Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли вам је и у којој мери и на који начин при избору партнера битна његова односно њена националност?

(ако је већ било бришите,хвала)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Апсолутно ми није битно.

Da li mislis da je pogresno ako nekome jeste?

Подели на овим сајтовима

Da li mislis da je pogresno ako nekome jeste?

Не, наравно. Људи се разликују и зашто бих ја осуђивао нечији другачији став.

:)

Подели на овим сајтовима

Да ли вам је и у којој мери и на који начин при избору партнера битна његова односно њена националност?

(ако је већ било бришите,хвала)

Samo da nije rvatica il šiptarka sve ostalo mož da prođe. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

... мада ни то није препрека, ако је у свему другом идеална... :ani_biggrin:

To bi već bilo preveliko iskušenje za moju pravednu dušu. :)))  

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Samo da nije rvatica il šiptarka sve ostalo mož da prođe. :D

Zasto Krat ,podeli sa nama tvoje razloge? :)

Подели на овим сајтовима

Пословица  ''  Бирај,  купуј и  обућу из свог краја  "  тако да........... :)  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Zasto Krat ,podeli sa nama tvoje razloge? :)

Zbog istorije goleme ljubavi među našim narodima. :D

Подели на овим сајтовима

битнија је верска припадност

A što je bitna tolika?Što recimo ne bi mogao da oženiš neku budistkinju na primer? 

Подели на овим сајтовима

A što je bitna tolika?Što recimo ne bi mogao da oženiš neku budistkinju na primer? 

A kako ces je ozeniti,po cijim obicajima u okviru koje Crkve(zajednice)?Od kog Boga ce biti taj brak blagosloven?

Подели на овим сајтовима

A kako ces je ozeniti,po cijim obicajima u okviru koje Crkve(zajednice)?Od kog Boga ce biti taj brak blagosloven?

Po srpskim običajima a ona će iz goleme ljubavi prema mojoj malenkosti to da ispoštuje a ja ću za uzvrat da poštujem njena verska uverenja.Od istog onog Boga koji je rekao šta znaš mužu možda spasiš ženu ili šta znaš ženo možda spasiš muža. :)))

Подели на овим сајтовима

Ja ozenih juznoazijatkinju i pride je jeretik, nisam trebao da se druzim sa akvilijem i juanom narocito, ko zna sta su mi stavljali u koka kolu na nasim tajnim sastanimca u lozi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...