Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Vic je dobar ako se ljudi smeju ,jel? ma to da deca resavaju kulturoloske razlike ,bilo mi smesno ako se shvati bukvalno Deca ne rešavaju ništa. Лапис Лазули, Баба and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Латиноамериканке јесу мелескиње и азијаткиње. А ја сам ти човек са села, не знам ја те детаље Мислио сам на бела + црна + латино + азија Све измешано у једној Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ...ето шта је проблем, превише размишљања са премало рада... I šta onda? Naprave ga nepromisljeno, usputno pa posle kuknjava? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 @@Suncokret54, Е, то! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Мислио сам на бела + црна + латино + азија Све измешано у једној То ти причам. Не постоји латино. Латино је већ мешавина белих, црних и преколумбовских староседелаца који су азијати. А у Перуу су приде још измешани са савременим Кинезима и Јапанцима. Једино ако нећеш да се та смеша још додатно измеша. drvce, Suncokret54, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 А ја сам ти човек са села, не знам ја те детаље Мислио сам на бела + црна + латино + азија Све измешано у једној ,ne valja prezacinjeno ,kazu lekari,ne znam sto Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Kad vidim druge ljude da su se upustili u internacionalni brak, nekako sav sretan budem i razmisljam da pokrenem grupu na fejsbuku da privucem te ljude. Znam da u mom mjestu ima njih par, jedan je ozenio zenu iz Mikronezije, ima ih koji su ozenili i filipinke i tajlandjanke. Bilo bi kul sve ih upoznati. Suncokret54 and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 додатно измеша На то сам мислио! Још један круг Под латино сам мислио на Мексико, Кубу и слично Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 @@Лапис лазули, Није то презасићено, то је таман мало зачињено Да не мора да се сунча Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Kad vidim druge ljude da su se upustili u internacionalni brak, nekako sav sretan budem i razmisljam da pokrenem grupu na fejsbuku da privucem te ljude. Znam da u mom mjestu ima njih par, jedan je ozenio zenu iz Mikronezije, ima ih koji su ozenili i filipinke i tajlandjanke. Bilo bi kul sve ih upoznati. Има у Београду група ”Међународне жене удате за Србе”. Grizzly Adams and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ...а ако не стигну да га оправе... Onda im nije to ni bilo dato. Bitno je da ljudi u to udju svesno, ali i da shvataju da uslovi nikad neće biti idealni. Uvek će da fali para, prostora i čega ne, ali je bitno da ljudi budu zreli i svesno udju u tu pricu. Nije resenje napraviti dete reda radi i nisu svi za roditelja. I to je ok, ne biti za roditelja, samo sto se u ovoj nasoj maloj selendri to smatra satanizmom, ali nikakva tragedija. Mnogo je veca tragedija uci u brak i roditeljstvo pod pritiskom sredine i posle kuknjava, nesreca, razvod, prebacivanje, manipulacija preko deteta...to je pakao. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 @@Лапис лазули, Није то презасићено, то је таман мало зачињено Да не мора да се сунча Praktican covek a ti ima da trcis po solarijumima zimi da ne izgledas ko sir pored nje Suncokret54 and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Има у Београду група ”Међународне жене удате за Србе”. Vidio sam ali pravilo je da se zene uclanjuju, a to je i u Srbiji, a ja bih volio da nekako udjem u trag ovim u BiH . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ...сликарко, честитам, пета страна... velikaje to mudrost ovde ,ako nista drugo gej tema uvek upali Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ...а ко је требао да им да... Dobiti dete je Božija volja. Prošle godine sam bila trudna, sve je bilo super i u šestom mesecu mi se iskomplikuje preko noći. Morali su hitno da mi urade carski rez, beba nije preživela, dečak :-(. Dete je Božija volja. Suncokret54 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука