Данче* Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 M. Piečaitis: Catcerto "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Coal Miner's Set - Irish Jigs and Reels Лапис Лазули and Anika је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Иван Ивковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Hugh Laurie - St.James Infirmary Лапис Лазули, Снежана and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ella Fitzgerald and Louis Armstrong - Summertime Снежана, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 You got me singing Even tho’ the news is bad You got me singing The only song I ever had You got me singing Ever since the river died You got me thinking Of the places we could hide You got me singing Even though the world is gone You got me thinking I’d like to carry on You got me singing Even tho’ it all looks grim You got me singing The Hallelujah hymn You got me singing Like a prisoner in a jail You got me singing Like my pardon’s in the mail You got me wishing Our little love would last You got me thinking Like those people of the past Снежана, Лапис Лазули and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nidzexorthodox Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Mali milion puta dok sam studirao me zamalo nije roknuo tramvaj, dok se krecem sinama, jer face stanu nezgodno na trotoar ova me stvar seti na to vreme Иван Ивковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 obi-wan and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 obi-wan, JESSY and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Караконџула and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука