају рата спреман да се у великој мери врати својој личности из деведесетих која позива на све осим на мир). Па у случају рата ти и не треба неко ко ће да позива на мир, него неко ко ће у рату да победи. У Другом св рату у Британији је био Винстон Черчил, он сигурно није позивао на мир, али је победио у рату заједно са осталим савезницима. За Стаљина већ да не причамo какав је био, ал је са онаквим СССР-ом развалио онакву ратну машинерију. Али не ради се о томе. Само сам подвукао да Вучића, нити било ког из Србије, ни у чему не можеш да поредиш са нечим са Косова, из Хрватске или из ФБиХ, јер је квалитативна разлика, без обзира на демоагогију једних или других. Чак видим да искреност у позивању на мир и сарадњу у региону посотји једино код Србије, и то код Србије коју предводи Вучић (мада то не зависи само од њега, он је само експонент те политике). Код свих осталих, са друге стране, можеш да видиш неки каприц и неко ненормално стање у друштву које ће изгледа покушати да излече још једним ратом, не дао Бог, јер сами себе не умеју или не смеју да прочисте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 @MiroslavJПитање је просто. Да ли би ти пристао да си режим, да Амери мобилизују Србе и шаљу на руски фронт да ратују са Русима? Сад замисли да се понови ситуација као за време Недића. А да си ти тај неки нови Недић. Шта би урадио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Шта је с овим форумом. Не могу ништа да цитирам све брише. Ако наставим да дискутујем са цитатима остаћемо на првом посту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука