javor Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Si vid'o Fibl, nema šta tu ... Nego, odmah prevara pa ... nek razmišlja.:-) Ljudi, šta vam je ... ? Prevara nikada nije dobra. To je, pre svega naš poraz pa tek onda problem drugome i tsl. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ma ne govorimo o prevari, nego o sitnicama, to je Nenad pomenuo pa doslo nekako. Prevara naravno ne dolazi u obzir. Moj drugar krisom kupuje alat da zena ne vidi, ima covek hobi a ova ga smara Zato kazem, za te stvari ne mora se bas sve prijaviti. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ma ne govorimo o prevari, nego o sitnicama, to je Nenad pomenuo pa doslo nekako. Prevara naravno ne dolazi u obzir. Moj drugar krisom kupuje alat da zena ne vidi, ima covek hobi a ova ga smara Zato kazem, za te stvari ne mora se bas sve prijaviti. Ti se ne salis pa nije zena inspektorka policije nego zena, kost od tvojih kostiju, dusa tvoje duse majku mu, kome ces da kazes ako ne najrodjenijem? mislim, ako je smaracica, moze naci nacin da joj objasni zasto mu je to vazno ili da bude musko i istrpi zvocanje, al laz, kako je laz nacin? sa koje li sam ja planete Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 krisom kupuje alat da zena ne vidi, ima covek hobi a ova ga smara Ето...и после Јеца пита зашто треба имати "црни фонд"...зато што би ви све паре на "играчкице" спрчкали П.С. Видиш Јецо да су тетке некада у праву. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ето...и после Јеца пита зашто треба имати "црни фонд"...зато што би ви све паре на "играчкице" спрчкали П.С. Видиш Јецо да су тетке некада у праву. Najgore je sto ovi imaju odvojen budzet i opet mora da se krije . Eto koliko su muskarci danas u losem polozaju :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ето...и после Јеца пита зашто треба имати "црни фонд"...зато што би ви све паре на "играчкице" спрчкали П.С. Видиш Јецо да су тетке некада у праву. Neee, odbijam da imam crni fond.... Ne moze moj mozgic to da pojmi...ako ne mozemo naci nacin da razgovaramo, da se dogovaramo pa i da radimo na tome da ako je to sad nemoguce bude moguce...moj mozak to ne moze da uklaviri u brak. niposto... brak nisu skriveni fondovi, sitne bele lazi, da se ne nasekira, da se ne zvoca...a njet... to tako ubija, na sitno, na pomalo... budi musko majcin sine, mislim na oboje u braku, pa cik istresi sve iz sebe ili bezi koliko te noge nose. ako ne mozes do poslednjeg delica duse da budes iskren prema nekom, onda dzaba sve. to sitno uvek dodje na naplatu sa astronomskom kamatom Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Najgore je sto ovi imaju odvojen budzet i opet mora da se krije . Eto koliko su muskarci danas u losem polozaju :P све лепше од лепшег...одвојен буџет у браку...јел то брак или нека коопрерација? Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Neee, odbijam da imam crni fond.... Ne moze moj mozgic to da pojmi...ako ne mozemo naci nacin da razgovaramo, da se dogovaramo pa i da radimo na tome da ako je to sad nemoguce bude moguce...moj mozak to ne moze da uklaviri u brak. niposto... brak nisu skriveni fondovi, sitne bele lazi, da se ne nasekira, da se ne zvoca...a njet... to tako ubija, na sitno, na pomalo... budi musko majcin sine, mislim na oboje u braku, pa cik istresi sve iz sebe ili bezi koliko te noge nose. ako ne mozes do poslednjeg delica duse da budes iskren prema nekom, onda dzaba sve. to sitno uvek dodje na naplatu sa astronomskom kamatom Јецо..не срчани, мислим на заједнички црни фонд, а не твој лични штек. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 To je drugo konacno lepa vest Снежана је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ma, bre, ljudi muškarci shvatite i razumjejte... Ljudi žene vole to ... budi muško i . Kupiš alat, ona zvoca, neka zvoca i treba da zvoca. Ali, ... kupiš alat, a imaš i pravu ženu original. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ma, bre, ljudi muškarci shvatite i razumjejte... Ljudi žene vole to ... budi muško i . Kupiš alat, ona zvoca, neka zvoca i treba da zvoca. Ali, ... kupiš alat, a imaš i pravu ženu original. да, да,да ...само не знам јел би зубе волео да му вадим папагајкама или кљештма...а мени такоооо требајуууу оне чизме Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Joj, ...koji si ti original originala. N e m a k a f e.:-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ma ne govorimo o prevari, nego o sitnicama, to je Nenad pomenuo pa doslo nekako. Prevara naravno ne dolazi u obzir. Moj drugar krisom kupuje alat da zena ne vidi, ima covek hobi a ova ga smara Zato kazem, za te stvari ne mora se bas sve prijaviti. Papuča el klasiko. Војвода7 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Malo ste ovde skrenuli pricu na sporedne koloseke. Kad sam pitao za sitne prevare, mislio sam na one mislene ili verbalne - gde jedno od dva supruznika, da drugo ne zna, malo zagleda/zamislja druge zene/muskarce, a nije retkost i da im posveti punu (verbalnu i emotivnu) paznju, onu i onakvu koja (bi trebalo da) pripada samo i iskljucivo muzu/zeni. Ovoga danas ima puno, rekao bih, a o tome se i ne misli, kao da je to nesto podrazumevano, dok se Hristos o tome izjasnjava kristalno jasno i kaze da ko je samo pogledao drugog/drugu sa zeljom, vec je ucinio preljubu. Stavise, ako malo bolje pogledamo, mislim da mozemo da kazemo da u ovom misleno-verbalnom prestupu lezi upravo i koren onog daljeg koji postaje potpuna preljuba, ako se samo nekako ne zaustavi na vreme, i ako se jasno ne ispita zasto je uopste doslo do toga (da li je prosto rec o razmazenosti i visokoumlju kao uzroku, ili medju tim supruznicima prosto nema onog obaveznog stvarno-bitijno-Ljubavnog fluida, da ga tako nazovem). Dakle, ako imate sta da kazete, ajte malo o ovome, mnogo je vaznije od potrosenih para na pijaci ili u dragstoru. Снежана, Danijela, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Оби, мислиш да тога има пуно и међу црквеним људима, тј.браковима или иначе? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука