Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nacionalnost ne, verska pripadnost vec moze da bude problem. Ne bih sklapala brak sa muslimanom (da vec nisam udata). Sve sto je u okviru hriscanstva i ateizma je ok, samo nista ekstremno. O budistima nisam razmisljala, ali mislim da mi ni to ne bi bio problem. Sto se nacionalnosti tice, bas me briga, ali kulturoloske razlike samo mogu da budu problem.

Подели на овим сајтовима

ali kulturoloske razlike samo mogu da budu problem

Нема тих разлика које добра шљивовица не може да премости... 

Подели на овим сајтовима

Ja ozenih juznoazijatkinju i pride je jeretik, nisam trebao da se druzim sa akvilijem i juanom narocito, ko zna sta su mi stavljali u koka kolu na nasim tajnim sastanimca u lozi.

Vi ustvari širite Srbstvo po drugim kontinentima.

Подели на овим сајтовима

...ако нема заљубљености... :)

Ne može se brak graditi isključivo na zaljubljenosti, treba gledati širu sliku.

Подели на овим сајтовима

Vi ustvari širite Srbstvo po drugim kontinentima.

I pravoslavlje, polako u koka kola lozi sam naucio tajne vjestinje "kuvanja zabe" kako me akvi i juan obrlatise za evoluciju, tako cu i ja moju gospodju za pravoslavlje, to tajno oruzije se zove argumenti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

I pravoslavlje, polako u koka kola lozi sam naucio tajne vjestinje "kuvanja zabe" kako me akvi i juan obrlatise za evoluciju, tako cu i ja moju gospodju za pravoslavlje, to tajno oruzije se zove argumenti.

Srbia do Tokia

Подели на овим сајтовима

... да, али деца могу, и ето проширења видика... :)

Misliš dvoje naprave dete i prevazidju kulturoloske razlike lakse?

Подели на овим сајтовима

Мешавина мелескиње, латиноамериканке и азијаткиње ми не би много сметала (није националност, ал' само та комбинација долази у обзир), а подразумева се да бисмо се венчали у мојој цркви.

Подели на овим сајтовима

... када децу роде, за друго се више времена нема... :)

Nisam za to da deca resavaju probleme roditeljima, preveliki je ulog, a ne mora da znaci da ce da ispadne sve kako treba. Vrlo cesto ljudi naprave dete misleci da ce to da im popravi odnose, posle pate i odrasli i deca. Preferiram čiste situacije kad je potomstvo u pitanju.

Подели на овим сајтовима

Мешавина мелескиње, латиноамериканке и азијаткиње.

Латиноамериканке јесу мелескиње и азијаткиње. :)

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta je smešno, nisam razumela post :-D

Vic je dobar ako se ljudi smeju ,jel? :D

ma to da deca resavaju kulturoloske razlike ,bilo mi smesno ako se shvati bukvalno :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...