Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vic je dobar ako se ljudi smeju ,jel? :D

ma to da deca resavaju kulturoloske razlike ,bilo mi smesno ako se shvati bukvalno :)

Deca ne rešavaju ništa.

Подели на овим сајтовима

Латиноамериканке јесу мелескиње и азијаткиње. :)

А ја сам ти човек са села, не знам ја те детаље :))) Мислио сам на бела + црна + латино + азија :))) Све измешано у једној :D

Подели на овим сајтовима

...ето шта је проблем, превише размишљања са премало рада... :)

I šta onda? Naprave ga nepromisljeno, usputno pa posle kuknjava?

Подели на овим сајтовима

Мислио сам на бела + црна + латино + азија :))) Све измешано у једној :D

То ти причам. Не постоји латино. Латино је већ мешавина белих, црних и преколумбовских староседелаца који су азијати. :)

А у Перуу су приде још измешани са савременим Кинезима и Јапанцима. 

Једино ако нећеш да се та смеша још додатно измеша. :D

Подели на овим сајтовима

А ја сам ти човек са села, не знам ја те детаље :))) Мислио сам на бела + црна + латино + азија :))) Све измешано у једној :D

:suncanje: ,ne valja prezacinjeno ,kazu lekari,ne znam sto  ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Kad vidim druge ljude da su se upustili u internacionalni brak, nekako sav sretan budem i razmisljam da pokrenem grupu na fejsbuku da privucem te ljude. Znam da u mom mjestu ima njih par, jedan je ozenio zenu iz Mikronezije, ima ih koji su ozenili i filipinke i tajlandjanke. Bilo bi kul sve ih upoznati. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

додатно измеша

На то сам мислио! :D Још један круг :D Под латино сам мислио на Мексико, Кубу и слично :D

Подели на овим сајтовима

@@Лапис лазули,

Није то презасићено, то је таман мало зачињено :D Да не мора да се сунча :D

Подели на овим сајтовима

Kad vidim druge ljude da su se upustili u internacionalni brak, nekako sav sretan budem i razmisljam da pokrenem grupu na fejsbuku da privucem te ljude. Znam da u mom mjestu ima njih par, jedan je ozenio zenu iz Mikronezije, ima ih koji su ozenili i filipinke i tajlandjanke. Bilo bi kul sve ih upoznati. 

Има у Београду група ”Међународне жене удате за Србе”. :)

Подели на овим сајтовима

...а ако не стигну да га оправе... :mahmah:

Onda im nije to ni bilo dato.

Bitno je da ljudi u to udju svesno, ali i da shvataju da uslovi nikad neće biti idealni. Uvek će da fali para, prostora i čega ne, ali je bitno da ljudi budu zreli i svesno udju u tu pricu. Nije resenje napraviti dete reda radi i nisu svi za roditelja. I to je ok, ne biti za roditelja, samo sto se u ovoj nasoj maloj selendri to smatra satanizmom, ali nikakva tragedija. Mnogo je veca tragedija uci u brak i roditeljstvo pod pritiskom sredine i posle kuknjava, nesreca, razvod, prebacivanje, manipulacija preko deteta...to je pakao.

Подели на овим сајтовима

@@Лапис лазули,

Није то презасићено, то је таман мало зачињено :D Да не мора да се сунча :D

Praktican covek  :D a ti ima da trcis po solarijumima zimi da ne izgledas ko sir pored nje :D;)

Подели на овим сајтовима

Има у Београду група ”Међународне жене удате за Србе”. :)

Vidio sam ali pravilo je da se zene uclanjuju, a to je i u Srbiji, a ja bih volio da nekako udjem u trag ovim u BiH :).

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

...сликарко, честитам, пета страна... :skidamkapu:

velikaje to mudrost ovde ,ako nista drugo gej tema uvek upali ;)

Подели на овим сајтовима

...а ко је требао да им да... :))

Dobiti dete je Božija volja.

Prošle godine sam bila trudna, sve je bilo super i u šestom mesecu mi se iskomplikuje preko noći. Morali su hitno da mi urade carski rez, beba nije preživela, dečak :-(.

Dete je Božija volja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...